הפורום הזה מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלי להעליב אבל...אני חייב...

הדוסים!!!!! הפ אשמים שכלום לא עובד בימי שישבת!!!!! הם עם הכשרות שלהם...אין אוכל טעים בעיר אפילו!!!!! הם עשמים...!! ועוד פעם בלי כוונות אישיות...

Bardug0

New member
תהליך ההכשרה

הורס את הטעם של הבשר. הם זורקים את הבשר של החיה לתוך הר (פשוטו כמשמעו) של מלח כדי לספוג כל טיפת דם שנשארה, אבל יחד עם זה, זה גם סופג את כל הטעם של הסטייק ואת כל המיצים של הבשר, ואחרי שמנקים גם זה משאיר קצת מליחות. התוצאה - סטייק מכובס, מגעיל וטפל. תנסה רק לצורך ההשוואה לאכול סטייק אנטריקוט (בקר) שכן עבר הכשרה לעומת אותו מוצר בדיוק שלא עבר הכשרה ותראה איזה טעם מדהים יהיה לבשר הלא מוכשר לעומת הטעם הסתמי של הכשר.

אני לא אנסה. בחיים.

כי ככה לימדו אותי. לאכול כשר. וככה אני אלמד את הבנים שלי וכו'. מה לעשות, אני שומר כשרות, ולפי דעתי (אולי דווקא בגלל שלא טעמתי את הלא כשר) זה טעים מאוד.

Bardug0

New member
וואללה סיבה מוזרה..

אני לא הייתי עושה דברים כי "ככה לימדו אותי", אני מעדיף דרך של ניסוי וטעייה. ללמוד על בשרי. מה שלימדו אותך זה דבר אחד, ומה שעוד לא ניסית זה עולם אחר, אולי מהנה יותר. אבל אתה בחיים לא תדע, כי לא לימדו אותך. well, too bad.

NYMets Man

New member
גבע, עזוב

הוא חבר טוב שלי, הוא ממש לא דתי... נוסע למשחקים של מכבי בשבת, יוצא בערב שבת והכל סך הכל משפחה מסורתית, בתי כנסת, אוכל כשר וכו'... אתה מגיע ממשפחה אחרת, ש... אתה יודע... אבל אם הוא מגיע ממשפחה מסורתית ושומר על עניין הכשרות, אתה לא יכול לומר לו שהוא מפסיד משהו... בדיוק כמו שמישהו שאוכל ג'וקים בזמנו הפנוי לא יכול להגיד לך שאתה מפסיד משהו... הרי אתה מגיע מחבר'ה שזה לא הדבר הכי תקני לעשות

Bardug0

New member
אני חי בחברה שהשתנתה

ומשתנה כל רגע. כמו כל האנושות. והיום כן הגיוני לאכול דברים מסויימים. (שים לב באיזה שטויות מתעסקים בחברה שלנו - מה כן ולא לאכול). בכל מקרה הוא שאל מה רע בבשר כשר ואני עניתי לו מה רע בבשר כשר. בעצם זה שהוא עירב את מנהגיו האישיים הוא פתח את הנושא לביקורת. לא צריך להמשיך מעבר לזה. ודרך אגב אני כן יכול להגיד לו שהוא מפסיד משהו, וגם מישהו שאוכל ג'וקים יכול. למה ? כי יש לנו פה, ויש נסיון. אז אפשר.

NYMets Man

New member
מהדרך שבה אתה רואה את זה

אתה צודק במאה אחוז... כול ענין הג'וקים אבל מאיפה שהוא רואה את זה... סיפור אחר

אבל אולי הוא מאמין בזה../images/Emo60.gif

הוא מאמין שזו הדרך בה הוא צריך לחיות. ו.. אין רע בזה.

Bardug0

New member
בסדר, הרמתי גבה.

ואת למשל.. את שומעת על חרדים במאה שערים שלא מוכנים להזמין אמבולנסים של מד"א כי זה מוסד של ציונים והם נגד קיומה של מדינה יהודית לפני ביאת המשיח, אז זה לא מעלה בך תמיהה ? את לא חושבת שהם מפספסים משהו טוב ושהאמונה שלהם תוקעת אותם איפשהו מאחורה ? אבל הם מאמינים שזו הדרך.. בקיצור, מותר להביע דעה, ומותר להעלות ביקורת, כל עוד זה לא פוגע. ואני לא חושב שפגעתי, אני מתנצל מראש אם אני טועה. לכל הפחות הוא ימשיך בדרכו, לכל היותר הוא יקנה אנטריקוט בטיב טעם בעוד איזה 10 שנים ויראה שלא קרה כלום לאף אחד.

