מזל טוב גדול לכל המשפחה שלך, שנה טובה
S saymod New member 6/9/10 #23 מזל טוב! ../images/Emo39.gif אני רואה שלברברה לא יהיה הרבה עבודה כשהיא תחזור.. מקווה שאת מרגישה טוב! שוב המון המון מזל טוב!!!
מזל טוב! ../images/Emo39.gif אני רואה שלברברה לא יהיה הרבה עבודה כשהיא תחזור.. מקווה שאת מרגישה טוב! שוב המון המון מזל טוב!!!
E emilyail New member 6/9/10 #24 וואו הרבה מזל טוב-איזו הפתעה נחמדה! אם כל ההתלבטויות של החג והכל....בסוף הכל לטובה. שמחה לשמוע שהייתה גם חוויה טובה ומאוד אשמח גם לשמוע איך הלידה הזו הייתה שונה מן הקודמת? אני זוכרת שבלידה הקודמת גם איפיין אותה רוגע לא? מאוד מחכה לשמוע סיפור לידה. הרבה בריאות ונחת ושפע חלב. שנה טובה
וואו הרבה מזל טוב-איזו הפתעה נחמדה! אם כל ההתלבטויות של החג והכל....בסוף הכל לטובה. שמחה לשמוע שהייתה גם חוויה טובה ומאוד אשמח גם לשמוע איך הלידה הזו הייתה שונה מן הקודמת? אני זוכרת שבלידה הקודמת גם איפיין אותה רוגע לא? מאוד מחכה לשמוע סיפור לידה. הרבה בריאות ונחת ושפע חלב. שנה טובה
ל ליאה דולה New member 6/9/10 #25 כ"ה באלול מעשה של בריאה ביום של הבריאה (אני מבינה שהלידה היתה בכ"ה באלול) שנה נפלאה,שפע ומזל טוב.
ו וזאת אני New member 6/9/10 #26 מזל טוב!! /tapuzforum/images/Emo20.gif והפעם באמת! חיכיתי להודעה כזאת ממך (ועכשיו מחכה לסיפור לידה)... תרגישו טוב, שנה טובה באמת!
מזל טוב!! /tapuzforum/images/Emo20.gif והפעם באמת! חיכיתי להודעה כזאת ממך (ועכשיו מחכה לסיפור לידה)... תרגישו טוב, שנה טובה באמת!
מ מורה כפרית New member 6/9/10 #27 אפשר להפסיק ללדת לפני בבקשה? (אני מקווה שהיה ברור שזה היה בצחוק) המון המון מזל טוב, שתגדלי אותו בנחת. פוסט קל, שפע חלב. וכמובן, מחכה כמו כולן לסיפור.
אפשר להפסיק ללדת לפני בבקשה? (אני מקווה שהיה ברור שזה היה בצחוק) המון המון מזל טוב, שתגדלי אותו בנחת. פוסט קל, שפע חלב. וכמובן, מחכה כמו כולן לסיפור.
מ מורה כפרית New member 6/9/10 #35 בעיקרון בעוד שבוע אבל אם כל הלחצות הגודל, אני מקווה לקצת קודם. אבל אני באמת חייבת לפגוש אותך לפני (אולי זה מה שמונע ממני ללדת?)
בעיקרון בעוד שבוע אבל אם כל הלחצות הגודל, אני מקווה לקצת קודם. אבל אני באמת חייבת לפגוש אותך לפני (אולי זה מה שמונע ממני ללדת?)
ד דארמה יוגה New member 8/9/10 #44 לפגוש אותי בשביל ללדת? ../images/Emo2.gif אוקיי... את תמיד מוזמנת מאמי
מ מורה כפרית New member 8/9/10 #45 טוב זה היה קצת בצחוק אבל אני באמת רוצה לפגוש אותך. נראה לי שאני לא מתקשרת כי אני כזאת משובללת. כל פסיק שאני עושה עולה לי במאמצים מנטליים רבים.
טוב זה היה קצת בצחוק אבל אני באמת רוצה לפגוש אותך. נראה לי שאני לא מתקשרת כי אני כזאת משובללת. כל פסיק שאני עושה עולה לי במאמצים מנטליים רבים.
ד דארמה יוגה New member 8/9/10 #46 כן אני יודעת למרות שזה היה יכול להיות נחמד לזכות ללוות אותך בלידה בלי להתכוון... בכל מקרה אם תצאי מהקונכיה אני פה.
כן אני יודעת למרות שזה היה יכול להיות נחמד לזכות ללוות אותך בלידה בלי להתכוון... בכל מקרה אם תצאי מהקונכיה אני פה.
י יפנית מיפן New member 6/9/10 #36 איזו הפתעה!!! מזל טוב! איך הספקת לעקוף אותי ככה בשקט? אני מאד נהנית מהספר שלך בנתיים עד ללידה שלי... התאוששות מהירה ושפע חלב...
איזו הפתעה!!! מזל טוב! איך הספקת לעקוף אותי ככה בשקט? אני מאד נהנית מהספר שלך בנתיים עד ללידה שלי... התאוששות מהירה ושפע חלב...
S savvysunflower New member 7/9/10 #37 ../images/Emo6.gif מרפקים יש לו לאדון דחף את עצמו לפני כולם... נו, שתספיקי לקרוא את הספר שתהיה לידה מדהימה!
../images/Emo6.gif מרפקים יש לו לאדון דחף את עצמו לפני כולם... נו, שתספיקי לקרוא את הספר שתהיה לידה מדהימה!