הערות שוליים בוורד...

student 1200

New member
הערות שוליים בוורד...

לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל בכל זאת... אם אני עושה בוורד הערות שוליים, ובהערה 5 אני רושם "ר' לעיל ה"ש 3". נניח שאני מוסיף עוד הערה בהתחלה, כך שעכשיו ההפניה צריכה להיות להערה 4 (במקום 3). האם יש דרך בוורד שהמספר יתעדכן אוטומטית כשמוסיפים עוד הערות? עד עכשיו הצלחתי לכתוב את ה-3 כ"הפנייה מקושרת", הלינק משתנה (כלומר לחיצה על המספר תוביל להערה 4), אבל זה עדיין נשאר מספר 3....

sacrament

New member
גם אני תהיתי לגבי זה בסמינרים שלי

בסמינר השני כבר למדתי את הלקח ועשיתי הערות שוליים שמפנות להערות שוליים אחרות רק ממש בסוף... אם תמצא דרך תעדכן אותי, יש לי עוד סמינר להגיש חודש הבא (-:

Michal Plath

New member
אני יודעת איך עושים את זה

זה באמת דרך הפניה מקושרת, רק שאתה צריך לבחור בחלון שנפתח את ההערה הספציפית אליה אתה מפנה. למשל, אם יש לי הפניה לפס"ד ולאחריה אני מפנה אליו שוב, אני רושמת לעיל ה"ש --> פותחת את ההפניה המקושרת בלי לרשום מספר (אצלי הגדרתי קיצור, אלט קונטרול K) --> בוחרת סוג הפניה- הערת שוליים --> ובוחרת מתוך מאגר ההערות שעשיתי עד כה לאיזו מהן אני רוצה להפנות. כך, לא משנה איזה שינויים תעשה, מספיק שתסמן את הערות השולים ותלחץ על עדכון (F9 אא"ט) יתעדכנו לך כולן, כולל המספרים... מקווה שעזרתי- אני די גרועה בלהסביר דברים כאלה :p

PIonit

New member
אם הצלחת- תפרטי איך, כי לא ממש הבנתי../images/Emo67.gif

PIonit

New member
חח זה לא בוער ../images/Emo6.gif

אבל אני אזכור מתישו להציק לך, אל דאגה

למעלה