הפורום כשמו כן הוא

זאת בהנחה שהוא עדיין פורה ובשיא אונו...

לצערינו גיל הירידה בתפקוד המיני הולך ויורד ונושק לגילאי 30+...אתה יודע מה עושה פיל זקן בגונגל???פורש מהעדר ומחכה למותו..אבל למזלנו אנו נמנים עם המין האנושי...וחברת פייזר שתבורך דאגה להמציא את הכדור הכל יכול...אבל גם זה טכני בלבד..אז בוא נסכים שגם לצורך האבולציוני של הפצת הזרע יש טווח של מסוגלות ויעילות.....

ben 911

New member
אללה יסעדק, יא ערדייה. ../images/Emo198.gif

נושק לגילאי שלושים פלוס? ירידה?
התכוונת שבגיל הזה אנו רק מתחילים להבין מין מהו. נכון?

כן בן תתפלא..קרא...

אין אונות (אימפוטנציה) מה היא? אין אונות מוגדרת כקושי לקבל או לשמור על זיקפה מלאה מספיק של הפין לצורך קיום יחסי מין מספקים. מחקרים הראו שכ- 50% מהגברים בגילים שבין 40-70 סובלים ממידה זו או אחרת של אין אונות. גם גברים צעירים יותר עלולים לסבול מבעיה זו אולם אין אונות הולכת ונעשית נפוצה עם הגיל. אין אונות Impotence אין אונות הינה חוסר יכולת של הגבר לקיים משגל עקב ליקוי זקפה או אי יכולת להגיע לפליטת הזרע. לשני המקרים יכול להיות רקע נפשי או רגשי או רקע של מחלה פיזית. גורמים מחלות כגון סוכרת, טרשת עורקים, שבץ מוחי. הגדלת בלוטת הערמונית וניתוח בבלוטה. ייצור יתר של הורמון פרולקטין. נטילת תרופות מסוימות, במיוחד תרופות להורדת לחץ דם ותרופות אנטי דכאוניות. אלכוהוליזם. טראומה נפשית. ניסיון כושל קודם ביחסי מין, פחד להכשל, רגשי אשם, דיכאון ועוד. אוריינטציה מינית שונה. ליקוי בתפקוד בלוטות המין. ירידה בייצור טסטוסטרון. משקל יתר. עבודה מאומצת. דאגות יתר.

ben 911

New member
תודה על ההסבר הממצה..../images/Emo76.gif

מצאת את זה ב- אין אונות וקפדיה? בכולופן אני מאחל לך בן זוג פורה ומרבה.

כן... הבאתי אסמכתות ",רשמיות,"

שלא תחשוב שאני מבלפת...ובאשר לאיחוליך...מהפה שלך לאוזן של אלוהים..האמת פורה לא כך כך חשוב לי יען כי אני כבר סבתא ואין בכוונתי גם אם ארצה להביא צאצאים נוספים...אבל ..כל המרבה..במלוא האון..הרי זה משובח..[כמובן בטווח הגילאים שצויינו במאמר]

בהומור כמו הומור

תבשיל שמתבשל לאט יש לך אפשרות לשנות את הטעמים במהלך הבישול ובתהליך ההתבשלות אתה חש את הניחוח שמממלא את הבית והאף והעין מתמלאים תשוקה לתבשיל שמתבשל לאט כך הזוגיות בהתהוות שלה , צריך לבדוק דברים עקרונים לבנות התאמה תוך כדי יצירת הקשר לאחד אוהב ומפרגן תצחק עלי אין בעיות צוחק מי שצוחק אחרון ומקווה שהבורא יזכה אותי ואכן יתקיים בי אשת חייל מי ימצא ,כמו השיר ההוא הידוע והמסתיים המילים : בטח בה לב בעלה

מרבים להשוות זוגיות לתבשיל וכו'

האמת היא שגם מי שאוהב לבשל......מגוון לו את עבודת הבישול........מגוון במתכונים .הרי זה אותם מרכיבים בוריאציות וטעמים שונים. ולפעמים .....גם כשנורא אוהבים לבשל לא בא להתעסק עם זה.וכשעושים משהו בלי חשק ככה זה גם נראה ונטעם. אותו הדבר בזוגיות....יש עליות וירידות ימים יפים וימים פחות יפים .אבל.....אם האינטרס והענין הזוגי קיימים האהבה והביחד רק מעמיקים עם השנים. איך בעלי המנוח היה אומר תמיד :"יש לי תפוח זהב בבית..למה אני צריך אגס"
.

