הפעם פחות חרוצה....

אני לא מוכנה עדיין ללדת

הלחיץ אותי שפתאום ילדת לך...קשה לי לתאר את זה קורה בנתיים... מענין אותי לדעת איך את רואה את ההכנה שלך עם "היפנובירת'ינג" ב-2 הלידות ואם יש לכך קשר לתהליכים השונים שעברת ב-2 הלידות?

savvysunflower

New member
אני חושבת שזה מאד תרם

ליכולת שלי להרפות. בשתי הלידות לא השתמשתי בטכניקות של היפנו' חוץ מהנשימה האיטית (שמאד מאד עוזרת, אגב), אבל הגישה שלי ללידה בכלל הגיעה מההכנה שלפני. אני ממש רואה את ההיפנו' ביכולת שלי להיות משוחררת, אופטימית ושלווה במהלך הרוב המוחלט של הלידה הקצת מוזרה הזאת. נחתי בין הצירים, חייכתי, צחקתי עם בעלי. בלידה הקודמת אני חושבת שההיפנו' עזר לי להחזיק מעמד במהלך הסערה הזאת של צירים ללא הפסקה, ושוב, למצוא איזשהו אי של שלווה בתוך עצמי ולהישאר שם גם כשהכל סוער ולא מובן. ומבחינת הכאב--אני פשוט לא אוהבת להגדיר את זה ככאב, גם אם זה כאב. כי במילה כאב כרוך הרבה התכווצות, פחד וחוסר אונים, ואלה לא דברים שהרגשתי. היה קצת ייאוש לקראת הסוף, מה שלא היה בלידה הקודמת כי לא היה זמן להתייאש
אבל סה"כ התמודדתי עם זה מצויין. אולי זאת האישיות שלי. אבל נראה לי שההיפנו' עזר מאד.

שונצו

New member
מזל טוב חמניה!!! וואו, הגעת אליי ממש בדקה

התשעים, הא? ילדת יום אחרי שהיית אצלי ביריד..... סיפור מקסים! המון המון מזל טוב , שפע נחת ואושר ושפע חלב!

savvysunflower

New member
ממש...

חשבתי אז להגיד לך שיש מצב שאני יולדת בלילה, אבל לא רציתי לפתח תקוות

חצי שמש

New member
וואו! מזל טוב!!

איזו הפתעה נעימה! אני כבר סופרת ימים לאחור... כל לילה מקווה כבר שיגיע הרגע. אני רצה לקרוא את סיפור הלידה שלך! נשיקות
והמון איחולים לאושר!!

למעלה