הפגישה היומית!!!

!!ליאור אני כועסת ותר מדי../images/Emo46.gifעליך../images/Emo70.gif

תגידי לי את עיוורת????? את לא רואה שתיקנתי את עצמי????????. גם את פעם כתבת:אדשליה במקום ליה להזכירך! ותיזהרי ממני שניפגש בסדר !!!!!!1 חבל לך על הזמן איך אני ירד על בנחה האידיוט שלך!! ובשביל לעצבן אותך כמו שעיצבנת אותי:בנחה מתאים לטלי לדסי ולא לליאור התעצבנת????? לא נורא גם אני ואל תיקחי את זה ל
בסדר?? וכן הגוף הזה של בנחה עושה לי בחילה

אוקי! כנסי גם את בבקשה!

הגוף המדהים של בנחה עושה לך בחילה? הפרצוף הזה של פליפה עושה לי בחילה!
נראה לי שהוא הסתכל במראה באותו הזמן עכשיו את ממש עיצבנת אותי! בנחה הוא דסי?????????????????. כן בטח! בחלומות שלה! את לא רוצה למות בגיל 12!!!!!!!!1

אימלאה!!!!!!

בסך הכל רציתי לעצבן אותך כמו שעיצבנת אותי ונאה לי שהצלחתי יותר מדי
זו לא היתה כוונתי!!! אבל עד שלא תבקשי סליחה ותבטיחי לא לרדת על קמילה בפורום אני יכולה לעשות תיקון הודעה ולכתוב שבנחה מתאים למישהי אחרת זה בידיך

קמי1

New member
תגידי מי את חושבת שאת<?!

את תיסתמי ת´פה שלך כי יש כאן עוד מעריצות של בנחה! ימפגרת תישבי בשקט ישכל של ציפור!!!!! ישמנה מכוערת!!!!!!!!!!!!!! אימא שלך אידיוטית יקופה מכוערת! רולה שמנה מלעונה מכוערת!!!!!!!! תיזהרי את למה את יכולה ליקפוץ לי למה אפשר לחשוב איזה כוסית את כן כן..מרוב שאת כוסית ילדים כבר הפסיקו להעריץ את לואיסנה! טחח ישמנה מכוערת חמורה קופה תופסת תחת סתמי ת´פה ושבי בשקט למה בטח את שמנה עם פצעים על כל הגוף מי שישמע איזה כוסית מה אני יגיד לך בנחמין שווה פי מליון מפליפה ומכל מי שאת מעריצה אז תגיבי לי כמה שאת רוצה יקקה מייקה קופה ומכוערת! שבי בשקט כן כלב טוב כלב טוב!

מ רוחאס

New member
צודקת

איך את יכולה לרדת על מושלמי? הוא יותר חתיך מפליפה ופחות שעיר מהקוף הזה שקוראים לו פליפה את סתם אוהבת אותו בגלל שהוא היה בארץ כי אפילו עם פליסטיאס מהמורדים היתה באה לאץ היית מעריצה אותה אז תשתקי ושאני לא אמע שוב שאת מדברת רע על בבנחה

מ רוחאס

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי

שאני לא אשמע אותך שוב מדברת ככה על בנחה

קרןPUNCH

New member
סליחה?? פליפה קוף???../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אם לא ידעתם, אז לכל הגברים הנורמאליים יש שערות בבית השחי. אם בנחמין מגלח את בית השחי, זה לא אומר שגברים צריכים להיות נטולי שערות. יאללה כבר, תהיו מציאותיים...כאלה תינוקות! פשוט טימטום

קמי 1 כנסי רגע

את עיוורת??? אני לא יודעת לאיזה מן ההודעות את מתכוונת אבל אם זה בקשר ליאק אז כתבתי שלא תתיחסו ואם זה בקשר לדסי או טלי אז סליחה כי בכלל לא ידעתי שאת מעריצה אותו לפלי השם שלך את מעריצה את קמילה ושוב סליחה

קמי1

New member
אז עכשיו את יודעת!

והיית צריכה להבין ליפני שיש פה עוד מעריצות.....היתקבלה הסליחה

תראו אני אל מצדיקה על המ שהיא אמרה

אבל למה כל הקללות?..מה יוצא לכם מזה? תראו אני אוהבת את פליפה ובנחמין ולדעתי פליפה לא מכוער כמו שאתם עושות ממנו...אבל אתם גם מגזימות בנחה לפי דעתי חתיך סוףףףף הדרך אבל גם לדעתי פליפה חתיך....אז תרגעו עם זה שאתם רבות מי יותר חתיך שניהם חתיכים חלק אוהבות את פליפה וחלק את בנחה כל אחת ודעתה אין על מה לריב פה... שלא תחשבו שאני רוצה לריב עכשיו אבל סתם הבעתי את דעתי.. ואגב שיהיה לכולכם שנה טובה

מ רוחאס

New member
צודקת דיי לויכוחים שלום לחברים

שנה טובה לכולם ובאמת פליפה לא הכי הכי מכוער אבל לא מר עולם ובנחמין הוא חתיך לפי דעתי יותר מפליפה אבל זאת דעי בבקשה לא לרצוח אותי

והמשך להודעה.....

מריצה היתה מגעילה וגברית! יאק על מריצה! וזו רק אני או שלא היה שיר פתיחה? היו חמש דקות שלמות או אפילו יותר, שזה נתקע לי רק על הפרצוף (המדהים!!!!!) של מיה! חשבתי שאני הולכת לנפץ את המסך שלי!

ליוארי בואי ונסכם דבר כזה:

את לא יורדת על פליפה וקמילה ואני לא יורדת על בנחמין!!!!1 מסכימה
ותתחברי כבר לאיסיקיו!!!!!

Love benja

New member
תגובה לטימטום:

כן יש פה מישהו, מלא ילדים ואת לא שמה לב!!!

מה הקשה לטימטום?

זה שרק אני והיא מדרות בפורום, ואת שמה תמונות, מה שאומר שרק 3-4 ילדים עכשיו מעורבים מתקשר לטימטום???????. לא מבינה איך הגעת! ואל תעזי לקרוא לשיר מטומטמת!

למעלה