הפוסטר של הסרט הראשון (Ark of...) פורסם

kinspirit

New member
הפוסטר של הסרט הראשון (Ark of...) פורסם

נראה מרשים למדי... ממש כמו פוסטר של סרט קולנוע. כל הכבוד להם על ההשקעה. לא לדאוג, אין ספוילרים

aשרון

New member
איזה יופי

ממש יפה ומאוד מכובד כיאה לסרט קולנוע איכותי . לאחרונה כל מה ששמענו וראינו היה בקשר להפקה של הסרט השני בקוטב הארקטי , מה עם הסרט הזה, לא משפצרים אותו באיזה קטע מאחורי הקלעים כזה שיהווה טיזר? בכל מקרה אני חושב שהם צריכם לתת לזה נסיון ולהריץ את הסרטים או לפחות אחד מהם לבתי הקולנוע כדי לנסות ולראות אם יש להם אפשרות להצליח עם סדרת סרטים שלמה למסך הגדול. המשך שבוע טוב ותשתו הרבה מים.

subatoi

New member
עניין הקולנוע לא הולך לקרות.

זה סרט שמלכתחילה הולך למסך הקטן ולא לגדול, לצער כולנו. אני לא חושב שזה משהו שהולך להשתנות ככה פתאום

Gilliana

New member
אותי דווקא לא מצער - ההיפך

א. אני מתעבת קולנוע ב. לדעתי לפחות, קולנוע הוא דבר שעתיד בכלל להיעלם מהעולם בתוך 10 עד 15 השנים הבאות

subatoi

New member
למה מתעבת?

אם מורידים מהמשווה גורמים כמו קהל ילדים צווחני, גריסות פופקורן (הקול הכי מעצבן בעולם!), ואנשים שמדברים בסלולרי תוך כדי הסרט, אז זה לא הרבה יותר מגניב לראות משהו אהוב על מסך גדול? במיוחד אם הוא בנוי לקולנוע, ולא סתם למסך קטן?

יעני, ללכת לסרט כשהוא כמעט גומר את ההרצה

שלו באקרנים...
רק להזהר לא לחכות יותר מדי... זה עלול להעלם לפני שבכלל מצליחים להגיד ג'ק.....

Gilliana

New member
צריך להוריד מהמשוואה גם...

... כסאות לא נוחים, טמפרטורה גבוהה/נמוכה מדי באולם, מישהו גבוה שיושב לפניך ומסתיר חצי מסך, אין לאן למתוח את הרגליים ואחרי שעתיים של סרט אתה קם עם כאבים בכל הגוף - וחוץ מזה מרקיז, הכל בסדר. אה, ושכחתי לציין כי אחרי שחווים את חווית ה-Imax dome כבר אי אפשר לראות קולנוע רגיל, זה בלתי נסבל, בבחינת דה-אבולוציה.

אז הוא שאמרתי... ללכת לראות כשהסרט כבר

לקראת סיום ההרצה שלו, הכי טוב אין אנשים שמסתירים, אין ילדים.... בעצם... אין כמעט אנשים, לרוב זה רק את (ומי שהלכת אתו) תקשיבי, מניסיון... זה עובד וזה הרבה יותר כיף (למרות שהמחיר עדיין לא הכי סביר) ואת צודקת, חוויות ה Imax דופקת את הפרופורציות, אבל מצד שני, תלוי איזה סרט וגם תלוי באיזו תדירות ניסית את האיימקס

Gilliana

New member
גבוהה מדי ../images/Emo6.gif

עכשיו את מבינה את הבעיה שלי? מבחינתי כבר אין שום ייחוד בקולנוע רגיל. נכון שזה דפוק מצד אחד, אבל זה המצב שאני נמצאת בו - לטוב ולרע.

lenin972

New member
יש מקרים של יחוד

כמו הסרט של סימפסונס, שנכון, אין בו אפקטים מדהימים, אין בו צורך במערכת קול מדהימה. אבל, יש יתרון גדול מאוד ללראות אותו בקולנוע: אפשר פשוט לראות אותו קודם! ומי שלא ראה, אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי בחיים שלי (שהוא גם תוצר של אחת מ-3-4 סדרות שאני הכי אוהב).

יפעת777

New member
באותה מידה אפשר להגיד שמי שראה סרטים

בקולנוע זה דופק לו את הפרופורציה בטלוויזיה.

Gilliana

New member
כן, יש בזה משהו

כשחוזרים מהקולנוע לטלויזיה - זה באמת נראה עלוב, אבל זה גם עניין אישי לכל אחד ואחד.

Gilliana

New member
טוב, כאן נכנס לתמונה ההרגל

טלוייזה את רואה כל יום בעוד שלקולנוע את הולכת פעם בחודש, פעם בחודשיים או אולי אפילו רק פעם בשנה. אני מניחה שגם עבור מי שהולך לקולנוע כל שבוע ול-IMAX פעם בשנה, המצב דומה.

subatoi

New member
אבל אבל אבל

יש סרטים שאי אפשר לראות על מסך קטן, וכל הקטע שלהם הוא על מסך גדול. אני בהחלט מבין שאפשר להמתין לדרמות "רגילות" ולקומדיות רומנטיות בשביל מסך קטן, אבל סרטי אפקטים, לדוג', סרטים עם המון דברים שמתרחשים על המסך, איך אפשר לחכות להם ולראות אותם על מסך קטן? למרות כל האנשים המעצבנים שיש מסביב באולם, ושאר המגרעות שלא חסר...

Gilliana

New member
כנראה שאפשר ../images/Emo13.gif

ובסופו של דבר - כל אחד רואה את הדברים אחרת ושיקולי הבעד-נגד שונים מאדם לאדם.

למעלה