הפאץ' החדש ~ 0.49!

הפאץ' החדש ~ 0.49!

מקווה שזה בסדר שפתחתי את השרשור הזה :) טוב, תשאלו שאלות ותביאו תמונות וכאלה XDD בהיי D:

יש לי כמה שאלות O;

שמעתי שיהיו מפות חדשות לאוסיריה לויקטוריה ולמייפל איילנד, למה אני לא ראיתי שום דבר שקשור לזה? :S ראיתי רק שיש מפה (רק מפה, לא מקומות חדשים)ללודי! וחוצמזה, למה בתחתית המפה של לודי כתוב משו על אגם לודי? :S יש אגם חדש?! או שזה אקווהרואד? :)

deisy

New member
נראה לי

זה אקווהרואד... ולי אמרו שנסיעה לאורביס עולה 80K.. אכן? חלק אמרו שזה באג, חלק אמרו שזה ככה.. משום מה כמה אנשים שילמו 5K וכמה שילמו 80K (בשעות שונות..) מישהוא יודע משהוא?

oshi15

New member
אני...

שילמתי 5K ... דרך אגב, לא אמרו שיהיו בארים מעל המפלצות כשפוגעים בהן??? כדי לראות כמה חיים נשארו להם? רק אצלי לא רואים את זה??? או שזה אמור להיות בחיום מסוימות? תודה!!!

הבאר של החיות../images/Emo87.gif

א. אופציות המשחק- OPTIONS GAME. ב. בתחתית המסך יהיה MONSTER INFO. ג. פשוט לסמן MARK NAME AND HP שזו האופציה האחרונה. זהוווווווווווווווווווווווווווווווו!

deisy

New member
צריך להכנס להגדיר את זה

בסיסטם של המשחק, איפה שמשחקים עם הקול.. יש שם אופציה חדשה שאת יכולה לבחור אם את רוצה לראות מד מפלצת+שם, רק מד או רק שם... ואני ממש לא מבינה מה הקטע של הנסיעה לאורביס.. אחינית שלי שלימה 80K בבוקר.. מתי נסעת?

oshi15

New member
תודה רבה לכם!!!

נסעתי אתמול בלילה, מיד אחרי שיצא הפאטץ'....

לפי מה שזכור לי בגלובל זה 5K ובסיא זה 20K ..

מוזר :S אולי התבלבלו.. כי מאורביס ללודי זה 8K ובסיא זה 80K נראה לי.

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כן,

העלו את המחירים. כרטיס מאליניה לאורביס עולה 80K, אבל אם אני לא טועה אפשר להשיג אותם בחינם ממשימות.

ToryMaster

New member
הבנתי שזה תלוי ברמה

נאמר לי שעד שבעים זה 5000, ומשבעים זה 80000.

Shanny9

New member
כרטיס מאורביס לאליניה יכול

לשמש גם מאליניה לאורביס?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif הוא מתכוון,

שתלך ללודי ותקנה שם כמות מסויימת של כרטיסים לאורביס. אם אתה קונה שם כרטיס, הוא יכול לשמש אותך מאליניה לאורביס וגם מלודי לאורביס.

oshi15

New member
שאלה...

(1) קניתי עגילים.. שמתי אותם ולא ממש אהבתי איך שזה נראה.. איך אני יכול להוריד אותם??? אני לא מצליח! תודה על העזרה! ועוד שאלה קטנה (2): בכל הדברים שקונים כתוב "upgrade available" או משהו כזה ואז רשום מספר.. נגיד שקניתי staff של קוסם (או בגד או כל דבר אחר), איך אני עושה לו אפדייט כדי להעלות אותו דרגה? תודה מראש לעוזרים!!!!!!!!

יכול לענות רק על הראשון../images/Emo9.gif../images/Emo87.gif

אתה מקיש במקלדת E ובוחר מה בא לך להוריד בקליק כפול. בהצלחה

לשנייה

זה אומר שידרוגי חפץ... בטח שמתה לב שבפרי מקרקט מוכרים דברים עם + בשם שלהם ואז מיספר? אז זה שידרוגים והנה קצת הסבר.... חפצים אפשר לשדרג על ידי מגילות ואין דרך אחרת יש מגילות לכל סוג חפץ וכל סוג נשק אפשר לשדרג רק מה שאתה יכול ללבוש אבל בפאץ החדש זה השתנה אז אל תתיחס לזה.... אתה יכול ליקנות מגילות 100% (שתמיד יעבדו) בחנויות מיוחדות במשחק... אבל ה-100% נותנים דברים לא שווים אז יש 60% ו10% שהן גם כן מגילות אבל האחוז שיצליח בהן הוא קטן מה- 100% (60% יעבוד בסיכוי של 60%) יש גם מגילות אפלות שאם הן לא עובדות יש סיכוי של 50% שהחפץ יעלם יש מגילות שעולות יותר ויש שפחות אבל מה שחשוב: אל תימכור מגילות לחנות כי אתה מקבל רק מסוס אחד!!!! בכל מגילה כתוב לאיזה חפץ\נשק היא ומה היא תיתן ולמטה יהיה פירוט מגילות הגנה הם העלובות היותר ואותם דווקה אפשר לימכור לחנות...

למעלה