הערה כללית לכולם

aFish

New member
הערה כללית לכולם

יש כאן מס' שירשורים שמתאימים לתוספת ההערה הזאת אז היא נכנסת כהודעה חדשה. בואו נעשה קצת סדר בבקשה:(
) הפורום הזה כאן הוא פורום טיולי אופנים לא חוות דעת על בולמים, לא חוות דעת על אופנים ולא פתרונות טכניים כאלו ואחרים. כבר עייפתי מלעבור מפורום לפורום ולראות את אותן הודעות רק עבור כל אנשי העקרונות שקבעו לעצמם שהם קוראים/כותבים רק בפורום אחד. חברים זה לא לענין - כל מה שקשור בטיולים, חוויות מרכיבות, מסלולים ושבילונים זה בהחלט כאן כולל כל הפואטיקה שנלווית כי מה לעשות? יש אנשים שהרכיבה מעוררת אצלם חוויות רוחניות. שאלות שאפשר לשאול בפורום הראשי תשאלו שם - אני אישית מקפיד לקפץ...ונראה לי לא משימה מורכבת לעשות זאת. שיהיה לילה טוב לכולם....וסופשבוע עתיר קילומטראז'.

רֶשֶף

New member
המפקד! המפקד!

והודעות על תוכניות טלביזיה משנות השבעים, מותר?

sdanpo

New member
מסכים לחלוטין../images/Emo45.gif

פורום זה נועד לטיולים , מסלולים ותו לא. כבר מזמן הגיעה השעה שקברניטי פורום זה יעשו סדר ויטאטאו את ההודעות הסוררות לפורום אחד שמאלה , או בכלל מערבית לחופי ת"א. כל מי שעונה להודעות שאינן בתחום טיולים/מסלולים בפורום זה יורה לעצמו ברגל שכן הוא מוריד את רמת הענייניות של הפורום וכן מביא לכך שהמידע הבאמת חיוני ומועיל יאבד בתוך שלל הזבל האלקטרוני. בברכת עלה ורכב דן פורת

מה הבעייה? בדיוק כמו שמישהו שואל

על מסלול טיולים בפורום הראשי ומפנים אותו למיני טיולים, או שואל על פרירייד ומפנים אותו לפורום פרירייד, אם מישהו שואל על מזלג מאניטו בלאק אפשר להפנות אותו בשיא האדיבות לפורום הראשי, ולחסוך את האגרסיות... (אם בכלל היו כאלו) לילה טוב

sdanpo

New member
הבעיה כבר הובהרה כמדומני../images/Emo70.gif

בתחילת השרשור ע"י AFISH. אני הסכמתי עם הבעיה ואתה , מיקי נתת פתרון חלקי למה שאני נתתי כפתרון כוללני. כמובן שאני מסבים איתך שיש תחילה להפנות לפורום המתאים , אך אם הבעיה היא חוזרת ונשנית , כמובן שיש לנקוט באמצעים אחרים. חוצמזה , ארצה רק להזכיר שפעם (ואני די זקן בפורום) לא היו פה הודעות טכניות בכלל!!!!! ועם הזמן כשעוד אחת ועוד אחת ועוד אחת , אף אחד לא נוקף אצבע ולא אומר כלום, זה הפך כבר להרגל שאנשים תולים הודעה כפולה, בראשי ופה. לכן אני חושב שיש צורך בתגובה קצת יותר תקיפה ואחידה מצד מנהלי הפורום לגבי כל ההודעות מסוג זה. איתי , ההודעה שלי והדיעות שלי כמובן אינן מכוונות כלפיך אישית אלא כנגד התופעה. בברכת עלה ורכב דן פורת

mtbRider

New member
מצטער, סליחה!

צודק! אין לי מה לומר מלבד שהחו"ד שרציתי על הבולם היתה מכוונת לקהל יעד של רוכבי שבילים/טיילי אופניים שכן פורום זה הוא משכנם ורציתי דעתם. איתי

mtbRider

New member
תיקון: לא מצטער שכן אין לי על מה

הבהרה מכיוון שקהל היעד לחו"ד שלי היה הקהל הנמצא בפורום זה הינני רואה את בקשתי לחו"ד כדבר לגיטימי ביותר. הפורום הוא פורום טיולי אופניים וכמו שאפשר לשאול איזה ציוד לקחת לטיול 80 ק"מ טכני במדבר אפשר לשאול איזה בולם כדאי לקחת.... איתי

alonaski

New member
חחח... ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif רעיון נחמד! ../images/Emo8.gif

