הפורום הזה מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonyush16

New member
אולי אפשר לא להגיד

"תפסיקי לבלבל ת'ביצים" זה די מעליב!!! גררררר טוב ואני אסתום תפה בקשר לפוליטיקה

Sonyush16

New member
פורום זה מקום תרבותי

ולא מקללים ! ואני נורא נפגעת מקללות ושונאת.... אפשר להגיד "תפסיקי לבלבל תמוח או "די לשגע תשכל" קללות זה מגעיל!!!!!!!

Sonyush16

New member
בזה אתה צודק

אבל עד שיהיה לי רישיון אשאר תלוייה ב"מקומות בילוי" פה..(ההורים אוסרים עליי לצאת מחוץ לעיר..) רק פעם אחת יצאתי לת"א כשהיה יומולדת לחברה מהשכבה אבל דווקא לא היה משהו..(היינו באמצע הלילה בגני יהושע וזה היה די מפחיד..)

מיכל שב

New member
אשמים?

אתה חי במדינה יהודית. מדינה שאין בה הפרדה בין הדת והמדינה ולכן החוקים בה ברובם הם חוקים יהודים. אני חושבת שדווקא העובדה שאין מקומות בילוי בעיר יכולה רק לשפר את חיי החברה שלכם. במקום לקטר - תיזמו פעילויות! תארגנו מפגשים בימי שישי. אפשר בבית של מישהו ואפשר בפארק. ולגבי הפיצה הכשרה - למה צריך להתחשב רק בך ולא בציבור נוסף שחי בעיר? (שלא תבין לא נכון, מכעיס אותי שסופר לא כשר סגור בשבת)

Sonyush16

New member
../images/Emo10.gif

בדר אני לא אשגע לכם יותר תשכל מס]יק שחזרתי מהספורטן אחרי שבנים קראו לי רוסייה מסריחה!!! ואמרו דברים מגעילים שךלא אגיד בפורום טוב אני לא אשגע לכם ת'שכל אני רק לא מבינה להמ כולם שונאים אותי למה למה למה

Sonyush16

New member
לי נמאס שיורדים עליי!

מספיק שילדים היום קיללו אותי עד בכי עכשיו אתם בפורום מקללים אותי? חשבתי שאניבמקוםרבותי שבומאוכל לדבר עם אנשים ולהכיר ומה אני מקבלת? שיורדים עליי?! אני יודתע שלפעמים אני קרצייה ולפעמים מעצבנת אבל סה"כ אני בן אדם טוב ואכפתי...באמת יש לי כוונות טובות ולב רחב.... אני לא צוחקת שנמאס לי מזה .אני מנסה להיות טובה ואני חוטפת!...
אפילו בספורטן, המקום שאני נמצאת בו זה פשוט לא הוגן למה זה קורה לי שמעליבים אותי.. חזרתי בוכה עכשיו ואפילו אין לי חשק ללכת למחנה (זה המקום הכי אהוב עליי)

NYMets Man

New member
שני דברים גברת סוניה

דבר ראשון ההודעה שהגבת עליה של מיכל הייתה מכוונת למקסים ולא לך... חבל שאת לא מבחינה בזה דבר שני... אם את מתכוונת ליציאה שלי לגביך אני חושב שאם את מוציאה מהפה שלך כל מיני שטויות על דוסים ועל פוליטיקה, ומדברת בלי חשבון אז מגיע לך שיתפרצו עליך אחרי כמה זמן... אם את אומרת דברים, לפחות תקחי עליהם אחריות במקום לבכות

מיכל שב

New member
רגע! רגע! רגע!../images/Emo24.gif

קודם ההודעה שלי לא היתה מכוונת אליך (ובכל מקרה אני חושבת שהיא לא היתה מעליבה
) כמו שאר הבחירות שלנו בחיים אנחנו גם יכולים לבחור אם להעלב או לא. בפורום (מעצם היותו מקום וירטואלי) הרבה יותר קל לא להעלב (פשוט סוגרים את המחשב וממשיכים הלאה). לכל אחד יש דעה משלו. חלק מתבטאים יפה יותר וחלק מתבטאים במילים שגורמות לי לרצות להכניס להם סבון לפה כדי שישטוף מהשטויות
לגבי מה שקורה בספורטן - זה הזמן לערב את ההנהלה שם. זה הזמן לערב את ההורים שלי וזה הזמן לערב את המשטרה אם צריך. אסור לתת לכמה פושטקים להתנהג ככה!

