clockwork orange
הבחירה שלהם היתה מודעת מתישהוא אל תידבק לזמנים כי הנשמה קיימת מעל הזמן אפשר לראות את זה כאילו הנשמה חווה את כל הגילגולים בו זמנית. כשלבחירות שאתה עושה יש השפעה לא רק על העתיד שלך אלה גם על העבר שלך, וכותצאה מכך על ההווה שלך, כלומר על הרגע שאתה בוחר. זאת הסיבה שאומרים תבחר לחיות בעכשיו לא בעבר ולא בעתיד נניח אתה מתעורר בבוקר אתה נוסע לעבודה , זה כביכול נמצא בעתיד אבל למעשה הבניין שאתה עובד בו נבנה כבר מזמן וכך גם לגבי השולחנות והכסאות מתי שתחזור הביתה אתה תחזור לעבר? אתה תמיד נמצא בהווה , הנשמה היא לא שונה , רק שהיא לא מוגבלת לזמן כמו שאנחנו מוגבלים. ולכן תזכור את זה כשאתה עורך השוואה בין ההוויה הנשמתית להוויה הארצית שניהן הוויות נכון, שניהן עורכות אינטרקציה אחת עם השנייה אבל שניהן נמצאות במסגרות זמן שונות . "קפיצה אבולוציונית"? איך זה קשור לשאלה? למה אתה חושב שאתה מסוגל פיסית לבצע קפיצות אבולוציוניות? מה ההיסטוריה לימדה אותנו על הדברים שגרמו לקפיצות אבולוציוניות? מתי גזע/אנושות עובר אבולוציה הדרגתית ומתי יש קפיצות? ומה אתה לומד מזה על הסיכויים לקפיצה היום? אתה יודע, כדו"א למרות שהוא מסתובב סביב עצמו לא עומד במקום ,הוא סובב סביב השמש מערכת השמש עצמה סובבת מערכת רחבה יותר לכן המיקום של כדו"א בחודש ויום מסויים בשנים שונות יהיה פחות או יותר אותו הדבר במסלול שלו סביב השמש , אבל זה לא אומר שכדו"א נמצא באותו מיקום בחלל. קפיצות אבולציוניות קורות כל תקופת זמן ארוכה אם אתה רוצה הסבר פסאודו מדעי תחשוב על כך שבכל מיקום של כדו"א בחלל יש הרכב שונה של קרינה ,בין אם זה משמשות ומערכות כוכבים רחוקות, בין אם זה מכוכבי לכת קרובים שמשדרים קרינה או סופגים קרינה או בין אם זה מהקרינה הישירה של השמש כל המרכיבים האלה יוצרים קרינות מסויימות ובגלל שכדו"א נע סביב השמש ניתן לדעת באיזה קרינה הוא יעבור בשנה מסויימת אותה קרינה משפיעה על החלק בעצמו שהכי רגיש לשינויים זעירים , והוא ה D.N.A זה לגבי שעת הלידה , הזמן שאתה יוצא מהרחם המגן ונמצא חשוף לקרינה בפעם הראשונה, זה יוצר חתימה מסויימת. מעבר להשפעה הראשונית הזאת , אני מניח שלהרכב הקרינה בכל זמן מסויים יש השפעה על הr.N.A כלומר על החלבונים שאתה מייצר ושיש להם זמן כיליון מוגדר השמש קובעת את השנה, הירח את החודש וכוכבי הלכת את הימים ואת השעות(הורמונים) . זאת אומרת שלכל אחד יש "מצב רוח(הורמונלי)" שהוא יחסי לזמן לידתו ולזמן הנוכחי ובנוסף יש "מצב רוח" שהוא משותף לכלל האנושות לכן לא רק מצב הכוכבים הנוכחי קובע(ההורסקופ השבועי) ולא רק מצב הכוכבים של האינדווידואל ביחס בין לידתו לזמן הנוכחי אלה שילוב של