סלחו לי, רציתי לשאול שאלה: אני מעוניינת לצאת לטיול רכיבה בסינגל הגמל האדום בסופ"ש הקרוב, האם הייתם ממליצים לי לקחת איתי מזלג מאניטו בלאק או להישאר עם ה"סופר מאנסטר" שלי?...
וחבר שלי שמצטרף גם, רצה לדעת... אם הייתם ממליצים לו לקחת לטיול הזה את השילדה של אינטנס או להישאר עם השילדה של בסידן?... האם הייתם ממליצים לקחת איתנו את השילדה ולהחליף בקטעים הקשה - במיוחד - בסינגל שמתחיל מימין לעץ השיטה משמאל לואדיון שעולה מהואדי הראשי?...
הלו זה פורום טיולים פה, נכון??!!!!

mtbRider

New member
תראי אלונה...בולם זו השקעה נכבדת

ולכן רציתי לשאול איזה בולם יתאים לי לרכיבת שבילים וכן טיולים. לא אמרתי לקראת כל מסלול איזה בולם אבל בשביל התק' הקרובה + אני רוצה לדעת מה דעתם של חברי הפורום על מה שאני הולך לקנות. כן פה זה פורום טיולים, אבל אפשר לשאול טייל גם שאלה מעבר ל "איפה אפשר לבקר בצפון/מרכז/דרום" אלא גם "איפה אפשר לקנות תיק מים של 5 ליטר כמו שלך שאני אצליח למצוא את עצמי חי בסוף ה 90 ק"מ בנגב..." שלך,
איתי

timon1

New member
איתי תבין

לשאלות טכניות תקבל את התשובות הכי טובות מאלו שמתעסקים יותר במכניקה של האופניים, אלו שמטיילים לא מעניין אותם אופן פעולת הבולם ומהו קוטר הנקב המדויק של מעבר השמן מד לצד... בלי להכליל כמובן אבל אני מניח שהבנת את הרעיון.

nirsam

New member
צודק!../images/Emo45.gif

סוף סוף פתחו פורום שלא מדבר על הנאבה ועל כמה היא עולה. אלא פורום שעוסק במסלולי טיול ובפתיחת התיאבון לאזורים לא מוכרים. הרכיבה היא העיקר ופחות משנה אם מה שבולם את הזעזועים הוא בולם fox float או חוליות עמוד השדרה המותני(ז"ק, תקציב סטודנטיאלי). אז אחרי הטפה חוצבת להבות, רכיבה מהנה לכולם בסופה"ש
, ניר

Eyal Hershtik

New member
חברות בפורום ...

אז נכון שזה פורום טיולי אופניים וגם לי מציק מדי פעם כאשר שרשור זה או אחר מתארך על איזה בולם או משהו כזה אבל ....חברות נמדדת לא רק בדברים הכייפים והמהנים שעושים יחדיו אלא גם ובעיקר ברגעי עזרה כאשר מישהו צריך משהו . אחרי שאתה נמצא בפורום הרבה זמן ,אחרי שזהו המקום בו אתה מכיר את האנשים ומעביר איתם חוויות על רכיבות , אחרי שזהו לך אתר הבית , לי נראה שהכי הגיוני לשאול ולהענות על ידי אנשים שאתה מכיר וסומך על כל מילה שלהם . לא יקרה כלום אם פעם בשבוע או משהו כזה נראה הודעה שבה מישהו מחברי הפורום מבקש עיצה .(כל זאת בהנחה שזה לא יהפך ליותר מזה) יום טוב אייל

alonaski

New member
../images/Emo45.gif בדיוק!!!!כן| ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כמו למשל שטלטק התייעץ פה בפורום איזה אופנים כדאי לו לקנות - מן הסתם, כיוון שרוב/כל החברים/מכרים שלו שהוא בוטח בהמלצתם - נמצאים בפורום טיולים כאן ולא בפורום אופנים הראשי! מי שלא רוצה לענות על שאלה שקצת חורגת מ"טיולים" - שלא יענה! אפשר לגלות גם מידה של "גמישות" לא הכל צריך להיות "קשה" = שחור או לבן!... אני חושבת שיש גם מידה רבה של סובלנות וגמישות שקהל נרחב פה בפורום - מגלה - כלפי כל ה"פואטיקנים" ומשוררי/סופרי הפורום! שלדעתי - לעיתים, שירשורי הפואטיקה או להבדיל - השיחות החבריות האישיות שלא תורמות לכלל הקוראים פה - די מתישים! מאוד קל לי לאבד עניין בפורום כשאני נכנסת יום אחרי יום ומוצאת שירשור ענק של 2-3 חברים שמחליפים ביניהם חוויות ב"קודים אישיים" שרק הם מבינים - על הרכיבה האחרונה שלהם... ו"מריצים קטעים" על אותו טיול, כשלאף אחד אחר אין שמץ של מושג במה בדיוק מדובר
וגם אם יש - לא תורם במיוחד ומקדם את עניינו הראשי של הפורום = מידע על מסלולים וחוויות רלוונטיות מרכיבות באותם מסלולים! בנוסף - הייתי מאוד שמחה לשמוע חוויות תמציותיות וברורות על מסלול טיול ולא לקרוא 8 עמודים של סיפור פואטי (שיכול להיות אחלה סיפור - משעשע וכתוב הייטב, אבל...) שעיקרי המידע מפוזרים בו בכמה שורות בודדות...

