הפורום הזה מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RoySanko

New member
הפורום הזה מדכא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בס"ד כנראה בגלל שהוא עוסק בעירנו הנהדרת סעמק איך נשבר לי הזין מהעיר המעפנה הזאת אין פה כלוווווווווווווווווווווווווווווווווווום כלום כלום כלום אני גר פה 13 שנה( יותר מדי) תגידו לי למה אין לנו בעיר פאב? למה אין לנו בעיר בר? למה אין לנו בעיר סניף דומינוס פיצה נורמאלי? למה יש לנו טיב טעם, שסגור בשבת????????? למה???????????????????????????????????????????????????? למה אלוהים למה??????? *נכתב ביום חול*

Ana1 9

New member
אני חושבת שאלוהים הוא היחידי שיכול

לענות לך על זה, או ראש העיר היקר שלנו.. חוץ מזה.. לא נראה לי שההודעה שלך נכתבה ביום חול אלא אם כן אתה רואה את יום שישי בלילה יום חול.

Ana1 9

New member
מה זה משנה אם טיב טעם יהיה פתוח

בשבת או לא? מי אוהב להעביר את הזמן שלו ביום שבת בסופר?!

LuNa MaJnUnA

New member
צריך להוסיף שורה בפורום נגד קיטורים

נמאס לי מאנשים שנכנסים לפה רק כדי להתלונן על הכל

Ana1 9

New member
אין מה לעשות......

לאנשים שגרים בפ"ת יש אבן בלב שמרגישים שהם צריכים לפרוק. חייבים איפשהו להתלונן לגבי פ"ת, או כל דבר שמתקשר לפ:ת כמו: העיר פ"ת, פורום פ"ת, עיריית פ"ת, אתר פ"ת, ועוד.. יש הרבה דברים בעייתים בפ"ת, אחד הדברים המעצבנים הם באמת שהיא יותר מידי שמרנית, אפרורה ומלוכלכת. יש הרבה מאבקי כוח בעירייה, העירייה עצמה מנוהלת על ידי חבורה של אנשים שנהנים מגביית כספים גבוה, תשלומי ארנונה מאוד גבוהים למרות שלא ממש מקבלים תמורה, ולדוסים יש הרבה כוח בשילטון כי האמת היא מנוהלת על ידי ליכודניקים, לא שיש לי משהו נגדם אבל אני יודעת מבחינה אישית (מבחינה משפחתית) שכשזה מתקשר לזה הנושא הופך להיות די מושחט. אבל בכללי, מה'כפת לי.. העיר הזאת רק גרמה לי לרצות להיות מישהי בעלת מקצוע טוב (רופא או משהו כזה) כדי ליברוח מפה מהר מהר ברגע שיהיה לי כסף. על זה מתכוונים שבפ"ת יש חינוך טוב, ככה הם גורמים לאנשים לילמוד טוב. אז תודה פ"ת על הימים הרעים שנתת לי כדי שתיגרמי לי להבין למה כדאי לי להיות תלמידה טובה כדי שתהיה לי וילה בקיסריה. עזבו.. לא ישנתי כל הלילה...

LuNa MaJnUnA

New member
אני עדיין לא מבינה מה כל כך רע לכם.

ולמה לעזאזל אתם בטוחים שבמקום אחר יהיה לכם יותר טוב.

Bardug0

New member
כשיהיה לך רשיון ותתחילי לראות עולם

ולא רק את הקו של מונית שירות "חי" קו 66... אז תביני שיש מקומות שעד היום היית בטוחה שהם גרועים ומסתבר שהם הרבה יותר טובים. רבאק, אפילו בשכונת התקווה יש פאבים מצויינים.

LuNa MaJnUnA

New member
צ'מע..

אני יודעת שיש יותר טוב ואני לא צריכה רישיון בשביל זה, אבל זה לא כל כך גרוע כאן. ברעננה יותר טוב והארגון בר''ג אחלה בחלה, אבל המצב לא רע עד כדי דיכאון רק בגלל שאין לאן לצאת!

Sonyush16

New member
אני בת 16 ועשרה חודשים אני יכולה

ללמוד נהיגה אבל אני עדיין לא יכולה כי יש לי לחץ (שתי תנועות נוער ולימודים כן כיתה י"א זה לא קל!!)....לתאוריה אגש עוד 4 חודשים בערך ונהיגה אני כנראה אתחיל בחופש הגדול 2006 יש לי מי שילמד אותי..נהיגה ותאוריה אני אלמד מהספר של שיעורי התעבורה בביצפר..

Sonyush16

New member
הא?

מצטערת על זה שלפעמים אני לא משרשרת לאדם הנכון :( ועכשיו סוף סוף הבנתי איך עושים את זה! אני לוחצת על קישור לתגובה ואז אני לוצת על תגובה! מצטערת!1 סוניוש

י"א זה לא קל... זה קל מאוד.!!!!!!!

אה וחשבת לעזוב את תנועות הנוער? או לפחות אחת מהן? .... הגיע הזמן לא?

Sonyush16

New member
ממממ אני מקוהו שאמרת בקשר לי"א..

אני מקווה שאמרת בציניות.. זה קשה מדי למרות שיש לי לחץ נוראי!!!!!!!!!!!!!!!! אני עושה את השיעורים ביום שבת ליום ראשון שני ושלישי כדי להפחית את הלחץ...ואני עוד מנוייה לספורטן קיצר ל=ח=ץ!!!!!!!!!!

אנש חביב../images/Emo60.gif

קודם כל מה זה הזילזול הזה ב66, הלו
והמ, ברור שיש מקומות יותר טובים! תמיייייד יש מקומות יותר טובים. אם היית גר בת"א, לא היה לך לאן לשאוף! הייתי ממש חושק בבילוי לילי בבאולינג ליד הקניון. אבל!~ אתה גר בפ"ת. לכן יש לך לאן לשאוף. זה.. זה אדיר! לכן אין מה להתלונן שיש מקומות יותר טובים.. זה מעולה שיש!

Bardug0

New member
כשאני אגור בת"א אני..

אשאף למדינה אחרת. אבל ההודעה שלך הייתה ממש משעשעת.

הא סוניה סורי:X../images/Emo60.gif

יש לי מין הרגל מגונה כזה של מנהלת פורום להעביר את השיחה שלנו למסרים כי היא אופטופיקית, אופס?

למעלה