הפועל בית"ר

papal

New member
אוהדי הפועל= תהיו גברים ותתנצלו

לכו לשחקנים שלכם ותבקשו סליחה על ההתנהגות המגעילה שלכם! תתביישו לכם לא מגיע לכם להיות אוהדי כדורגל אתם מוציאים שם רע לכל הליגה! אתם לא ראויים להיכנס למשחק ולראות כדורגל! לזרווק רימון הלם לתוך מגרש? בושה וחרפה! מגיע לכם שזה פגע באבוקסיס. כמו שפגעתם באדהם שביטה- שהוא אוהד שלכם, הצלחתם לפגוע בשחקן שלכם! ברברים! אם את גברים, תפתחו שרשור גינוי והתנצלות, ולא תמחקו ותחסמו אותי! ביננו, למרות שאני אוהד בית"ר אתם יודעים שאני צודק ואתם יודעים שזה מעשה מגעיל מכוער מסוכן שגורם לכם אוהדי הפועל להראות רע, רע מאוד!!!! ואתם יודעים שכמה פרחחים משער 8 יכלו לגמור לקםפטן שלכם את הקריירה וכמו שידידי שלא אז מי החיות פה? אתם או אנחנו? (וכמו שאני מכיר את אוהדי הפועל, במקום לגנות ותהתנצל, יבוא החכם שיגיד שזה אוהד בית"ר שהסתנן ליציע 8)

the red king

New member
למרות שבדעה הכללית שלך אתה צודק...

זה באמת אוהד בית"ר שהסתנן ליציע של הפועל. וכמו שאני לא יכול להוכיח את זה גם אתה לא יכול להוכיח את ההפך.

מילים כדורבנות

זה כבר ידוע הרבה זמן שאוהדי הפועל הם החוליגנים והם הברברים, להזכירכם: הבובה של יבגני, אדהם שביטה, שירי ``הגטאות ותאי הגזים`` למכבי, הרימון באשקלון, דיסק שירי הנאצה לאיתן טייב ולבית שאן זהו רק קמצוץ מהרפרטואר המפוקפק שלכם. אתם עסוקים הרבה יותר בשנאה מאשר באהדה לקבוצה שלכם. בושה וחרפה!

סטלנרי

New member
אבוקסיס - סליחה

זה היה אמור לפגוע בגרשון מתי שיצא לי לראות אותך אני מזמין אותך לפיצה בנשיקה צרפתית כפיצוי .

אני מצטערת סליחה

סליחה על הזריקה. סליחה אבוקסיס. סליחה לכדורגל הישראלי .שנראה איך שנראה. אני הייתי ממש המומה שראיתי את רימון ההלם או מה שיהיה. זה לא צריך לקרות. אפילו השנאה הכי גדולה בין יריבות. יכולים לשיר להלל או כל דבר אחר. אבל לפגוע בשחקן זה או אחר. אני מצטערת. אבוקסיס נפגע אליניב ברדה תפס בראש. זה יכל להגמר באסון.חברים אדומים יקרים. עד פה. זאת נקודה שחורה. ואני מקווה שמהר ישכחו את זה. כי כשאני באה לכדורגל. אני באה להנות. יש שאנחנו מנצחים. ויש שאנחנו מפסידים. ככה זה. זה הספורט. וישאר ככה. מכינרת אחרת האדומה לעולמים

the red king

New member
לא מספיק ה-80 אלף שהם עושים כל שבת?

עדיף שתזמין אותו פשוט לנשיקה צרפתית. יותר זול.

תארו לעצמכם!

אם הרימון היה נזרק בטדי מיציע ביתר, היו סוגרים את המגרש עד תום העונה ומורידים לנו עשר נקודות. עכשיו, לא יעשו לכם כלום! נס שהרימון לא מצא את הכתובת המיועדת (ש. גרשון המלך)

שועל128

New member
קהל של פחדנים יש לביתר

אחרי המשחר הלכתי לכיוון האוטו באו אלי איזה 5 אוהדי ביתר אמרו לי תוריד תקפוצון ותביא תפלאפון . אמרתי להם לא רוצה איזה אחד נתן לי נגיחה ואז הייתי קרוב לאוטו ודוד שלי וחברים שלו (אוהדי ביתר) ראו אותי ובאו ונתנו להם מזה מכותת לפחדנים האלה גברים 5 על 1

אז אוהדי ביתר הצילו אותך

אתה ממש מצחיק אותי. אני גם יכול לומר לך איזה אנסים יש להפועל כמו בני סלע.. (כך הוא אמר בראיון שהוא אוהד הפועל)

שועל128

New member
הם לא התערבו לי

הם לא התערבו לי בגלל שהם אוהדי ביתר אלה בגלל שהם משפחה

סטלנרי

New member
על גרשון?

למה שאני יעשה את זה ? כבר פניתי לחאבייר שמשחק הבא יוריד לגרשון את הרגל בתמורה לאדום אמרתי לו שאם הוא עושה את זה הוא מקבל מנה בחומוס אסלי על חשבוני . יש דרכים אחרות לפגוע בגרשון , לא בהכרח רימון (ישוחרר בני סלע לאלתר או לכלוא את מלי לוי יחד איתו בתא, שיהיה לשמעון עוד כמה בנים.)

מה אתה קשור?

הם המשפחה שלו , אם היית רואה אוהדים של בית"ר מאיימים להחטיף מכות לאחיין שלך, היית שותק?

papal

New member
אם אני הייתי שם היית עוזר לך

ואני לא אוהד בית"ר היחיד שהיה עוזר לך! ואם תשלח לי הודעה ותתאר לי איך הם נראו, אולי אני יוכל למצוא אותם ולדאוג שאוהדי בית"ר השפויים (שהם הרוב המוחלט דרך אגב), יטפלו בהם וידאגו שלא ייכנסו לטדי יותר! אם מה שאתה אומר נכון- זה אכן מעשה מכוער ומגעיל שאסור שהיה שייעשה- והלוואי שאותם אנשים יימצאו וייאסרו על תקיפת אדם ואלימות.

the red king

New member
../images/Emo13.gif

"אני מכריז בזאת על מציאת הנציג של חצי אחוז המתורבת מבין אוהדי בית"ר!"

למעלה