הפאץ' החדש ~ 0.49!

jenni17

New member
שמעתי דבר ביזארי על מגילות

שיש מגילות שמעלות EXP זה נכון?

l a h a v100

New member
כן טעות שלי

Elizab3th

New member
מחירי הנסיעה../images/Emo70.gif

לא יודעת אם שאלו את זה כבר או לא, מה קרה שמחירי הנסיעה מאליניה לאורביס עלו בצורה מטורפת שכזו?, זה פשוט הופך את הנסיעה ללא כדאית בכלל. הנה למשל דוגמא, הגעתי למיליון מסוס ומאחר ואני קרובה לרמה 40 הלכתי לקנות זוג בגדים וקצת שיקויים וכעת אני עומדת על 600,000 מסוס, ממש מרגיז, יש לי המון קווסטים חדשים באליניה ואני חושבת מליון פעם אם כדאי לי בכלל לחזור לשם בגלל המחירים הגבוהים של כרטיסי הנסיעה.

deisy

New member
עוד לא הצלחתי להבין כמה עולה הנסיעה...

כשחזרתי לאליניה עלה לי 5K.... השאלה כמה יעלה לי לחזור לאורביס....

Elizab3th

New member
גם אני חזרתי לאליניה, לסיים כמה קווסטים

בעיקר את המעצבנים האלו של 999 מפלצות, בינתיים סוף סוף עליתי רמה, 40
חלק אומרים שמחיר הנסיעה הוא 8000 מסוס וחלק אחר אומר סכום גבוה יותר, לא בדקתי עדיין מאחר ולא סיימתי את הקווסטים בויקטוריה. המון תודה על העזרה ביום שישי

deisy

New member
בכיף!

זה היה פשוט הזוי.. מכל המקומות והאנשים במייפל .. להפגש בצורה מקרית :) איחולי על עליית הרמה! (אני שונאת את סליפיווד עם כל הקווסטים המעצבנים שלו.... )

Elizab3th

New member
זה היה מצחיק..

הבן שלי המון פעמים משחק בשחקנית שלי, והוא קורא לי מהחדר ואומר לי "אמא, מישהי הולכת אחרייך", כשבאתי לראות, גם אני חשבתי איזה צירוף מקרים מדהים זה שנפגשנו שם, אבל הכי מקסים היה כשהבן שלך הגיע גם כן ואז קראתי לילדים שלי שיבואו לראות
הבן שלי כל הזמן קינא למה הוא לא כזה חזק כמו הבן שלך ואמר לי "אמא תגידי להם, גם אני רוצה להיות כזה חזק", הוא בן 10 אגב. אגב, שאלתי בשרשור אחר כאן למטה (השרשור כבר לא קופץ לצערי) שאלה לגבי דמות חדשה של קוסמת והאם יש חובה לעשות את כל הקווסטים באי הראשון, אשמח אם תוכלי להציץ בשאלה, ובאיזה רמה בכלל מומלץ לצאת מהאי הראשון? ושוב, המון תודה.

ליז../images/Emo87.gif

לא חובה בכלל לעשות את הקווסטים. עלייך לצאת מהאי כשאת ברמה 7 וחצי מהבאר מלא. לכי לגרנדל הזקן ושם תהפכי לקוסם ברמה 8 בדיוק. צריך 20 INT והשאר הולכות לLUK. כל רמה שאת עולה זה 3 LUK מעל הרמה. לדוגמה- רמה 3- 6 LUK. השאר הולכים לINT

Elizab3th

New member
ניר, יצאתי בדיוק ברמה 7 וחצי עכשיו אני בליפרי

ברמה 9 ומרגישה פספוס. לא סיימתי את כל הקווסטים במייפל איילנד, הגעתי ללית הרבור, שם קיבלתי מאולף מכתב לגרנדל, הגעתי לבית של גרנדל באליניה, רמה 7 כמעט 81%, קיבלתי ממנו להעביר משהו לליפרי וכמובן גם EXP שהעלה אותי לרמה 8 ו30% EXP, הגעתי לליפרי, נתתי את השיקוי, קיבלתי שני זרעים ו1000 EXP ועליתי לרמה 9, שוב פספסתי את הנקודה, לא מבינה מה הולך כאן. מעבר לכל זה, אני לא יודעת איך יוצאים מליפרי, אתה יודע?

sapir aloud555

New member
המפ?

בשביל מה נסעת לליפרי ברמה הזו? את הקווסט את יכולה לעשות בכל מצב, אבל ברמה כזאת לא מומלץ לנסוע לליפרי. בכל אופן, כשאת מגיעה לרמה 8, בקשי מגרנדל את ההתמחות לקוסם על המקום. אל תחכי או תעבירי קווסטים, כי אח"כ זה יהיה מאוחר מדי.

היא בטח התבלבלה עם אילניה,

מאחר ולליפרי מגיעים מאורביס ולאורביס אפשר להגיע רק מרמה 10

deisy

New member
כן אבל

עכשיו הקוסם הגדול נותן כרטיסים חינם לאורביס וליפרי.. ככה היא הגיע ללפרי.... ליז, נראה לי שבילבלת קווסטים... יש קווסט שנותן הקוסם הגדול ובאמת צריך לנסוע ללפרי, והוא אכן נותן כרטיסים חינם לשם..וספר לתת למישהוא שם... ויש את הבקשה להפוך לקוסם.. נראה לי שעשית את הקווסט במקום את הבקשה.. או שאחרי הפאץ' הזה דברים השתנו.. גם לי הקוסם נתן כרטיסים ללפרי וספר לתת למישהוא שם... - כנראה שזה הקווסט שממנו מקבלים את הזרעים..- מה שאת לקחת...

deisy

New member
זרעים

שבעזרתם עוברים לאליניה ישירות מליפרי בלי רכבות וכו'..

Elizab3th

New member
לא זכור לי שהיתה יותר מאפשרות אחת, לחצתי

על האפשרות היחידה אצל הקוסם הגדול, הוא לקח ממני את המכתב מאולף ונתן לי כרטיסי נסיעה לליפרי, אחרי שסיימתי את המשימה בליפרי, חזרתי לקוסם הגדול ואז היתה את השאלה אם אני רוצה להפוך לקוסמת. לא נורא, רק רוצה לומר שאני מצטערת שבזבזתי את כל החודשים האחרונים על הגנבת שלי, לא ידעתי כמה מהנה להיות קוסמת
תודה על העזרה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif למה "בזבזת"?

זה מעליב את הגנבים..:p בכל עבודה יש משהו כייפי אחר..^^ ולא ביזבזת את החודשים האחרונים, אלא התנסית במשהו

למעלה