הפינה..:)

ליחנוש 1

New member
אני..:)

איך עבר השבוע?אחלה..../images/Emo13.gif מה היה טוב?שסיימתי את כיתה ח'.. מה היה רע?לגלות שלא הכול טוב בעולם הזה. בילוי השבוע?מסיבת סוף שנה אכזבות השבוע?זה על אותו עניין שכתבתי בדבר הרע.. התחדשות השבוע?תעודה? צדיק/ת השבוע?הסניף שלי!!(חבריא ב') מה אתם מתכננים לשבוע הבא?אממ הרבה דברים מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה?עדיף שאני לא יתחיל לכתוב את הכול..../images/Emo6.gif שיהיה לכולם יום נעים!!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif...

איך עבר השבוע? נחמד מאוד...ימים מיותרים בבציפר-אבל נחמד! מה היה טוב? הסתיימו הלימודים!!../images/Emo24.gif מה היה רע? שומדבר../images/Emo12.gif בילוי השבוע? נחשונית...עם כל הישיבה../images/Emo69.gif אכזבות השבוע? אין. התחדשות השבוע? אין. צדיק/ת השבוע? יש הרבה... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? בטלנות!!!! מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? בטלנות,מחנה(אולי אנחנו לא עושים מחנה עם כולם-אלא לבד ושאנחנו מחליטים מה יהיה בו),סרטים,חברים,שינה ועוד המון דברים!!!

רוני13

New member
להיפך הגמור!

בגלל שהמדריך שלי פוחד שהשבט שלנו יקלקל את כל שאר השבטים הסנובים...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

איך עבר השבוע? נחמד מאוד :) מה היה טוב? סיימתי ללמוד, ועזבתי את האולפנה באופן רשמי, אח של חברה שלי התחתן(ובחור אחד חתיך והזוי שהכרתי..[לכל הרומזים, הוא קטן ממני, זה לא מה שאתם חושבים שזה]), ועשינו אתמול מסיבת בריכה מקפיאה (ושווה!) אצל חברה שלי... מה היה רע? פדופיל מפחיד שהשיג את הטלפון שלי, ולא מפסיק להטריד אותי מאז, גיליתי שהמבחן שלי קרוב משחשבתי.. ../images/Emo10.gif בילוי השבוע? החתונה, וגם המסיבת בריכה :) אכזבות השבוע? המבחן :( התחדשות השבוע? עזבו אותי מלהתחדש... שנים שלא יצאתי מהבית למטרת קניית דברים... צדיק/ת השבוע? נוית. פשוט... נגמרו לי המילים. מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אני לא יודעת מה אני עושה מחר, אתם מדברים איתי על שבוע הבא? מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? סיירים ומפגשי פורום, סופרלנד, בארות וכד'...

מאשר ועונה ../images/Emo78.gif

צדיקת השנה, לא השבוע! ../images/Emo13.gif איך עבר השבוע? ממממ...... לא רע, ולא טוב. מה היה טוב? הבגרות האחרונה היום. מה היה רע? הסגירה של בית הספר, והיום האחרון. בילוי השבוע? עכשיו מסיבת הפתעה לחבר עוד מעט. חוצמזה שוב די התחפרתי בבונקר השבוע. אכזבות השבוע? פעולה שתכננתי והשקעתי ובגלל שטויות שעשיתי הלכה פייפן, וגם אכזבתי את אחד החניכים שלי מאוד. התחדשות השבוע? בגדים. דווקא די יפים יצא לי הפעם צדיק/ת השבוע? נוית, ולא בגלל משהו ספציפי. סתם כי היא כפרה. מה אתם מתכננים לשבוע הבא? להמשיך בקורס, וקצת לנוח מהלימודים מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? הוווו, מה לא? סופרלנד (מחוז חיפה), סמינריון הדרכה, לסיים בשעטו"מ את הקורס מדריכי כדורסל ולקבל את התעודה, לנסות לסייע כמה שאפשר לקייטנה שהסניף מפעיל לילדי שפרינצק, לקדם עוד כמה פרוייקטים בסניף ולמצוא בצפר נורמלי בע"ה.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

נראה לך שיש עוד מישהו שאני מסוגלת לבכות לו בטלפון?

ש.מ.ו.צ.נ.י.ק.

איך עבר השבוע? לא משו. הייתי חולה. (היה לי ברונכיטיס, מה איתכם?) מה היה טוב? היה לי זמן לעצב את האלבום של גידי. (המדריך שלי בישיבה, שעזב.) מה היה רע? הפסדתי את הטיול השנתי. ../images/Emo10.gif בילוי השבוע? במוצ"ש קורח הלכתי עם בת דודה שלי לראות "שודדי הקאריביים 3." היה נהדר. אכזבות השבוע? בערך שני בנים וחצי נרשמו לימי בראשית, וככל הנראה זה יהיה רק לבנות. התחדשות השבוע? אני שישיסט. צדיק/ת השבוע? מארינה מקסימיליאן בלומין. -כוכב נולד... ../images/Emo6.gif מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אני עוד לא יודע... מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? למצוא עבודה, סופרלנד, לטייל, להיות עם השבט, לראות סרטים, להתגרבב על המחשב, להיות חופשי. חו-פשי.

שלייייייייי!!! ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? אחלה בחלה, איך לך? ../images/Emo3.gif מה היה טוב? להכין את הכתובת אש לשבת תנועה מה היה רע? להזיע כמו מטורף בריצות בשבת תנועה, כמה אירגונים... בילוי השבוע? לנקות את הסניף... אכזבות השבוע? לא הלכתי לסבתא שלי בסוף... התחדשות השבוע? מדף חדש לדיסקים צדיק/ת השבוע? חבר שלי... איזה דבר-תורה... מה אתם מתכננים לשבוע הבא? אממ... מתמטיקה... מה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? כלום... בעעע... זה הולך להיות החופש הכי משעמם...

../images/Emo26.gif

../images/Emo27.gifאיך עבר השבוע? ../images/Emo26.gifסבבה לגמרי ../images/Emo27.gifמה היה טוב? ../images/Emo26.gifגיליתי שיש ים נפרד בתל אביב ויש מהבית שלי עד לשם קו אחד ישיר ../images/Emo27.gifמה היה רע? ../images/Emo26.gifנשרפתי ../images/Emo27.gifבילוי השבוע? ../images/Emo26.gifים ../images/Emo179.gif (אפרופו מטקה שיחקנו עם מטקה כזאת בדיוק חומה וכדור שחור ובאתי לתת מכה לכדור ואז עפה לי המטקה מהיד מרוב הכוח והיא עפה על החול ונשברה לגמרי ../images/Emo27.gifאכזבות השבוע? ../images/Emo26.gifשעכשיו יהיו לי עוד נמשים ../images/Emo27.gifהתחדשות השבוע? ../images/Emo26.gifחולצה של הסניף (אני יעלה תמונה ../images/Emo27.gifצדיק/ת השבוע? ../images/Emo26.gif... ../images/Emo27.gifמה אתם מתכננים לשבוע הבא? ../images/Emo26.gifוואי מתחיל החופש.. מהר.. סופרלנד כנראה ../images/Emo27.gifמה אתם מתכננים לחופש הקרב ובא עלינו לטובה? ../images/Emo26.gifלטייל והמון

למעלה