מרי יקרה..אני מאחלת לך מכל ליבי

שיכנס לחייך איש שיחזיר לך את האהבה שנלקחה ממך....גם אם היא לא תהיה בדיוק באותה עוצמה והערכה..לפחות שתהיה הכי קרובה...עצוב לשמוע שמערכת יחסים כל כך תומכת ומפרגנת נגדעה...הלוואי..שתזכי להיות מפוצה בהמון אהבה, פרגון, ואהבה....

ערדניקית ונסיכה תודה לכן ../images/Emo24.gif

אני לא מצפה לאותה עוצמה ולאותה זוגיות.....כי מה שהיה טוב שהיה....אבל לא יחזור.ממה שהספקתי לחוות ולהתנסות[ בנוסף למורכבות בגילנו ]די התאכזבתי.מצד שני מברכת ושמחה על ההתנסויות האלה למרות הכאב . בהצלחה לכולנו .

הוא ידע להעריך

חושבת שהוא אהב אותך מאד , וידע להביע את האהבה שלו אם קרא לך תפוח זהב הוא ידע היטב מה חי עמו ואיתו בבית ומאחלת לך שתזכי לחיות אהבה נוספת עוטפת ומכבדת כמו שאהבת אותו והוא אותך

נסיכלה..מנשמע???

כתבי לי באישי מה קורה? יען כי אני בעבודה ...ו מ צ' ע ם....לי...לא יודעת מה קרה לחברי הפורום היום...דום כתיבה???

ben 911

New member
מרי, אהבתי את ההשוואה שלך לתפוח זהב..../images/Emo13.gif

הוא (בעלך ז"ל) ידע מה שהוא אומר... אני הייתי אף מרחיק לכת כמעה ואומר שאת פרדס תפו"זים.
אשרייך..

בן......לא להגזים ../images/Emo8.gif

הוא היה אלוף בפירגון כלפיי.וכל אישה בסביבתו קיבלה ממנו מחמאות
. דבר נוסף ידע לרכך מצבים.......למשל:אם הייתי מתעוררת משנת צהריים מצוברחת
.היה מספר לי שחלם עלי כזה חלום......וואו.אחרי חלום יפה מי יכול להישאר מצוברח?
.שיטה לא רעה. יחד עם זה ...הוא היה המבקר הגדול שלי ו"הפסיכולוג" שלי. ועל זה אני אומרת:"חבר אתה חסר"....סליחה על ההשתפכות..בחופשה הקושי הוא שבעתיים

מרי אשרייך שזכית

ואפילו לזמן קצר להיות אהובה ואוהבת ובזמן חושה שאת פחות עסוקה עולות המחשבוות הסתכלי יקירה קדימה , אל מה עוד החיים מביאים אליך יצרתיות שלך זה עוד משהו לחשוב עליו ומאמינה שהאהבה עוד תבוא לבקר בליבך בעתיד

pooshkash

New member
שירקאן! אתה צודק, קלעת בול!

יש נשים בפורום שדואגות להראות בתוליות וחסודות! בנות! חיים רק פעם אחת, והזדמנות שחלפה לא תשוב ואילו אתן, הזדקנתו בעוד יום!

שירקאן - בגדול אתה צודק ואני מסימה..רק

הייתי מוסיפה באופן כללי ובתקווה שעל הקוראים המציצים וקופצים כאן יקחו את זה בכלליות ולא עליי אישית. נשים/אנשים שונים אחד מהשני , יש כאלה שמעוניינים בריגושים מיניים ופחות בקשר קבוע (היום אני שמחה שגם נשים יכולות להודות בכך מבלי להתבייש) ויש כאלה שמחפשים בן זוג לחיים . גם אותו אדם עצמו משתנה לפי התקופה שהוא נמצא בה בחיים, יש כאלה שבתחילת ה"עצמאות" שלהם מחפשים לחוות ולהנות ואחרי תקופת מה מתעייפים ומחפשים קשר קבוע יותר (שוב אני מדברת על נשים כ-על גברים) כך ש..כל אחד עושה מה שמתאים לו/ה וזה מה שיפה שכל אחד מוצא שותף לסוג קשר שמתאים לו/ה עוד תוספת קטנה לדברייך - " זה גם יכולה להיות אכזבה של האישה אם היא בנתה על קשר אם אותו אדם ולאחר מעשה הוא הרים עוגן" יש אפשרות שאכזבתה של האשה תהיה דווקא מביצועי הגבר במיטה ותגרום לה לחשוב שנית על מערכת יחסים איתו ... הסיכוי שאכזבה מינית תשכנע את האשה לוותר על הקשר גדול יותר בפגישה ראשונה מאשר אחרי כמה פגישות שבהן היא תיקשר לאדם ותכיר במעלותיו ואולי תהיה יותר סלחנית כלפיו בביצועיו במיטה. ו....תחשבו על זה .

למעלה