בס"ד לשם שינוי... אבל תמיד ידעתי שמטרותך הן פננסיות יותר מ...<סתם צוחקת-זה בשביל להוכיח שהבנתי..-עניין של הצתה שלא הגיעה מייד-אבל בסוף אני מבינה ..אה?-אוח כמה כבוד יש לי...> ולגבי פרטיי,שוב אני מגיע לאותה נקודה,שאיני מעונינת שידעו את נכחותי כאן..-שזה אומר שאיני מערבת את חיי המציאות עם הורטואלי.כך שלא משנה אם זה בא דרך מסרים אישים או דרך כאן... תודה על הרצון..
בס"ד זה לא עושה את הבחור/ה כחולי נפש לטענתך. לי מוכר סיפור כואב על אחת שהוריה מבררים הרבה לפני כל יצאתה עם בחור.באחת הפעמים אחריי בירור מעמיק כדרכם בקודש לטחון ולברר<לדעתי הם מגזימים> הבחורה כמובן נפגשת בביתה.כמה ד' לפני שהיא נכנסת כמובן אביה משוחח כמה ד' עם הבחור.הבחורה נכנסת לפגישה בת שעתים+. לה ברור שזה זיווגה.לו גם.שניהם מבסוטים.כל זה עד שהיא יוצאת ...אביה החליט שהבחור לא לה! למה??ככה החליט.ללא סיבה או נימוק <לדעתי משו חיצוני שהפריע לו.משום שאם היה משו פנימי היה מוריד כבר בבירורים שבירר.> בקייצר הבחורה התחננה לאביה שיסכים לה.אך הוא בשלו. ועוד הוסיף שאם תעשה את הצעד הנ"ל הוא לא יכיר בה כבת...והיא כאחת שקשורה למשפחתה לא רוצה להרוס לה את חייה..להתנתק ממשפחה בעיקבות בחור.. מה תאמר במקרה הנ"ל??בחורה חולת נפש??
בס"ד של בחורה שהגורמים הסביבתיים מונעים ממנה..ותאמין לי שיש מני רבות כאלו... שהפחד לחתן נמצא אצל ההורה ולא אצל הבחור/ה ... אז..פפסי/ RC ..או איך שיקרה לעצמו..שלא יבלבל לי במוח שרווק/ה בשנות ה20 המתגבר צריך לטפל בעצמו כי הוא חולה..-קישקוש במוח...
כסוג ב`, אך לא לחפור ולהיות בריסקער בזה, כי לדעתי על כ"א יהיה ניתן למצוא בסוף או על משפחתו/משפחתה איזו שמועה, שבצורה כזו לא יתקדם אף שידוך. אני מקוה שהובנתי.