הפועל בית"ר

the red king

New member
גם אם יביאו לי כרטיס למשחק בטדי..

מול בית"ר בחינם אני אמהר למכור אותו ולא אסע לשם. בכל זאת, אני עוד צעיר.

RoieL

New member
עזוב תסיטואציה

אני לא מבין איך גרשון מסוגל לשחק במועדון ששנים קרא לו "שמעון גרשון בן זונה". פתאום הוא מלך?

SnipeR3

New member
ואני לא מבין...

איך מועדון ששנים קרא לו שמעון המלך, מקלל אותו ומנסה עכשיו לפגוע בחייו...

חח "שמעון גרשון המלך",

הצביעות. עד לפני שנה [או אפילו פחות..] איזה מן מלך הוא היה בשבילך, הא? טמבל.

מה הבעיה?

עד לפני שנה הוא שיחק בקבוצה השנואה עלי וגרם לי לכאב לב, היום הוא משחק בשביל הקבוצה שלי וגורם לי לכמה רגעים של נחת, אז אני אוהב אותו! יש בזה טעם לפגם?

RoieL

New member
ואם באמת מדובר באוהד הפועל

זה מאוד חמור לדעתי. אבל בואו לא נכתים את השם של כל אוהדי הפועל בסדר? אני אישית מכיר כמה אוהדים של בית"ר שתמיד מזכירים לי שיש גם אוהדים של בית"ר שהם בני אדם. אז אולי די? אני לא זרקתי את הרימון ואף אחד מהפורום לא. ואגב, התגובה של שקלר- אני חושב שיש לאבוקסיס זכות להגיד מה שהוא רוצה על המקרה, בטח לסלוח, ויש לי הרגשה שגם אם אוהד בית"ר היה זורק את זה יוסי היה סולח [אולי לא כ"כ מהר, אבל..]

shay100m

New member
יוסי אבוקסיס-אליך

אתה שובר שיאים של גועל אדון אבוקסיס,יש לי משהו להגיד לך: גם אם אתה רוצה להגיד מה שאתה חושב אתה יודע שלפעמים זה אסור. אחרי מה שהיה אתמול היית חייב לגנות את המעשה להבדיל או בעצם לא להבדיל מראשי הממשלה הפלשתינים שמגנים פיגועי טרור למרות שהם לא כל כך עצובים מהם. מה שאתה אמרת זהו דבר חמור ביותר,כי אתה סולח למסכן(אני בספק אם כך צריך לקרוא לו) שזרק את הרימון בגלל שהוא "אוהד הפועל" כדבריך. אז אם אתה רוצח,גנב,בני סלע או נסראאלה ואתה (במקרה) אוהד הפועל, הסר דאגך מלבך(אם הוא קיים) , יוסי יסלח לך! (הייתי רוצה להגיד -הלוואי שאוהדי הפועל ירצחו את כל המשפחה שלך וישאירו אותך רק בשביל שתסלח להם). אבל אני בניגוד אליך מעדיף לשמור את זה בבטן

יו באמא שלי, אתה כזה דפוק.

בגלל שהוא בסה"כ אמר שהוא סולח למסכן שזרק את הרימון, אתה נסחף ככה ?! מה יהיה?!?! תגידו לי. השרשור הכי מטומטם שראיתי מימיי.

shay100m

New member
אני סולח שאמרת לי דפוק כי אתה אוהד

הפועל(אתה מטומטם ומושפל ואם זה עוזר לביטחון העצמי שלך לקרוא לי דפוק אז אני מוכן שבמקום לקבל טיפול פסיכיאטרי על חשבון המדינה ,תקרא לי דפוק)

אוקיי.

תודה (?)..

omri120

New member
בושה לכם אוהדי הבועל ת"א!!

פניתי כבר להנהלת תפוז,בתוספת 70 חתימות מהפורום השכן....לסגור לאלתר את הפורום שלכם. לא ראוי שפורום זה ימשיך להתקיים,אחרי מה שהיה אתמול. בתור אוהד כדורגל מתורבת,פשוט נגעלתי . בושו והיכלמו! ולא,אני לא אוהד בית"ר. תתפלאו תשובה תינתן לי בשעות הקרובות. בברכה עומרי

סטלנרי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק!!!! אני יכול להשיג עכשיו עשרות אלפי חתימות שצריך לקחת את כל היציע המזרחי ולנעול אותו בתוך כלוב בין צינורות הביוב של ירושלים , שלא יראו אור שמש ויאכלו את החרא של תושבי שכונת הקטמונים .

למעלה