הפינה..:)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

היא שיא המעפנה. עוד פעם על התחשבות? למרות, שכששאלתי את סיגל לפשר הגלופה היא אמרה לי ככה- ניסיתך לצייר כל אחד מהם באמת איך שהשבט הזה נראה... את אלעד מגניבים כאלה, לביא דוסים כאלה ואחיה.....(טוב נו, תשלים לבד...)

מה נעשה? זה שם גרוע!

לא היו הרבה ברירות, ובגלופה שלנו יש לפחות רעיון מקורי.... עשיתי מחקר קטן, קבלי: סוסיא עשו: שבות- סתם כך בלי התחשבות? איתמר: נשבות ולא נשתוק! כי דפקתם לנו שם! אילת: אילתיים עצבניים שבו תירגעו. יש שמות גרועים יותר! מעון: רצינו התיישבות, קיבלנו חוק השבות. (מעורר חלחלה ../images/Emo5.gif) בית-אל: שבות- כי גם לנו יש בנות! (קצת מזכיר את שלנו.) דימונה: שבות- השם הוא המלך! (זה נחמד...) בקיצור... נראה לי שיצאנו בזול.

יש עוד!

אצלנו, בגלל שאנחנו שבות נצח, ידענו את השם מהרגע שהוא נבחר, אפילו חניכים שלי ידעו.. אז עשינו ככה: ש - בות ש - בות ש - בות [כאילו כל אות בבועה של דיבור שיוצאת אחת מאישה ואחת מגבר, כמו הצלליות של בלי סודות] ואז: שבוטבעון בלי סודות! ולמעלה רשמנו "נצח נשאר נצח". ראו תמונה :) ולקריית אתא רשמו פסוק בגלופה, משהו עם "שבותכם", וציירו את ביהמ"ק וזה ואז רשמו "שבות - העיקר המשמעות".. גם חמוד :)

isilme

New member

של דימונה אחד הגרועים... דווקא של רמות חמוד- "מה קורה כשמערבבים שבט עם איכות" של שדרות גם לא ברור.. משהו עם תיאוריית האבולוציה וכתוב שבים למקור או משהו כזה...

רוני13

New member
גם לנו יש את זה חח....

"איזה שם מעפן, איזה חוסר התחשבות"(עם דגש על שבות) ואז יש ציור של 3 ילדים מתאבדים חח...ולמטה כתוב "כי תמיד דופקים ת'שחורים" חחחח זה מה שעשה לנו את הקפוצ'ון לשווה משהו.

ליחנוש 1

New member
אממ

אנחנו היינו עושים או חולצה או הולכים לאיזה מקום כול השבט..תלוי כמה כסף יש לכם..../images/Emo6.gif

רוני13

New member
לתרום לנו?../images/Emo54.gif

אנחנו ממש צריכים את הכסף הזה למחנה שלנו חחח...אין לנו כסף לקיאקים ולפיינטבול!!

isilme

New member

וזה נשמע לי כמו... אויאויאוי... אז אין לנו כסף לקייקים ולפיינטבול ולא משנה שבנ"ע מוציאים את כל השאר לסתם מסלולים... העיקר שלנו אין כסף.. כי הכל נגמר על המלון 8 כוכבים שלקחנו...

רוני13

New member
חחח...../images/Emo54.gif

אפשר לחשוב שאנחנו שבט עשירי(מלשון המון כסף../images/Emo13.gif)... גם בגלל שבני עקיבא מוציאים אותנו לסתם מסלולים החלטנו לעשות מחנה לבד!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifגיתית?

זה מלשון גיטרה? [נו, הצליל דומה...] אהה.. וגם לי אין שם לאמפי, עדיין. לגיטרה שלי קוראים מרי ג'יין [MJ] ולמפרטים שלי, אחד קוראים לו הרבי ג'ו כפרה, אבל הוא הלך לאיבוד... (היה עליו ציור כזה של מפלץ! מגניב ממש!) והשני, המדריך שלי קרא לו נמו, לא היה לי כוח להתווכח, אז זה נשאר.

רוני13

New member
או!

חחח...איך שכחתי את המפרטים! לאחד קוראים מייקל ולשני אדם...מייקל הכי מאגניב כי הוא שחור ואפל../images/Emo54.gif

isilme

New member

אוו.. גם אני רציתי שחור... אבל הם היו מעפנים כאלה.. לא יפים בכלל.. לכן לקחתי לי מפלץ אחד, ועוד אחד צבעוני.. ../images/Emo34.gif [ולא, אני לא רומזת לכלום...סתם הוא היה יפה מאוד]

רוני13

New member
אני פתחתי את הפה?../images/Emo54.gif

את מודעת לזה שכותבים הודעה? לכן אם את רוצה להמיר "שתוק" (שד"א שייך לדיבור) את יכולה להגיד "תפסיק לכתוב!"../images/Emo98.gif

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifתפסיק לכתוב.

גם כותב שטויות, וגם מתפלסף לאן נגיע?

הו, אגב מפרטים -

יש לי צנצנת גרבר מלאה במפרטים של אמנים. זה כזה כיף P: [חברה שלי: "לנגן עם המפרט של ברי זה כמו לנגן עם ברי"] ויש לי שלוש שלי, כבוד.

רוני13

New member
תנגני את השיר...../images/Emo99.gif

"Wish You Were Here" של פינק פלויד../images/Emo99.gif שיר אגדי בהחלט...והביצוע של Radiohead גורם לי לבכות!!! שיר כל כך אלוקי../images/Emo189.gif

למעלה