../images/Emo45.gif אכנכון../images/Emo60.gif

עכשיו רק חסר מישהו שיעשה עוד
ויגיד איש באמונתו יחיה:p

Sonyush16

New member
אני חושבת ש..

לדוסים יש את הזכות לשמור על המסורת זו מדינה דמוקרטית ויש להם את הזכות להיות דוסים (לכל אחד יש זכות לחיות במדינה שלנו ולקיים את המצוות)..אבל זה באמת לא הוגן שהם משתלטים בהתחלה זה היה הברכל! עכשיו זה החוסר מקומות בילוי בפ"ת!! וגם שהכל סגור בשבת חוץ ממוקמות מעפנים (כל יום שישי אני מוצאת את עצמי בסרט או בפארק אם אני לא אצל החברה הכי טובה שלי..).. אני אוכלת כשר ואני שונאת את טיב טעם.לא רק בגלל שזה לא כשר אלא הטארומה שאני אפרט עלייה...(אמא שלי קונה שם כי רק אני ואבא שלי שומרים כשרות בבית והארוחות המשפחתיות תמיד כשרות).. .... והיהמקרה שפעם הייתי בטיב טעם ליד איקאה (עם ההורים שלי, בדרך חזרה מהדודים) לפני שנתיים ואיבדתי שם את הפלאפון .. והייתי עד אמצע כיתה ט בלי פלאפון..
וכשקנו לי פלאפון אז גנבו לי אותו ביומולדת ה-16 שלי... ואחרי שבועיים ההורים קנו לי פלאפון חדש..את הנוקיה שעדיין יש לי ..

Bardug0

New member
וטיב טעם אשמים בזה שאיבדת את הטלפון

או שגם אם היו מוצאים לך את הטלפון, אז הוא לא היה כשר ? ואם היית מאבדת אותו בקניון הגדול אז גם לשם לא היית נכנסת ? איזה לא קשור זה.. חחח

Sonyush16

New member
לא קשור רק הפלאפון

אני שונאת אותו א. בגלל שזה לא כשר ב. בגלל שיש שם בשר ציד וברור שגם חזיר ובכלל בשר (כולל ארנבות!!) ואני אוהבת ארנבות שהןלא בצלחת! זה כמו שיהיה מרק צבים בחנות והייתה לי לא מזמן צבת מחמד!! (מסרתי אותה לגן חיות ליד הבית שלי)...אני אוכלת לפעמים רק בשר עוף כי אני אנמית!! (השבוע בכלל לא נגעתי בבשר למשל אכלתי אחרי שחזרתי אחרי הביצפר טבעול
)... ג. בגלל הטראומה שאיבדתי שם פלאפון איפה שקורה משהו יש לי טראומה למשל אני לא אוהבת את שופרסל כי פעם אחת הקופאית והלקוח אמרו עליי דברים מגעילים ברוסית..הם לא ידעו שאני יודעת רוסית ואני בכיתי אחרי מה שאמרו לי ומאז אני לא מתעסקת איתה!! ד. אין על סופר כמעט חינם...!! יש שם הרבה טבעול
..ואין שם בשר ציד !! (אם לא הייתי אנמית הייתי הופכת להיות צמחונית..)...

Sonyush16

New member
קשור

כי כשרק עליתי לארץ (לפני 10.5 שנים)..אז הייתה חנות שקם במקום ואחרי זה הדוסים הפכו את זה לבר כל!! כשנוסעים לקניון איילון ב-92 רואים הרבה חנויות בר כל בבני ברק..

LuNa MaJnUnA

New member
מ'כפת לך שיש אותו שם?

להיפך, את יכולה לקנות שם מה שאת צריכה בזול יותר כי המדינה מסבסדת אותם.

Sonyush16

New member
אהה טוףף

יש עוד משהו להגיד חוצפה שהמדינה מסבסדת את הדוסים דוסים ...והם בכלל לא משרתים בצבא ומשתלטים על העיר שלנו.. (שישמרו מצוות והכל ..אבל שלא ישתלטו).ודבר שני אני נגד ליכוד הם מושחתים.. אין על מפלגת שינוי

NYMets Man

New member
יא אללה תפסיקי לבלבל ת'ביצים

דוסים דוסים דוסים... ומה את מבינה בפוליטיקה בכלל?!?!?!

למעלה