הפינה..:)

sivanscom

New member
דיי להיכנע לבינוניות!

אל תהיי מרוצה מ76!! פעם החלטתי שאני מרוצה מ80.. ותראי איך הציונים שלי היום..! [לא,אל תראי..] אז אני כבר לא מרוצה מזה.. עכשיו פשוט זה כבר לא אכפת לי. ../images/Emo13.gif סתם,להיכנע לבינוניות זה באמת גרוע. ראיתי ילדות בכיתה ז' מאושרות משו מהחיים ומהתעודה, ויש להן תעודה יותר גרועה משלי. (באמת!) בינוניות זה רע. [עזבו,מישהו עשה לי היום שיחה רצינית בעניין (רק שזה לא היה בכיוון של לימודים.. זה אפילו היה לכיוון די גרוע. אבל המסר אותו מסר ../images/Emo3.gif ) ]

ליחנוש 1

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

התעודה הזאת לא כול כך מעניינית אותי,בגלל זה אני מרוצה מבינוניות.. העיקר שאת יודעת תמסר..../images/Emo3.gif

סמיילי8

New member
מי ימלל היפוגריף שאוכל!!

איך עבר השבוע? בנעימים מה היה טוב? חופש מה היה רע? חופש משעמם בילוי השבוע? פסטיבל בשקל אכזבות השבוע? מאוכזבת מכמה אנשים התחדשות השבוע? במבמבמבמבמבמבמבממממ.....לא משו מיוחד צדיק/ת השבוע? אימי היקרה מה אתם מתכננים לשבוע הבא? לדבר עם רינת באיייסי מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? וואי, באמת שאנלא יודעת. אה! מפגשפורום, לא?

אל תגזימי

זה אחד הציטוטים היותר מצוטטים ושגורים על-פיו של חובב הארי פוטר. רוצ

אני יודעת!

אוף, אל תהפכו אותי למטומטמת. פשוט, אתה יותר מדי גאון בקטע של הארי פוטר. זה מתחיל להפליא. ../images/Emo3.gif

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

חברה שלי יודעת את כל החמישי בע"פ. [שד"א, הוא ארוך יותר (ויפה יותר) מהשישי] היא קראה אותו לפחות 30 פעמים. ואני לא מגזימה. מכורה...

../images/Emo12.gif

יש לי את סדרת הזהב של הארי פוטר, את ארבעת הראשונים, ואפילו אני נגמלתי מזה. :|

isilme

New member

היא לא רוצה להיגמל.... טב, שיהיה לה בכיף :)

החמישי לא יותר יפה מהשישי!

עם כל הכבוד וההערכה (ותאמינו לי שיש כבוד והערכה, אני בהחלט מהמכורים-קשה) השישי לוקח האפלוליות הזאת בשישי מעולה פשוט! ובחמישי יש המון קטעים מרוחים.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gifהוא כן.

אבל עם מי אני מתווכחת לעזאזל? אתה אהבת את "שני ירחים".

isilme

New member

הכתיבה שלה מעליבה את אינטיליגנציה של הקוראים.

שמוצניקית,

הכתיבה שלה מכוונת להיות ילדותית, והיא עושה את זה מעולה. היא כותבת מתמימות ומעיניים של ילדה קטנה בצורה הכי אמינה שיצא לי לקרוא... אם אני זוכר נכון הילדה בסיפור היא גם אוטיסטית (../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif)

למעלה