הפוסטר של הסרט הראשון (Ark of...) פורסם

spirit73

New member
מה שלא הבנתי זה אם אחרי 2 הסרטים האלה סידרה

שלנו בעצם הולכת למות?לא?

ayan2

New member
../images/Emo10.gif לא הייתי משתמשת במילה כל כך קשה, אבל

הסדרה הסתיימה כבר. סופה היה עם תום הקרנת העונה העשירית (בארץ השידור של העונה האחרונה עוד לפנינו). אחרי עשר עונות הוחלט לסיים. אלו החדשות הרעות. החדשות הטובות הן שיהיו שני סרטי טלוויזיה ומדובר גם על סדרה חדשה, לא סדרת בת (כמו אטלאנטיס) אולם כזו שקשורה ליקום סטארגייט. נשמע מעניין, לא?
וכמובן תמיד ישאר לו חלום קטן שתבוא החלטה הפוכה, להמשיך לעוד עונה ולהחזיר את אוניל ואת המונד ו...ו...אוף, נסחפתי קצת

GoldenEye2015

New member
פוסטר נהדר

אני מופתע שיש בכלל פוסטר, לא חשבתי שעושים לסרטים ישירים ל-DVD.

shelly tarony

New member
מקסים !!! אבל ...

שאלה(????????????????????????) אני ראיתי שהסרט הוא עם השחקנים מהסדרה (שזה נהדר!!!) ואני ראיתי טריילר של סרט של סטארגייט וזה היה עם שחקנים אחרים (שזה פחות טוב) אתם יודעים אולי כמה סרטים יוצאים של סטארגייט??? וכמה מהם עם אותם שחקנים ???

shelly tarony

New member
מקסים !!! אבל ...

שאלה(????????????????????????) אני ראיתי שהסרט הוא עם השחקנים מהסדרה (שזה נהדר!!!) ואני ראיתי טריילר של סרט של סטארגייט וזה היה עם שחקנים אחרים (שזה פחות טוב) אתם יודעים אולי כמה סרטים יוצאים של סטארגייט??? וכמה מהם עם אותם שחקנים ???

Gilliana

New member
בינתיים - שני סרטים בלבד

The ark of truth - בו מופיעים בין השאר מייקל שאנקס (דניאל), אמנדה טאפינג (קרטר) וכריסטופר ג'אדג' (טילק) ו-Continuum - שבו משתתף גם ריצ'ארד דין אנדרסון.

Gilliana

New member
לגבי הטריילר - אולי מדובר בזה של הסרט המקורי?

כלומר - הסרט "סטארגייט" מ-1994?

Gilliana

New member
משום שכך החליטה MGM

למה? מן הסתם משיקולי עלויות ורווח.

ilovenewyork

New member
תאריך משוער ליציאת הסרטים על פי מקור מוסמך

actor Gary Jones finished out the panel by answering this reporter’s shouted question about when the DVD releases will be out. His answer: The Ark of Truth will be out in the Spring of 2008. Continuum will follow in the Fall of 2008. כן כן הסרט הראשון באביב של השנה הבאה ( אפריל , מאי 2008 ) ! הסרט השני ( עם RDA ) רק בסתיו 2008 ( כן כן בעוד שנה ) ! WHY ??????????????????????????

למעלה