אבל מישהו בדרגה יותר נמוכה ממך הביס אותך, והחלטת להפסיק לשחק. הלוואי שאני אוכל לבוא לאנימה הוליק (ההורים שלי קנו לי יותר מדי, אז אין כסף, ויש מומולדת לחברות, ויש טיסה לחו"ל ביום שאחרי זה... אבל אני רוצה לבוא!!!).
אבל נחשי מה?? הם הבינו אבל פתאום כולם חטפו אבל בראש ושכחו מזה שהם פוגעים בכולם =/ (עצוב אבל מציאותי..) הלוואי שאף אחד לא יישבש לי את המשאלה! חח סתאם. הלוואי שה"וסאול סיק" יוריד לי ת'שירים יותר מהר וכלום לא יישתבש!
(קשה להגשים אותה, אחים קטנים זה עם אכזר. יש לי שניים, שניהם בנים, לצערי הרב) אבל אז אמא שלך התחילה לנג'ס לך. הלוואי שלא תתקדמו יותר מדי במשחק בזמן שאני בחו"ל (נוסעת היום, לשבוע, נסיעה טובה יתקבלו בברכה).
אבל לא היה לך כח לחזור לפורום אחרי שהיית בחו"ל. הלוואי ולא יהיו לי מתלות בבית. נ"ב: נסיעה טובה. נ"ב2: כן, אחים קטנים ממש יכןלים לשגע את השכל, יש לי שני אחים קטנים ואחות תינוקת(בעיה לעתיד)
אבל כמעט מתת מרוב שיעמום בבית בלי המטלות אז התעקשת לעשות כמות כפולה של מטלות מהכמות שבדרך-כלל היית עושה (לזאת שנוסעת, תהני ) הלוואי שהחזבאללה ישרפו ואת האפר שלהם יטיסו לחלל ויפזרו שמה (כן, נכון שזה מזהם נורא את היקום אבל עצם קיומם מזהם את היקום עוד יותר)
וכמובן שהם לא נגמרו אבל בסוף נמאס לך מהם (אם זה אפשרי )... הלוואי שג'ון לנון יקום לתחיה והביטלס יתאחדו!! (אני לא מעריצה שלהם אבל בהחלט הם ידעו לעשות מוסיקה)
אבל מסתבר שיש דיבוב,והדיבוב ביפנית עתיקה (קצת מוזר,תתמודדו עם זה!) הלוואי שיהיה לי לוח גו נ"ב: אני יכול להגיד לך מה לכתוב בחיפוש אם אתה רוצה להוריד באימיול..