הפורום יבש לגמרי!

Mor L

New member
משאלתך התגשמה

קנית ב-4000 שקל לוח גו עם רגלים, אבל טרמיטים אכלו לך אותו עד עפר... (יפנית עתיקה? לא הבנתי...) הלוואי שיפסיקו להרוס סרטי גיבורי על, דהיינו הסרטים החדשים של באטמן, סופרמן, ספיידרמן, אקס מן............... בחייאת! די כבר להרוס קלאסיקות!!!

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה

אבל משום מה, דווקא בגלל זה התחילו לא לסבול את הסרטים האלה.. הלוואי שאשתפר בציור! (בבקשה!! רחמים!!)

liran 1 0 1

New member
משאלתך התגשמה

את כל-כך טובה שיש לך סגנון חדש רק שאף אחד לא אוהב אותו הלוואישמישהו ימשיך את ההודעה מהודעה יותר למטה הדף האנטרנט לא הייה מבולגן

TheGo

New member
משאלתך תידגשם

אבל זה יקח כמה הודעות. הלוואי שאני הייתי הצייר של הסידרה היקארו נו גו (רחמים, בבקשה!!!!)

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה

אבל מרוב שציירת כל-כך טוב וכל-כך מדוייק כבר לא מצאת שום אתגר בזה ופרשת :p (באסה) הלוואי שאתחיל להיות אדם קצת יותר מעודכן (אני פשוט אסטרונאותית!!)

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifמישלאתך היתגשמה../images/Emo29.gif

אבל אז נעשת עפיונית הלוואי שאכול לעוף בלי אמצאי טכנולגיה

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה!

אבל אחריי שמיצית את זה זה היה כבר משעמם וויתרת על הכוח הזה... הלוואי שאנקום בכל אלה שעשו לי בעיות וכלום לא ישתבש!! הא הא!! נראה אתכם!!

גם אני רוצה להיות מקצוענית ../images/Emo41.gif

אבל להיות 26 קיו בקושי זה לא משו כל כך טוב אחרי שלא שיחקתי חודש אחרי שרימיתי XD

Mor L

New member
משאלך התגשמה

"הלוואי שאנקום בכל אלה שעשו לי בעיות וכלום לא ישתבש!! הא הא!! נראה אתכם!!" אבל אחרי שנקמת הם השיכו לפגוע בך. הלוואי שאני אפסיק להיות גרועה כל כך בגו!!!

TheGo

New member
משאלתך התגשמה

והפכת להיות כל כך טובה שאף אחד לא העז להיות מולך. הלוואי והייתי הצייר של היקארו נו גו

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה

אבל היום הגורלי הגיע ונמאס לך לצייר... הלוואי שאהיה משוררת הרבה יותר טובה :p (אני כותבת שירים, נו..)

TheGo

New member
משאלתך היתגשמה

אבל מרוב שהיית טובה המצאת סיגנון מישלך ולא אהבו אותו

למעלה