הערב ארבעה משחקי 4

חסר קשר

כל קשר בין העונה הרגילה לפציעה מקרי בהחלט. פציעה מקרית שיכלה לקרות לכל אחד. עוד משחק מנוחה פחות משחק מנוחה לא היו מייבשים את הפרקט מהר יותר, או נותנים לו חיכוך טוב יותר עם הפרקט. חבל להמשיך בקו הזה.

מעניין אותי מהם בעיות הברכיים של קרי שמוכרות לכולם. לא זכור לי שהיו לו בעיות קודם, אבל אם הם מוכרות לכולם אולי תספר לי שגם אני אכיר?

בעיות קרסוליים היו ונשכחו. אנשים יחזרו לזה שוב ושוב, כי פעם היה. קרי עבד קשה בשביל לשכוח מהבעיות, חבל שאנשים לא שוכחים. נקעים קורים. ראית איך הוא סובב את הקרסול באותו משחק נגד אוקלהומה סיטי? והוא חזר לשחק. זה לא שחקן עם קרסוליים שבירים.

לגבי החדירות זה שטויות של מישהו שלא ראה משחק של גולדן סטייט בזמן האחרון. אוהב אותך, אבל פשוט אין לי שום דרך אחרת לומרת את זה. הוא משחק 34 דקות. זה מכובד. לא צריך להיות ג'ימי באטלר.

באמת שאני אוהב אותך, אבל ההודעה הזו היא גיבוב של שטויות שלא מתאים לפורום ברמה הזו.

fatnoam

Active member
ראיתי היום ארבעה משחקים

שניים מאתמול (קליפרס - בלייזרס, מיאמי - שארלוט), והיום את סן אנטוניו מפרקת את ממפיס, ואז את גולדן-יוסטון.
&nbsp
עכשיו לדעתי לא רק שהמשחקים פחות טובים, אלא גם פחות ניתנים לצפייה. רוב הזמן אנשים מיידים שלשות לא קשורות, הרבה האקז שמובילים לניגורים מהעונשין. קבוצות במינוס 13 בסוף השלישי כבר לא טורחות לחזור ומנסות לתקן במשחק הבא.
&nbsp
לדעתי גם הספרס וגם גולדן משחקות פחות יפה משנה שעברה, הקליפרס די מגעילים, וגם שאר. הקבוצות די דרעק. הסדרה הצמודה באמת היחידה היא אינדיאנה טורונטו, וגם שם הכדורסל די מזוויע.
&nbsp
גם היום, נהניתי מפורטלנד ומגולדן סטייט, אבל בעיקר כי הם חרכו קבוצות שאני שונא.
&nbsp
נ.ב - גם קליבלנד די מעפנים. מה נסגר?

liron1311

New member
It's all tied up!

בום! איזה משחק.

הסלטיקס לא התחילו בטירוף, פול מילסאפ כן. אחרי 26 נק' ב3 המשחקים הראשונים הוא שם 26 נק' ו8 ריבאונדים במחצית הראשונה וההוקס הובילו ב2 בהפסקה. ברבע ה3 אטלנטה באמת רצה, מילסאפ לא הפסיק לטחון ולקלוע ג'אמפר אחרי ג'אמפר וגם השלשות נכנסו, ההוקס עלו ליתרון 16 בשיא אבל אז הסלטיקס התחילו את הריצה שלהם. בדקה האחרונה של הרבע ה3 ריצת 8-0 מהירה עם 2 שלשות של ג'רבקו הורידה ל3. היתרון נשאר שם לדקות הראשונות של הרבע ה4 כשההתקפות תקועות ואז מרכוס סמארט במשחק ענק השתלט ועם דאנק + 2 שלשות גדולות נתן לבוסטון את היתרון. סמארט גם עבר לשמור את מילסאפ, אחרי שכל מה שסטיבנס ניסה לא עבד והצליח לשתק אותו כשמילסאפ קלע רק סל אחד בדקות האחרונות + הארכה. הסלטיקס כבר עמדו לסגור עניין ב2 דקות האחרונות עם יתרון 4 אחרי שלשה של ג'רבקו והכדור אצלם אבל הם עשו שטויות ומשום מקום 2 שלשות גדולות של טיג בדקה האחרונה נתנה להוקס יתרון 2, 20 שניות לסוף. הסלטיקס הלכו לIT ששם ליי-אפ קליל וזריז. טיג כדרר את ה15 שניות האחרונות. את כולם. לא היה שום מהלך והוא איבד את הכדור כשעלה לזרוק בשנייה האחרונה. בהארכה המומנטום של הדקות האחרונות המשיך לעבוד לסלטיקס, סמארט מצא את ג'ונסון פעמיים וההוקס פשוט פספסו ופספסו. טרנר שלא פגע כל הערב שם ג'אמפר גדול ואז תומאס סגר עניין עם שלשה מהפינה מאסיסט של טרנר. בוסטון מצליחה להשוות ל2-2.