רֶשֶף

New member
את צודקת במאה אחוז, אבל... ../images/Emo4.gif

את לא יכולה להתלונן
הרי כל מה שאנחנו יודעים פה, למדנו ממך
להשתמש ב-"חחחחחחחחח" בתור נושא להודעות
להחליף חוויות ו"להריץ קטעים" ב"קודים אישיים"
לנהל שיחות חבריות אישיות שלא תורמות לכלל הקוראים פה
אז מה? את רואה אותנו מתלוננים?
(חסר רק למי שיעז להתלונן
) נהפוך הוא
אנחנו מקפידים לקרוא כל מילה שאת כותבת
בעיון רב אפילו
וזה רק עושה אותנו אנשים טובים יותר
בני אדם מאושרים יותר
טיפוסים רגועים יותר
ברנשים משעשעים יותר
והכי חשוב... פואטיקנים לעילא

רֶשֶף

New member
אגב, אם לא שמת ../images/Emo23.gif

אני עובד כרגע על שיפור הטכניקה של החדרת יותר סמיילים וסימנים מאשר תוכן בהודעות
זה כמעט מצליח לי
ונחשי ממי למדתי את זה?

aFish

New member
טוב - שימו לב../images/Emo70.gif

קודם כל...רשף...פיתחת תכונות של ארכיב יעיל מאד לאחרונה.... דבר שני...קראתי כאן עכשיו ולא הבנתי מי זה האדיוט שהתחיל את השרשור הזה...עד ששמתי לב שזה...המממ.אני. כנראה שהייתי קצת עייף אתמול בלילה וגם היו חסרות לי קצת שעות מקלדת... קצת ברצינות...ברור שאין פה שחור ולבן...רוב האנשים כאן ואני מדבר מבדיקה אישית מקפצים מפורום לפורום וסביר שיתקלו בהודעות בכל מקרה. לגבי הנושאים, ללא ספק יש מקום לחריגות מהקוים...וזה באמת הרעיון של הקהילה. אישית, שכפול הודעות נראה לי קצת מיותר...אבל לפעמים, בשיקול דעת, יש הגיון לעשות זאת. באמת ראיתי את ההודעה של אילן שבסופו של דבר קיבלה כאן יותר תגובות אם אינני טועה וכנראה שזה היה אפקטיבי. איכשהו לא הייתי רוצה לראות שני פורומים שבעצם הם זהים ומופרדים מבחינת הקהל שלהם. באמת נראה לאחרונה שמשהו מוזר קורה בפורום הראשי...בלי להכנס לפרשנות, ניתוח והבעת דעות....רק אומר שאולי זה ישתנה...סה"כ החופש הגדול נגמר בקרוב
...אבל כמו שאמרנו בלי דעות, בטח לא דעות קדומות.

רֶשֶף

New member
יאללה שלך, גם כן ../images/Emo123.gif

תבוא, תגיד שברחת לך כמו... כמו...
לאיזה טיול משפחות בצפון הרחוק, נוטש את החברים של מאחור, מזיעים בעליות לבד, נעדרת מהפורום איזה שבועיים וכשחזרת סופסוף קיבלת את שוק חייך כמה הרבה התרחש בפורום בהעדרך מאז אותם הרהורי בוקר פואטיים. בא ועושה לנו פה סדרים, עלק. אתה פשוט רוצה "תקציר הפרקים הקודמים", הא? אז למה אתה לא מדבר. בשביל מה יש לך חברים עם תכונות של ארכיב

alonaski

New member
רשף דארלינג....

הכל שאלה של... "מינון"!!!! זה כל העניין!
(שנפרוש פה את כל ההודעות הלא רלוונטיות שלך מול שלי ונשווה??...
)

רֶשֶף

New member
מתנצל, אך נבצר ממני לענות לך על זה

חרגתי מהמינון שלי להשבוע.

IlanShacham

New member
הפורום הוא קהילה

הפורום הזה הוא קהילה של אנשים שאוהבים לטייל באופניים. נכון שלא צריך להפוך אותו להעתק של הפורום הראשי, אבל אין שום פסול בשרשור שאינו קשור ישירות למסלול טיול/חוויות מטיול מדי פעם. בחירת אופניים מתאימות לטייל איתן זה גם חלק מהעניין. כל אחד יכול לבחור מי הוא רוצה שיענה לו. הנוהג של לשים הודעה זהה בכל הפורומים הוא בהחלט לא לעניין, אבל אני יכול לספר שבמקרה שלי, לפני כמה ימים התלבטתי איפה לשים את השאלה על הרכבת שני ילדים בו"ז על האופניים, ובסוף בחרתי בפורום הראשי. משלא קיבלתי שם תשובה ניסיתי גם כאן. לי זה נראה לגיטימי.

למעלה