Bardug0

New member
סוניה, קחי אוויר

העולם הזה מפוצץ בחארות. גם אם את בנאדם יותר רגיש את צריכה להעלות את סף הרגישות שלך. כמה ילדים מפגרים שצועקים "רוסייה מסריחה" לא צריכים להעליב אף אחד. את צריכה לשמוח שאת מי שאת (כוונות טובות, לב רחב) ועומדים מולך חבורה של ילדים שדעתם איפשהו בימי-הביניים וכנראה ימותו בגיל 17 מאיזה דקירה/תאונת דרכים בלאו הכי, ככה שהם לא יהיו בעולם עוד הרבה שנים כדי לעצבן אותך.
שניר כנראה ישאר פה כי הוא יחסית בסדר, רק מישהו צריך להכניס בו קצת הבנה שלא כולם מקבלים דברים כמו שהוא אומר באותו אופן שהוא היה מקבל את זה. אבל זה גם קשור לגיל ולבגרות של בנאדם. וגם זה יבוא מתישהו.

NYMets Man

New member
ואי גבע תודה

אני יחסית בסדר? אחלה עכשיו גבע, אתה, וחלק מהפורום, לא רואה את כל התמונה... בא לך לראות? דבר איתי מתישהו, באייסיריו או משהו כזה

Bardug0

New member
מה שיש לך לסגור עם מישהו

תעשה את זה בצורה פרטית ולא על דפי הפורום, בטח לא כשמדובר באדם רגיש שעלול להפגע. אני אישית גם מעדיף לא לראות את כל התמונה, אני מעדיף לא לשמוע דברים רעים על אנשים אחרים, גם אם אני לא מכיר אותם. (תלמד קצת מהחתימה שלי.) וגם למריבות ולויכוחים יש חוקים, שאתה עובר עליהם (גסויות וקללות אם לא הבנת, הן מחוץ לחוק).

NYMets Man

New member
לא קיללתי...

וחוץ מזה אתה שופט אותי דרך הודעה אחת שכתבתי... יפה יפה

Bardug0

New member
לא

אני שופט אותך על סמך כל ההודעות שלך בשרשור הזה + הרבה הרבה הודעות בשרשורים אחרים. (שאני אזכיר לך מי ביקשה לראיין אותך בקשר לבייסבול ואיך צחקת עליה כמו שמוק?) שקול מלים, שניר.

NYMets Man

New member
להסביר לך שוב שלא צחקתי עליה?!

דיברתי איתה באופן פרטי... ולא רק שלא צחקתי עליה, גם מאוד הוחמאתי מהבקשה, ובסופו של דבר היא וויתרה על זה כי אמיל הציע לה שתראיין אותו בקשר לכבאים... קוקדם תדע על מה אתה מדבר ואז דבר שקול מילים...

Bardug0

New member
שניר עלית לי על העצבים בטירוף

קח בחשבון שכבר כמה וכמה אנשים אמרו לך פה דבר מסויים. זה לא אומר שזה נכון אבל באופן סטטיסיטי כשיש כמה אנשים שאומרים לך משהו, גם אם הוא נגדך, טועים - הם בטח לא. ואם אני לא טועה אתה בכיתה י' או י"א, אני חושב שהגיע הגיל שתחשוב כמה פעמים לפני שאתה אומר משהו ועוד הרבהההה יותר פעמים לפני שאתה לוחץ על "שלח". בוא נעשה הפסקת אש לפני שיהיה פה מגעיל. מאיך שאני רואה את זה, שיחה איתך לא הולכת להיות מי יודע מה נעימה.

NYMets Man

New member
על דבר אחד אני אגיב

"זה לא אומר שזה נכון אבל באופן סטטיסיטי כשיש כמה אנשים שאומרים לך משהו, גם אם הוא נגדך, טועים - הם בטח לא." מה הם כן? לא יודעים על מה הם מדברים...

למעלה