שניהם(אהה! ויש עוד המון השפעות שאין לנו מושג לגביהם!) הנשמה בוחרת פוטנציאלים, הגוף הגישמי מגביל פוטנציאלים תמיד יש אפשרות לפאקים זאת לא מערכת מושלמת, אם היא היתה מושלמת לא היה ניתן ללמוד ממנה . אז כשקורים פאקים כאלה בעולם , במקום להשמיץ את המערכת עדיף להבין איך היא יכולה להיות מושלמת יכול להיות שאני רואה את העניין ככה בגלל שאני מזל בתולה ויש לי נטייה לפרפקציוניזם אני לא יודע איזה מזל אתה , אבל אתה לא רואה את זה כמוני זה בטוח תראה איזה יופי של מערכת שקיימים בה כלכך הרבה ווריאציות של חוויה וכלכך הרבה נקודות ראות שונות זה גם טוב וזה גם רע , המערכת לא שופטת את עצמה, החלקים בה שופטים את המערכת אותה מערכת , הנשמה היא גם חלק ממערכת אז בתור חלק היא שופטת , אבל לא בתור מכלול. ולכן אני לא יכול להביא לך תשובה אני לא יכול להוכיח לך שהיא בחרה בזה אתה לא יכול להוכיח לי שהיא לא בחרה בזה אתה רק יכול לתת לי טיעונים ריגשיים , אני יכול לתת לך טיעונים אינטלקטואלים חלק מהותי מהמעבר לעידן החדש הוא הפחתה של הרגש והגברה של האינטלקטואל אם בעידן הזה הרגשות היו היסוד שהשפיע על החוויה שלנו בצורה המשמעותית ביותר, האוויר יהיה היסוד שישפיע עלינו בצורה המהותית ביותר בעידן הבא בשלב מסויים נבין שלשמור טינה לא יתרום להתפתחות שלנו, והנשמה בגדול בוחרת במה שתורם להתפתחות שלה , גם אם לאני הארצי זה לא נראה ככה. קפיצה אבולציונית מתרחשת כאשר הנשמה משתנת בזמן שהגוף הפיסי עדיין קיים לא כולם יזכו לחוות את זה , מפני שלא כולם יוכלו לעמוד בזה זאת חוויה לא קלה לנשמה , ובטח היא תהייה עוד יותר לא קלה אם הגוף הפיסי עדיין בנמצא. ופי כמה וכמה החוויה תהייה לא קלה כאשר הגוף הפיסי עדיין בנמצא וקיימת בו טינה לכן חשוב לשחרר קארמה מחיים קודמים בייחוד בכל מה שקשור לטינה שאנחנו שומרים, כי כפי שאתם יודעים כמו רוחות רפאים חלק מהזכרונות הנשמתיים שלנו נשמרים במימד האסטרלי, נניח זימנתם לעצמכם שיעור קשה, הוא הגיע , יש סיכוי שהוא הוריד את רמת המודעות שלכם עד שאתם לא שמים לב כי הוא עדיין נמצא באסטרלי ואז הוא יחזור על עצמו שוב ושוב עד שתפנו את האנרגיה הזאת מהאסטרלי אם זה לתוך הגוף או בחזרה לנשמה. השאמאניזם קורא לזה "החזרת חלקיקי נשמה" כל המערכת האנרגטית הזאת הולכת להשתנות ולכן זה הזמן לפנות את כל האנרגיה המודעותית שאתם שומרים באסטרלי זה מה שאני התכוונתי בלשחרר קארמה , ברמה הגבוה ביותר אין קארמה רעה או טובה, עבור כל דבר שאנחנו עושים פועל חוק של סיבה ותוצאה אי אפשר לשים שבב במוח של כולם וברגע שתעלה בהם מחשבה אלימה הם יתעוותו...זה לא אנושי(התפוז המכני) לעומת זאת אונס הוא כן אנושי והגיע הזמן שנקבל את זה .