הפינה..:)

כשאת כל כך חזקה כמוני

וגם כל כך צנועה, אז כשבאים לפוצץ תאמא של הכדור ועפה לך המטקה מהיד כי היא רטובה ממים ופוגעת בחול אז קורה איך שהוא שהיא מתפצפצת בגלל שגם המטקה עצמה רטובה ורכה (גם בגלל המים וגם בגלל שהיא ישנה)

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

הו איתמר, כשאתה אומר את זה, זה נשמע כאילו אנחנו מדברים עם איזה סוחר סמים/מאפיונר או מינימום בריון מפחיד... ואז בסוף כשפוגשים אותך, מגלים שאתה פשוט בנאדם טוב (וקצת ביישן) שלא עשה רע לאף אחד... ואתה לא מאפיונר, ולא בריון אפילו לא קרוב... ../images/Emo9.gif

isilme

New member

את רואה. כשהמנהל ככה, מי יגידו שאר חברי הפורום? ../images/Emo3.gif

isilme

New member

רק איתמר טעון שיפור. אתם כל השאר.. אתם בסדר ../images/Emo24.gif ~אוהבים אותך איתמר~ ../images/Emo24.gif

isilme

New member

אוה. כאב? מגיע לך... ../images/Emo3.gif

isilme

New member

אוה.. תנקדי את הלך... [שנורקל יכול לעשות את זה למענך, הוא אוהב.] לך לא מגיע כואב. ../images/Emo24.gif

יש להכניס נושא להודעה?!

אני אף פעם לא מבינה על איזה שבוע מדובר, אז "השבוע"=שבוע שעבר, "שבוע הבא"=השבוע הזה. איך עבר השבוע? ב"ה מצוין. היה כיף חיים. בכלל לא הרגשתי כאילו סיימתי ללמד, ז"א, החופש הגדול הזה נמשך כבר יותר מחודשיים, תעודות לא קיבלנו אז.. חוצמזה, היו בו מלא דברים, כל יום היה משהו מעניין והיה נחמד בהחלט. מה היה טוב? הייתי בשמיים רוב הזמן. ז"א, פיזרתי חיוכים לכל עבר. והבנתי מלא דברים שלא הבנתי קודם לכן, צל"ש לי. מה היה רע? מסיבת סיום למחזור שכונ"ה, היה עצוב כל כך. ]: ו"ערב טיסה נעימה" מאולתר לחלוטין לדליה שטסה.. בילוי השבוע? אויש נו, הכל P: היה פשוט שבוע רציני של סטלנות. אכזבות השבוע? משום מה, הייתי בטוחה שלסיים את כיתה י' זה הרבה יותר מרגש.. מסתבר שלא. O: התחדשות השבוע? גרביים :) [כן, זו אובססיה]. אה ושפת הג' שולטת בהחלט צדיק/ת השבוע? שאק. ואחשלי הקטן. :) מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אתמול היתה הבגרות בלשון ואח"כ ראיתי את שודדי הקאריביים [מעולה!], היום הלכתי לטייל לי בעמק טיפה ויותר מאוחר יש ישיבה במתנ"ס, מחר רעיה'לה באה אליי [הקומונרית של שנה שעברה], יום רביעי ערב שורשים לאחותי + מסיבת סיום לחניכים שלי, חמשו"ש כנראה שאני אקפוץ לירושלים, בעז"ה. :) מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? רק טוב! :)

עונה...אחרי שנים שלא הייתי פה....

איך עבר השבוע? ב"ה מצויין..היה ריק...../images/Emo13.gif מה היה טוב? כל השבוע...חוץ מימי הפרידות...../images/Emo10.gif מה היה רע? היו כמה פרידות... בילוי השבוע? שבת!!היה לי שבת גיבוש במעלות.... אכזבות השבוע? אין.... התחדשות השבוע? אין.... צדיק/ת השבוע? הסניף שלי!! כרגיל!!!../images/Emo140.gif מה אתם מתכננים לשבוע הבא? התחלתי לעבוד...אז כנראה התכנון הוא עבודה בעיקר.... מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? עבודה בערך חודש ואח"כ מתחילים הסמנריונים של הש"ל....וקצת להתארגן לפני הש"ל!!!

למעלה