הערה כללית לכולם

יורם חן

New member
ניראה לי שהדיון זורם דווקא בסדר...

אריה צודק לגבי הקונספט, הרי לשם כך הוקם הפורום, אם זאת כמו שאנחנו מפנים ללוח המכירות מישהוא שמפרסם ציוד למכירה, ולא מוחקים הודעה כזו, כך לדעתי גם בהקשר הזה, אפשר להפנות גם לפורום הראשי, ששם מסתובבים מומחי הנאבות..... או אם יש לך כבר את התשובה בשלוף, אז אפשר גם לתת אותה פה. אם זה יתחיל לגלוש מעבר למהות הפורום אז נתערב בהתאם, בינתיים לא הגענו לזה מה שיותר חשוב, כרגע חזרתי מרכיבה על האופניים החדשים שלי והיה אחלה, זהו בינתיים ....

יורם חן

New member
אינדורו S-WORKS ../images/Emo58.gif

אחרי שאישרו לי במסגרת האחריות, השילדה של הM-5 FSR שהיו לי ניסדקה. הינה תמונה מהבוקר...

tiranm1

New member
מממ..... מכונה מדהימה... ../images/Emo5.gif

- זה הירוק היחיד שמצאתי.....

gadialoni

New member
mazal tov ../images/Emo140.gif ../images/Emo47.gif

from here in the urban jungel it seems that you have a very nice pieces of machine next week we will check how it run. hope i did not forget how to ride
gadi

shl17

New member
הגשר בזוית

נראה במצב רקבון מתקדם מתחיל להיות פחד עם כל המתקנים המאפנים האלה סחטין על האופניים , לקחת את כל החבילה או רק שלדה?

יורם חן

New member
שלמה ../images/Emo26.gif

לקחתי שילדה ורכשתי עוד חלקים, סיילו SL מקדימה שיפטרים חדשים XT חישוקים מאויק 317 עם דיסקים של שימנו וזהו, השאר היה לי מהשילדה הקודמת.

BikingViking

New member
objection !!!

לשיטתך - הפורום הזה צריך לכלול מפות, סיפורי דרך, הזמנות לטיולים וזהו. למה החוויות שלך מרכיבה צריכות לעניין מישהו בפורום טיולים ? כי אתה אוהב לספר חוויות מרכיבה ? תכתוב את זה בפורום הרגיל - שהרי מטבע הדברים, מי שנכנס לפורום אופניים גם רוכב, ואולי אותו מעניינות חוויות הרכיבה הרוחניות שלך, או בפורום ספרות לצורך העניין. מי שנכנס לכאן - רוצה לראות מסלולים, הזמנות לטיולים ו ז ה ו . טוב, ברור לכם שזה לא מה שאני חושב באמת, וזו היתה סתם הקצנה לצורך המחשה , שיש כאן קבוצה פחות או יותר קבועה, שמעדיפה דווקא את הפורום הזה. אדבק שוב לדוגמא של talctalc - שביקש (וקיבל) המלצות לגבי אופניים חדשים. אבל, הוא קיבל את ההמלצות האלה מאנשים שמכירים אותו, או שפחות או יותר יודעים היכן הוא רוכב ומה הסגנון שלו, דווקא בגלל שקראו את "חוויות הרכיבה " מהמסלולים שעשה. אין בזה כל פסול בעיני, להיפך.

פורום טיולים הוא קהילה מיוחדת ../images/Emo23.gif

במשך הזמן נוצרו כאן קבוצות וחברויות שלא מאפיינות פורומים אחרים. נוצרה כאן קהילה שאינה רק וירטואלית. אני מכיר את טל ורשף, לדוגמה, ולכן טל פנה בשאלה לגבי בחירת אופני שבילים לפורום הזה, שפה מכירים אותו, יודעים על מה הוא רוכב ויודעים בערך מה יתאים לו. אם ארצה מידע על השוגר, יהיה לי נוח כאן לשאול את אלונה או גדי אלוני, כי יש כאן אינטימיות גדולה יותר. מאותה סיבה אנחנו גם מפרסמים כאן את חוויות הטיולים והתמונות - כי כאן נמצאים כל האנשים שאנו מטיילים איתם, או נטייל איתם בעתיד. אני לא רואה שהודעות בנושאים טכניים מכבידות מאוד על הפורום ודוחקות יותר מדי הודעות על מסלולים וטיולים. להודעות על מסלולים יש את הכבוד והחשיבות שלהן, והן נשארות מספיק זמן למעלה מכדי להשכח.

yoffer

New member
הערה להערה הכללית לכולם

למרות שאני בעיקר מששתף פסיבי ואיני מכיר אישית את הנפשות הפועלות, אני מאוד נהנה לקרוא את "הרכילס", הטיולים, הפיוטים והקשקושים. לא עושים מבחן לאף אחד על "החומר הנלמד" ולא נותנים פרס למי שקרא הכל, מה שלא מעניין לא חייבים לקרוא. אז תנו לכולם להתבטא הדברים הלא רלוונטים ינשרו בסוף מעצמם.

למעלה