הפורום יבש לגמרי!

הפורום יבש לגמרי! ../images/Emo41.gif

לכן אני:רעות אפתח משחקון! שם המשחק:"השחט את המשאלה" כל שעליכם לעשות הוא להשחיט משאלה של מישהוא אחר, אני אבקש משאלה וכל מי שרוצה יבוא וישחיט אותה ואז הוא יבקש משאלה כדי שמישו אחר ישחיט את שלו וככה השרשור ממשיך! לדוגמא: אני:"הלוואי ויהיה לי מטוס" מישהוא מהפורום:"משאלתך התגשמה, אבל יש לך מטוס מודל 89 שבקושי זז הלוואי שאוכל לישון טוב הלילה כי אני גר בצפון (או משו)" מישהוא אחר מהפורום שרוצה להשחיט:"משאלתך התגשמה אבל אתה לא נרדם בשאר הלילות, הלוואי ש...." וככה השירשור ממשיך! תהנו.. אני אתחיל: הלוואי שאלך ללונה פארק בכל יום!

hili האחת

New member
משאלתך התגשמה...

אבל אחרי פעמיים החליטו לסגור את הלונה פארק. הלוואי שהלחימה בצפון תפסיק.

TheGo

New member
משאלתך התגשמה

ברק למשך הלילה ולמחרת היא המשיכה, הלוואי שהחופש הגדול לא יפסק

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה

אבל אחרי 3 חודשים משרד החינוך ראו שמשעמם להם בגלל זה, משום מה והחזירו את זה לחודשיים. (דרך אגב, אני חדשה פה :p.. רק לידע כללי, קוראים לי אנסטסיה) הלוואי שייקנו לי מלא דיסקים של להקות :p

Mor L

New member
משאלתך התגשמה

אבל מסתבר שקנו לך מחנות שצורבת באיכות על הפנים הלוואי שאני אהיה מקצוענית בגו

Yanay138

New member
משאלתך התגשמה

אבל מסתבר שלשחק גו זה נגד החוק בישראל

Yanay138

New member
המשך להודעה שלי

שכחתי לכתוב משאלה..אז הנה: הלוואי שיהיה לי דייט עם קלי קלארקסון (יאמ)

hili האחת

New member
משאלתך התגשמה

אבל שפכת עליה בטעות מיץ והיא הלכה באמצע. הלוואי שאני אדע לשחק גו...

משאלתך התגשמה ../images/Emo41.gif

אבל את סתפ שחקנית גרועה שבקושי עולה רמות XD משאלתי:"שיהיה לי עוד מחשב בבית (אם ההורים שלי יסכימו) ושזה יהיה המחשב הכי טוב שיש!!!! ושלא יהיה הפסקת חשמל ושלא יהיה למחשב תקלות" חחח תנסו להשחיט

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה

אבל ההורים החליטו לזרוק אותו מסיבות אישיות.. חחחחחחח XD הלוואי שאקנה את כל "תפוז" ואהיה מליארדרית לנצח ולא יהיו שום תקלות :) חחחח

TheGo

New member
משאלתך התגשמה

אבל פתאום נפל קטיושה על המחשב(הלחתי להשחית!), הלוואי ושישדרגו את המחשב הישן שלי.

LinkinAnanas

New member
משאלתך התגשמה!

אבל המעבד לא יכל לשאת את השידרות החדש, משום מה ומשמע- שהמחשב הרוס לגמריי!! מוהאהאהאהא! הלוואי שנאסראללה יימח שמו וזכרו ייקבל קטיושה בתחת!!! (נמאס לי מהאזעקות!!! וכן, אני גרה בצפון)

hili האחת

New member
משאלתך התגשמה

הוא אפילו מת, אבל הספיק לנחות עם התחת עם מכונת צילום, ושלחו את התמונות של התחת המדמם שלו לעיתון שאת קוראת, לשער. הלוואי שיהיו פרקים חדשים לזואי 101 (מכורה קשות...).

Mor L

New member
משאלתך התגשמה

אבל אחרי פרק אחד החליטו לבטל את המשך הסידרה! מואהאהאה הלוואי שאני אתחתן עם אקירה..... (תיזהרו פה כן?)

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifמשאלתך היתגשמה../images/Emo29.gif

אבל הוא אמר לא להיתחתן אם היקארו הלוואי שאני אהיה טוב בגו

Mor L

New member
האמת

חשבתי על המב הזה שהוא יעזוב אותי בשביל היקארו.... חחח

למעלה