הפינה..:)

ליחנוש 1

New member
הפינה..:)

זאת הפינה של תהל,היא לא יכולה לעשות היום אז היא ביקשה מימני..:) איך עבר השבוע? מה היה טוב? מה היה רע? בילוי השבוע? אכזבות השבוע? התחדשות השבוע? צדיק/ת השבוע? מה אתם מתכננים לשבוע הבא? מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה?

shronet

New member
עונה...

איך עבר השבוע? נחמד... מה היה טוב? שנגמרו הלימודים!! והשיעורים במדרשה מה היה רע? שבת... זתומרת שבת לא היתה רעה, שבת היתה ברוכה כרגיל. אבל היו כמה דברים בשבת שהיו רעים... בילוי השבוע? "מסיבת בריכה" (חחח עכשיו אני בטח בסכנה להפוך לפקצה החדשה של הפורום../images/Emo6.gif), עם כל הכתה. אכזבות השבוע? ההורים שלי...>< התחדשות השבוע? מצלמה חדשה!! אגב אני צריכה עזרה לבחור לה שם... יש הצעות? צדיק/ת השבוע? המדריכים של ובל בסניף מה אתם מתכננים לשבוע הבא? ההאאא מש"צים!!!! זה אשכרה מתחיל מחר ואני לא מוכנה בגרוש! מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? הו הרבה! המש"צים, להדריך בקייטנה של הסניף, לצאת צוות יער לאחד המחנות, לצאת לסיירים, לעבור קורס 60 במד"א... הכל בעז"ה כמובן. שבוע נהדר לכולם!../images/Emo24.gif

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifשם למצלמה...

על זה לא שמעתי... תקראי לה מטה הרי... סתם ככה :)

shronet

New member
ברור ששם למצלמה!!

לגיטרה שלי קוראים יובל, לMP3 רג'ע ולגזיה סמבה עכשיו גם המצלמה צריכה. מטה הרי? איך מבטאים את זה?../images/Emo12.gif

shronet

New member
לא, לפלפון אין

הוא נדפק בערך כל שבוע ואני כל הזמן מחליפה מכשיר, אני מפחדת שאם יהיה לו שם אני אקשר אליו ויהיה לי קשה להפרד ממנו כשיגיע תורו להדפק../images/Emo7.gif

ליחנוש 1

New member
הא הבנתי..../images/Emo6.gif

שם למצלמה? אממ אולי עקישא?(חחחחחחח זה יזכיר לך קצת את בני עקיבא..../images/Emo3.gif)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

את לא יודעת מי זאת מטה הרי? כותבים את זה גם ככה- "מאטה הארי" בכל מקרה, מבטאים- MATA HARI http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%90%D7%98%D7%94_%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%99

shronet

New member
../images/Emo168.gif

אשת חברה מתירנית? ריקוד בעירום? פריצות?!?! האם את רומזת כאן דברים לא נאותים על המצלמה שלי?... תודה, אבל אני חושבת שאני אוותר../images/Emo3.gif (אגב, אימצתי את ה- ../images/Emo168.gif. הגעתי למסקנה שזה מאוד שימושי כשאין לך מה לכתוב בכותרת)

isilme

New member

היא הייתה גאונה קרימינלית!![והכל בגלל שהיא אישה] חוצמיזה, אם אני לא אהיה רופאה, ולא רוצחת שכירה אני אהיה מרגלת :) ובנוגע למצלמה... אהה... תקראי לה שרלי טמפל! (אל תגידי לי שאת לא יודעת מי זאת!)

שרלי טמפל?

זוכרת את השבת הזאת...? ../images/Emo13.gif עם המשקה האלכוהולי שרלי טמפל ואנג'לינה ג'ולי? שעושה לך ../images/Emo25.gif.... (גבי.) ../images/Emo6.gif הוי, זה היה מבדר ברמות-על.

isilme

New member

../images/Emo6.gif פתאום נזכרתי... מאיפה זה זכור לי... בלאדי מרי, שרלי טמפל, אנג'לינה ג'ולי, גבי, ליאור, מיץ עגבניות ושפתיים... ../images/Emo6.gif אחד הדברים החזקים :)

תכלס

צריך להכניס את זה לחוברת. הדר, אולי נוציא חולצות גם לשבת ארגון הזאת? כמה כסף נשאר מהשוק פורים?

isilme

New member

מה אנחנו? נצח? ../images/Emo5.gif וכן!!! תכניס את זה לחוברת!! [למרות שחוץ ממני ממך מגבי ומליאור אפח'ד לא יבין, אבל חפיף...]

לא

אנחנו שבות נצח לא הראשונים שהוציאו חולצות לפני שהם נכנסו להדרכה. וגם אם כן זה לא אומר כלום. אין לנו מה לעשות עם הכסף, וזה רעיון נהדר.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifאולי נפתח את זה לדיון?

אז מה אתם אומרים חבר'ה, מה לעשות עם הכסף?

isilme

New member

אבל כבר יש לנו אחת, אפילו אחת חמודה. (גלופה מעפנה רצח... אבל מה לעשות.. ככה זה כשנותנים לנצח לצייר..../images/Emo4.gif)

יש לנו קפוצ'ון.

ובימי הקיץ החמים, אין לנו שום סימן זיהוי! שום גאווה שבטית! חייבים להוציא חולצה, ולמטה לרשום את הכתובת של האתר של השבט. :) והגלופה של הקפוצ'ון לא מעפנה בכלל.

למעלה