גם אני חושב ככה לעיתים. אבל יחד עם זאת, קיימים גם ההיבטים של עצם העלילה, היקף העלילה, סגנון הצילום והעריכה ואורך הסרט. (יש כאן מישהו שיש לו מידע אמין בנוגע לשמועות על אורך הסרטים שעמידים לצאת?)
איך אפשר לראות, או למה בכלל צריך לראות, משהו על מסך כזה פצפון כמו של סלולרי או MP4? מה כבר רואים שם, לעזאזל? מילא לראות שם קליפים, אבל טלויזיה? ויותר מזה - סרטי קולנוע? אלוהים ישמור...
הוא ישמור. אל דאגה. הוא שומר תמיד ../images/Emo189.gif
אני לא רוצה להיכנס כאן לדיון מפולפל ועמוק על כך שזה חלק מתרבות שנהייתה מאוד שיטחית ולא מעמיקה ולכן אפשר לראות משהו גם מבלי לראותו ממש. וגם לא על זה שזה חלק מהתנהגות שהשתלטה על כך שחייבים דברים עכשיו כאן ומיד מבלי לדחות סיפוקים ולראות סרטים/קליפים/חדשות רק מאוחר יותר, כשנגיע הבייתה. ואני בכלל רוצה להימנע מלכתוב שזאת קרוב לוודאי תרבות צעירה, כלומר של אנשים צעירים (מאוד) כי זה עלול סתם לפגוע. קרוב לוודאי שהאמת היא, שזאת טכנולוגיה שהומצאה משתי סיבות: 1. כי אפשר. 2. כי זאת סיבה מעולה לקחת עוד הרבה יותר כסף על המכשירים האלה. אני הייתי שמיחה עם שני סרטי סטארגייט החדשים היו יוצאים תחילה לקולנוע: א. היינו יכולים ללכת כולנו יחד להקרנה.
אם לא בערב סטארגייט שאולי ייקבע פעם (ואני מאוד מקווה שעד שייצא הסרט הראשון, נצליח לקבוע ערב סטארגייט) מפאת זכויות יוצרים, אז אולי מישו ייקח על עצמו לעשות הקרנה בביתו
החדש של "מסע בין כוכבים" החדש (בתחתית העמוד), שפורסם לפני כמה ימים
הישן היה פשוט אבל הרבה יותר מרשים, לטעמי. מעניין לראות שגם שם דחפו And לפני השם של מייקל שנקס. ואישית לא זיהיתי שם שומדבר מלבד הסמלים של השער, וטוב שכך, אני מניח. נראה מעניין ונותן למה לצפות