הפורום הזה מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן אולי נשחק תופסת או מחבואים?

ברצינות מה זה השטויות האלו.... כשהייתה לי חברה לא הייני יכולים לבלות בעיר! אין מקומות בילוי לנוער בעיר הזאת.... באמת מיכל... ליזום פעילויות?! אנחנו במאה ה-21 למען השם!

שחכתי להוסיף עוד משו.

תנו מרחב!!!!!! תנו לנו מקום לפרוס קנפיים שנוכל להיות קצת חופשיים לפחות.....

מיכל שב

New member
בדיוק!!! בגלל שאתם במאה ה 21

מה רע בלארגן מפגשים אצל חברים? מה רע בלארגן מפגשים בפארק? מקומות בילוי בעיר כנראה לא יהיו מעבר למה שיש כי יש כאן בעיר אוכלוסיה דתית גדולה שצריך להתחשב בה, אז אפשר לשבת ולקטר ואפשר לעשות. אני לא זוכרת את הילדות שלי כמשהו מזעזע רק בגלל שלא יכולנו לנסוע לת"א. אני לא מצליחה להבין מה יש בת"א שכל כך מושך אתכם? אלכוהול אסור לכם לשתות ממילא אז פאבים ירדו מהעסק. בתי קפה יש פתוחים בפ"ת. מה שמשאיר את הים. מי רוצה להיות ליד הים עם הלחות הזו?????
כשאתה כותב מקומות בילוי לנוער - למה אתה מתכוון? מה יש במקומות אחרים שאין כאן?

Bardug0

New member
ואווווו

אוקיי.. א. זה שיש אוכלוסייה מיוחדת עם צרכים מיוחדים זה לא אומר שאנחנו צריכים להתחשב בה, זה אומר שהם צריכים לעשות מה שבא להם כל עוד זה לא מפריע לאנשים אחרים (וכמובן שלא יפריעו להם). זה לא שאני בא ושומע להם מוסיקה ואוכל חזיר בתוך הבית שלהם. כל אחד שיעשה מה שבא לו. אנשים לא צריכים להרקב בבית בגלל כמה אנשים שרוצים שכמה פאבים/בתי קפה (שגם ככה הם לא הולכים אליהם) יהיו סגורים. ב. מי אמר שפאבים ירדו מהעסק ? את לא רצית לעשות דברים "אסורים" כשהיית נערה ? ג. הבתי קפה פה קקה-מייקה. ד. ים זה אחלה. ולשאלת השאלות - מה יש במקומות אחרים שאין כאן ? בפ"ת אין אוירה. אין פה כיף. אנשים לא יכולים לצאת מהבית לטייל ברחוב ולהגיד "אחחח, כמה אני שמח לגור בעיר שנוח לי להיות בה". ככה זה פ"ת - כשרוצים לקנות משהו (כלי נגינה - כמוני למשל) אז נוסעים לת"א. כשרוצים לשתות - נוסעים לת"א. כשרוצים לראות סרט - נוסעים לסינמה סיטי. שום דבר פה לא איכותי, אין פה סטנדרטים. כשסוף סוף יש משהו טוב בא איזה חבר מועצה או פושע (לפעמים זה משתלב יחד) והורסים את הכל. אנחנו מוקפים בערים (ותל אביב במיוחד) שמספקות לתושבים שלהם מה שהם צריכים. ההורים שלי משלמים ארנונה עצבנית (4 ספרות) כל חודשיים ואני לא רואה תמורה. אני רואה פקקים, אני רואה כבישים הרוסים, דרכי גישה חסומות, חוסר במקומות בילוי וליקויים עצבניים במערכות הרווחה. אנחנו משלמים לעיר הזאת טונה כסף ולא מקבלים שום תמורה חוץ מבתי כנסת, ספורט (אולי, את מי שזה מעניין) ובעיקר הרבה הרבה הרבה פושעים מרוצים.

NYMets Man

New member
אחרי כל ההודעה שלך... דבר אחד לומר

אני כל כך מקנא בך שיש לך אוטו

אז אם כל כך רע, ../images/Emo60.gif

מה אתם עושים פה? כלומר, הזכרת הרי גם את ההורים שלך שלא מרוויחים מהמצב, אז תסביר לי למה אתם פה.

Bardug0

New member
לעבור זה לא דבר שעושים תוך יום ולא

יומיים, וזה גם פרוייקט כלכלי לא פשוט. ויש עוד הרבה דברים מעבר לזה שאין טעם לפרט אותם.

מסכימה איתך בהחלטוס!../images/Emo60.gif

כלומר, זה בהחלט קשה לעבור! זה לא משהו של יום, יומיים, וגם בחודש זה קשה. אבל המצב הבאמת-משעמם שבו פ"ת נתונה הוא גם לא מהיום, אתמול, לפני חודש, לפני שנה, וכו' וכו'. ככה שבכל זאת יש סיבה שנשארים פה! בין אם היא כלכלית, או חברתית, או שסתם מישהו ממש נהנה לראות את הבחורה המיוזעת עם הגב העקום מהלכת לה ברחבי העיר. אז אם נשארים פה מסיבה כלשהי, נשארים פה עד הסוף! וזה הרבה יותר כיף מלהישאר ולהתלונן על הדוסים, החוסר בפאבים ובתי קפה, הערסים, הפרחות, המספר הארבע-ספרתי של חתולי רחוב וכו' וכו'. כי זה ככה בכל כך הרבה ערים וזה כה לא יוצא דופן! ונכון, זה שזה יוצא דופן זה לא אומר שזה טוב, אבל אם נשארים פה בכל זאת מהסיבה ההיא שהיא סובייקטיבית - אפשר להסתכל על הצד החיובי בזה. להתרוצץ ברחבי ת"א עם שלט כפול על הגב ועל החזה שאומר 'אני פתח תקוואי!', להכין חולצות של I Love PT, או סתם לחפש דברים ממש טובים שמוחבאים אי שם בין בתי הקברות ואיזורי התעשייה ולנצל אותם כי יש מצב שאחר כך נתחרט שלא ראינו שהם שם.

חכי חכי.....עוד מעת....

ישפצו את רחוב חיים עוזר "שבטוח יפתור את כוווללל" הבעיות שלנו.... העיר לא מחתשבת באנים אלה רק בעצמה! נקודה! למה? מי צריך? מאיזו סיבה...?! משפצים את חיים עוזר כל שנה?! למה להראות את "הפנים של פ"ת"...ליד העירייה שהיא "יפה" וכל הרחובות חרא (מצטער) יש בורות בכבישים...אפילו עו לא סיימו לבנות את הגן והגשר שליד הקניון!!!!!! מי צריך את חיים עוזר "החדש"....למי הפריע חיים עוזר הקודם?! לפעמים אני חושב ש" חבל שאני גר פה"....ולפעמים לא...

הם לא עשמים:'(../images/Emo60.gif

אולי גם לא האשמים או אשמים וגם זה בסימן שאלה בגודל אמריקה הצפונית.

איזה כיף להיות עילגת../images/Emo163.gif../images/Emo60.gif

יש למחוק את האולי, להפוך את הגם ל'וגם' ואת ה'וגם' שרשום ל 'אולי' הופה.

Y o u R M a N

New member
לפי דעתי....

אין מקום בפתח תקווה להכניס פאב או משהו... אבל יש כמה מועדונים טובים אני מכיר איזה אחד עם סנוקר משהו טוב.. חברים שלי הולכים לשם זה מועדון טוב..

למעלה