הפגישה היומית!!!

מ רוחאס

New member
ניצול שיחרור או שלא יודעת מה חדשה א

טוב אז אני מור מור+בנחה מהפורום ברשמי נילי אני בחיים לא ישכח אותך

Love benja

New member
מווור

מ. אחותי מה קורה? תמונות יפות פירסמת , תודה שעזרת לי כי הילדים בפורום פה יבשים..

omer wild

New member
לאתם שמתם../images/Emo23.gif למשהו שקורה תמיד ../images/Emo35.gif

רק אחרי שיש פרק של מורדים כולם נמצאים פה ויש על מה לדבר
אבל אנחנו צריכים להיות פה לא רק בלילה...יש אנשים שלא צופים במורדים מהאינטרנט ! כמוני...כי אני לא רוצה להרוס לעצמי את הצפייה כשזה יגיע לארץ , גם ככה אני לא ממש מבינה את מה שהם אומרים (כמו רובכם) וגם זה לא באיכות טובה כם תקיעות , הצפייה מהאינטרנט לפי דעתי היא רק כדי שנראה על איזה תכנית מדובר...אבל זאת רק דעתי !!! תגיבו...עם דעתכם דומה לשלי !

מ רוחאס

New member
נו מה אתה רוצה

רוב הילדים רואים המורדים ומדברים רק על זה מה יש עוד לדבר?

נכון!!!!

מרכוס היה היום ממש חתיך!!!!אבל מה זה הכובע המכוער שהו שם????
היה היום פרק כזה מההממם!!!!!!!!!!!!!! מיה הייתי בו כזו יפה {כתמיד}
ומנואל חתיך {גם כן כתמיד}
פאבלו היה בלי חולצה{יאק},{ כי כמו שהבנתם אני {שיר}לא כל כך אוהבת אותו}
ומריצה מממש מתוקה {ממש כתמיד}
וזה הפרק הראשון שלי אחרי 4 חודשים לפחות שלא ראיתי וחודשיים שרק שמעתי!
נ.ב מש לא בל לי להתחיל ויכוח
על מה שכתבתי על פאבלו אז אוהבות בנחה לא להתייחס לזה פשוט זו דעתי כל אחת והדעה שלה

שיר תגידי מה סיכמנו?

שאת לא יורדת על בנחה ואני לא על פליפה! מה זה יאק!?! את יאק בעצמך! ומרכוס היה כזה חתיך היום בפרק! ואחרי שהורדתי סוויט בייבי (איזה כיף לי!) שמתי לב שהוא ממש חתיך שם (מרכוס)

ליאורי?????

מה אני יעשה ?סליחה חשבתי שהתנתקת כי את לא מחוברת לאיסי וזה גם קצת הגעיל אותי וגם את תמיד תמיד תמיד יורדת על פחליה יחד עם צליל אצל סבתא או בטלפון!!!!!

תיקון הודעה קודמת

פחליה=פליפה ואפילו את כתבת בצמונה שצירפת {|איזה חמוד -לא פליפה חס וחלילהאלה בנחה}

פחליה!!!!!!!!!!!

שם דווקא מתאים לו.......... חוצמזה רק צליל יורדת עליו! אני רק צוחקת! ותגידי לי עוד משהו קטן.... האם הגוף הזה מגעיל אותך? (מתכוונת לשל בנחה, של לו אף פעם לא מגעיל!)

למעלה