הפגישות בשידוכים

חנוך617

New member
עושה לי רושם

שאת שנתיים+ בשידוכים. ז"א 22, 23 ואולי יותר. לא פחות.

Rצינית

New member
רושם נכון יש לך...

בס"ד טוב נו שדכן איך לא..-בעצם אין לך חזקה...אבל את הכישורים להיות שדכן יש לך.. בהצלוחה:)

Rצינית

New member
אברך???עדיין לא אמור להיות..אבל..

בס"ד אני מאד אוהבת לעזור במיוחד לפני חג הפסח... אך ממש הצחקתני עם זריקת הרעיון....תודה בכל אופן,אם זה שלי זה יבוא מדרך אחרת -לא מכאן:)

חנוך617

New member
חבל שלא הבנת

את כוונתי. את חשדנית יותר מדי. אני מבין שאת מסתירה מאד מאד מאד שאת כאן. בסדר. נתגבר על זה ו... קדימה. מה את מחפשת?

Rצינית

New member
א.אין מצב שאני לא מבינה..אלא..

בס"ד א"כ החלטת לשנות את מה שהתכוונת....מה יותר ברור??"לשדך אותך"? ב.ברור שאני מסתירה-אף אחד לא אמור לדעת שאני כאן...

חנוך617

New member
נו, אז מה הבעיה?

תשלחי את פרטייך במסר והכל יהיה בסדר. לא אהבתי את הגאוה שאין מצב שאת לא מבינה.

Rצינית

New member
צודק! מסירה את הכפפה,טעיתי הפעם..

בס"ד לשם שינוי... אבל תמיד ידעתי שמטרותך הן פננסיות יותר מ...<סתם צוחקת-זה בשביל להוכיח שהבנתי..-עניין של הצתה שלא הגיעה מייד-אבל בסוף אני מבינה ..אה?-אוח כמה כבוד יש לי:)...> ולגבי פרטיי,שוב אני מגיע לאותה נקודה,שאיני מעונינת שידעו את נכחותי כאן..-שזה אומר שאיני מערבת את חיי המציאות עם הורטואלי.כך שלא משנה אם זה בא דרך מסרים אישים או דרך כאן... תודה על הרצון..

את אומרת דברים

לא נכונים תקשיבי לרבנים שאומרים שאין כזה דבר לשמוע ללחץ של הורים. למה מי מתחתן? אני או הם?

Rצינית

New member
צודק ללא ספק.

בס"ד זה לא עושה את הבחור/ה כחולי נפש לטענתך. לי מוכר סיפור כואב על אחת שהוריה מבררים הרבה לפני כל יצאתה עם בחור.באחת הפעמים אחריי בירור מעמיק כדרכם בקודש לטחון ולברר<לדעתי הם מגזימים> הבחורה כמובן נפגשת בביתה.כמה ד' לפני שהיא נכנסת כמובן אביה משוחח כמה ד' עם הבחור.הבחורה נכנסת לפגישה בת שעתים+. לה ברור שזה זיווגה.לו גם.שניהם מבסוטים.כל זה עד שהיא יוצאת ...אביה החליט שהבחור לא לה! למה??ככה החליט.ללא סיבה או נימוק <לדעתי משו חיצוני שהפריע לו.משום שאם היה משו פנימי היה מוריד כבר בבירורים שבירר.> בקייצר הבחורה התחננה לאביה שיסכים לה.אך הוא בשלו. ועוד הוסיף שאם תעשה את הצעד הנ"ל הוא לא יכיר בה כבת...והיא כאחת שקשורה למשפחתה לא רוצה להרוס לה את חייה..להתנתק ממשפחה בעיקבות בחור.. מה תאמר במקרה הנ"ל??בחורה חולת נפש??

חנוך617

New member
כואב הלב.

אך צריך לזכור שכדאי שהבחור ימצא חן בעיני שאר המשפחה.

Rצינית

New member
וזו קלסיקה של דו"ג...

בס"ד של בחורה שהגורמים הסביבתיים מונעים ממנה..ותאמין לי שיש מני רבות כאלו... שהפחד לחתן נמצא אצל ההורה ולא אצל הבחור/ה ... אז..פפסי/ RC ..או איך שיקרה לעצמו..שלא יבלבל לי במוח שרווק/ה בשנות ה20 המתגבר צריך לטפל בעצמו כי הוא חולה..-קישקוש במוח...

דעתי:

כסוג ב`, אך לא לחפור ולהיות בריסקער בזה, כי לדעתי על כ"א יהיה ניתן למצוא בסוף או על משפחתו/משפחתה איזו שמועה, שבצורה כזו לא יתקדם אף שידוך. אני מקוה שהובנתי.

חנוך617

New member
מה הקשר בריסקער

ותדע לך שאם מחפשים את הטוב ביותר אז צריך לעשות זאת בברורים בעיקר. השדכנים יודעים את מי קל להפגיש ובדרך כלל זה לא מהמדרגה הראשונה.

כוונתי:

שעל כ"א אפשר למצוא שבן דוד של אח של גיס של הבחור/ה, גרוש, חולה, וכדומה.

חנוך617

New member
תראה, אני מתכוון

לאנשים עם מחשבה בריאה. זה שיש דוד שחשבו שכואב לו הרגל זה לא סיבה להוריד. בכל מקרה עדיף לדעת את הדברים מראש, ואפילו את הדברים הקטנים.

למעלה