הפגישה היומית!!!

Love benja

New member
תגובה למתה על בנגי

לא הבנת מה שאמרתי לך: תדברו כמה שאתן רוצות לא איכפת לי.. אבל אל תשאלו שאלות מפגרות... כמו: "מה זה ? בכלל אין פה אף אחד בפורום" ולא לא קראתי לאף אחד מטומטמת ישירות..!!

לא לרדת על קמילה?????

על קמילה אני לא יורדת אך ורק בפורום! בבת בכל שאר המקומות אני כבר לא יכולה להתאפק!

מ רוחאס

New member
אני יודעת למה המון אוהבות את פליפה

כי עם הם ישנו איתו ויהיה להם קר הם יוכלו להתסץקרבל בשערות בית שחי של פליפה סתם בלי ריבים עכשיו באמת אני לא מבינה מה יש בפליפה

מ רוחאס

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי

כי אם הם ישנו איתו ויהיה להם קר הם יוכלו להתתקרבל בשערות בית שחי של פליפה סתם בלי ריבים עכשיו באמת אני לא מבינה מה יש בפליפה

Rachel Green

New member
פליפה מהמם~!!!!!!!

דיי את לא מבינה פליפה חתיך את פשוט לא יודעת מי יפה ומי לא!!! טוב אבל בלי ריבים כמו שאמרת...

ChEnmka

New member
חוצפה

איזה חוצפה יש לך לך לרדת על קמילה ???? מי את בכלל? קמילה היא כזאת חמודה יפה ומקסימה ! אם את יורדת אלייה למה את בכלל בפורם הזה ?? את בכלל אוהבת מישהו מהמורדים ?

לכולם../images/Emo88.gifייעוד הפגישה../images/Emo88.gif

הפגישה מיועדת לדיון על הפרק, ולא לריבים בין האנשים שכאן. אם אתם רוצים לריב יש המון אנשים שחשבו עליכם בעולם והמציאו את המסנג´ר, האייסיקיו, היאהו מסנג´ר, ועוד רבים וטובים. אנא נצלו אותם.

מורוש!!!!!!!! איזה יופי שאת פהההההה

מה קורה?? הנה יש עוד מקומות לדבר... חוץ משם שקרססססס מה קורה? לא הייתה לך בעיה באינטרנט? ומי שכתב לנילי ולטם- אני בכלל לא הייתי פה בלילה הייתם יבשים מדי אז הלכתי לישון!

דנה!

New member
ניצול שרשור. תמונה של לוחאן.. איכס

תראו איזה תמונה של לוחאן מצאתי.. אני אישית לא סובלת אותה וסורי אם פגעתי במישהו. אז בתמונה היא זאת בצד שמאל עם החולצה הכחולה

אהה נטלי קמבלי אני לא היחידה!!!!!!

אני עם דנה טוב נו הבטחתי לא להגיד דברים רעים אז..... אני חצי מסכימה עם דנה טוב?

אז תפסו אותה בפוזה רעה...../images/Emo4.gif

מה קרה? לכם אין תמונות שאתם ניראים רע ???. היא חמודה! גם את דיאגו ה"מושלם" שלך, נילי, תפסו בפוזות דוחות אז שששש!
וחוץ מזה בעקבות ניפוץ התאוריה של אתמול אני שונאת אותו!

למעלה