הפורום כשמו כן הוא

מרוב שהשוותם זוגיות לתבשילים .נהייתי רעבה ל..

זוגיות

נקודת חשיבה לגברים ..

לכל הגברים שחושבים עצמם מתת האל לאישה ...לכל אלה שהאגו שלהם מתנפח כשהם משיגים זיון בפגישה ראשונה ... תחשבו על כך שאם אשה נמשכת לגבר ורוצה זוגיות אמיתית איתו , היא תשחק את הקשה להשגה, תמתין קצת עם הסקס בכדי שהגבר יעריך אותה וכו"... יש נשים שמגיעות לדייט וחושבות ...נו, זוגיות לא יצא ממנו , הוא מכוער/שרוט/קשקשן /משעמם ....לפחות בכדי להציל את הערב שיצא ממנו זיון וכך קורה שדווקא המכוערים/שרוטים/קשקשנים/משעממים...משיגים זיונים בדייט ראשון. אז שוב...תחשבו על זה

ben 911

New member
ציפור.עכשיו אני כבר לא מבין...

למה להזדיין עם גבר שהוא "מכוער/שרוט/קשקשן /משעמם"? אם אני מגיע לדייט...ופוגש אחת כזו.. הייתי מאד רוצה "להציל את הערב" ..אבל בטח לא בין זרועותיה.

מה? באמת? בן

אז אולי התשובה הזאת שלך שבאה דווקא מגבר, תצליח להסביר לגברים המתלוננים כאן , למה נשים על אף שהן מתקששות לא קופצות למיטה עם כל גבר שמזדמן
איך אומרים " I REST MY CASE

ben 911

New member
ציפור, תפיסת עולמך שונה משלי, ולפי הבנתי משאר

התפיסות המקובלות.. דוקא הצעירות נוטות יותר לקפוץ ממיטה למיטה ולא הקשישות.. אבל לא זו הנקודה.. הדביקו לנו הגברים סטיגמה שאנו מזיינים כל דבר שזז.(כל עוד הוא זז)
ועל סמך הסטיגמה הזו הכונפות הרימו ראש ויוצאות לדייטים ללא חשש.. מתוך מחשבה שאם הוא לא ירצה אותי אז לפחות הוא יזיינותי... והנה המציאות המרה טופחת על פניכן ואותו זיין מגיע לדייט וכשהוא רואה את הכלה...בורח כל עוד נפשו בו.

בן ....פיספסת את הפואנטה שהתכוונתי לה ..

תקרא שוב את מה שכתבתי בתשובה לך ותראה שעזרת לי להבהיר את שמראש בהודעה המקורית שלי התכוונתי ב"הפוך על הפוך" להסביר: למה הנשים בכלל והנשים כאן בפורום לא קופצות ממיטה למיטה . אם הגברים כמו שכתבת , לא מוכנים לשכב עם נשים שלא נראות להם מושכות, למה הם מבקשים מאיתנו להכנס למיטה עם כל גבר רק בגלל העובדה שאנחנו מתבגרות ? (אגב- נאמר ועוד יאמר ש-כונפה בעיני אחד מושכת בעיני שני אבל זה לא הנושא כאן)

ben 911

New member
בטח פספסתי. יענו ההגנה הכי טובה זו האופנסיבה

תשמעי טוב מאמי, אני לא הרמב"ם.
אני מבין את הפשט הרבה יותר טוב מאת הניסתר.
למה לבוא ב"הפוך על הפוך"? לא יותר טוב לשים את הכל על שמיכת הפוך? למה להסתבך בהתכווני ההין והתכוונתי ההייר? ואחר כך לזרוק בוץ על אחרים.!. אישה ש"רוצה". שתגיד : "אני זונה קטנה" ואז כולם יבינו, אפילו ההדיוטות. וכונפה תמיד תשאר כונפה.
תראי, ידוע שיש באינטרנט בצ'טים וגם בפורומים.. סיירת זבל.. סיירת זבל זו חבורה שיוצאת לדייטים ומזיינת כל דיכפין שבאה איתם במגע. שמעתי שהם "טחנו" אפילו את אחותו הקטנה של הגיבן מנוטרדאם. אז אולי זה מקרה, אולי האלוקים הטוב והמטיב רצה להטיב גם עם הכונפות.. שיבושם להן..אני מפרגן לכולם.

וואחד מילה מצאת ..אופנסיבה ../images/Emo12.gif

מתוך העובדה שאני לא כתבתי שום דבר בנושא הזה באופן אישי , אצא מתוך הנחה שגם אתה לא כתבת באופן אישי אליי. אסתפק בתקווה שיש כאן אנשים טיפה מתוחכמים שהבינו את כוונתי בנסתר ובפשט.

אישה ש"רוצה". שתגיד : "אני זונה קטנה"??? ../images/Emo12.gif

מה זה זה??? אני צריכה להסביר את תמיהתי או שהנקודה ברורה דיה? משכיני... הצילו... החזר את הכבוד למקום, בבקשה...

ציפור.... דווקא הבנתי את הפואנטה שהתכוונת לה.

מאחר ואנחנו מדברים על אנשים וטעמים שונים של כל אחד .מה שמושך בעיני האחד לא מושך בעיני השני. לא רואה קשר בין מכוער/ת שרוטה וקשקשן/ית לבין משיכה או אי משיכה. יצא לכם ודאי לשמוע אנשים שאומרים:יש לו אישה כזאת יפה והוא בוגד בה עם מכוערת. אף פעם לא יודעים מה קורה בין בני זוג באמת. מה? ואם מגיעים לדייט והאיש/ה נאה מאוד........אז מה?זה אומר שצריך להיות זיון?

ben 911

New member
מרי, לפעמים אנו רואים פה ושם..

אישה יפה ההולכת עם גבר שמן ומקריח...וסיבותיה עימה.
אבל לעולם לא נראה גבר יפה ההולך עם אישה שמנה ומקריחה..

דווקא....מכירה

אישה כזאת [נשואה].טוב...זוכרת לה את העידוד והעזרה שקיבלתי ממנה כאחות מקצועית נהדרת.

בן...מה שרציתי לומר שיופי

לא בהכרח מעיד על אישיות . יכול להיות גבר שמן ומקריח ומקסים .יכול להיות גבר יפה תואר ו גס רוח [נכון לשני המינים]יכול להיות שמן וקרח וגס רוח.יפה ומקסים וכו' וכו'.........אינסוף אפשרויות. החיים לא נועדו ליפים ולחתיכים בלבד.

אני דווקא כהרגלי בקודש רעבה לתבשיל...

אצטרך [מותר להגיד?] להזדיין בסבלנות עד שבע בערב..כשאגיע הבייתה ואז....וואי...וואי...אומרים שלא טוב להיות רעבים..מה את אומרת?

למעלה