באטלנטה זו הייתה הצגה של איש אחד. מילסאפ עשה לברון 2012 בבוסטון עם 45 נק', 13 ריב' והוסיף גם 4 חסימות, 2 חטיפות ו3 אסיסטים. אבל הורפורד לא פגע בכלל וסיים עם 5 נק' ב8 זריקות בלבד, בייזמור במשחק חלש עם 5 בלבד. טיג היה בשקט כל המחצית הראשונה ועם בעיית עבירות, הוא התעורר ברביעי וכמעט ניצח לבד לגמרי את המשחק אבל בהארכה החמיץ ונתן כמה החלטות לא טובות. הוא סיים עם 13 ב4 מ18 מהשדה. המחליף שלו שרודר שחטף בוז בכל נגיעה (וגם טכנית על דחיפה שלו על קראודר) היה נוראי. קורבר נתן 2 שלשות ברבע הראשון אבל רק אחת בהמשך.

בבוסטון תומאס סיים עם 28 ו6 אסיסטים, סמארט היה גדול עם 20 נק' וטרנר לא פגע כל כך מהשדה אבל הוסיף 17 ו6 אס' משלו. ג'ונסון עם 9 ו9 כשחמישה מתוכם בהארכה וג'רבקו בלט לטובה עם 16 נק' ו10 ריב' כולל 3 שלשות גדולות. קראודר פתח עם 2 שלשות ונראה יותר טוב אבל החמיץ את ה7 הבאות שלו וסיים עם 12 (8 בדקות הפתיחה). סטיבנס די קיצר את הרוטציה והרביעייה הבכירה (הודות להארכה) כולה עברה את 40 הדקות. הוא שיחק הרבה עם סאלינג'ר בדקות מאוד קריטיות בתקווה לעצור את מילסאפ אבל הצליח לצאת מזה בשלום איכשהו (להגנתו היה לו 2-3 ריבאונדים חשובים...וחוץ מזה הוא לא פגע בכלום וקיבל טכנית). אוליניק חזר מהפציעה אבל סטיבנס אמר מראש שלא ברור עד כמה ישולב וה4 דקות שלו לא הלכו חלק במחצית הראשונה אז הוא לא חזר.

סך הכל הסלטיקס הצליחו לשמור על הבית ולהחזיר את הלחץ לאטלנטה במשחק ה5, אני מניח שההוקס ייקחו אותו כי בוסטון ממש גירדה 2 ניצחונות פה אבל מקווה שזה ייגרר לפחות למשחק 7 ושם הכל יכול לקרות.

rapgamer4ever

New member
זה היה אחד המשחקים הכי מוזרים שראיתי בחיים

המומנטום התהפך כל 3 דקות. זה כאילו שאם קלעת סל אתה יודע שתרוץ עכשיו 8-0,
ואם החטאת זריקה אתה יודע שלא תקלע גם את ה-5 הבאות.
אטלנטה יצאה לוזרית שאיבדה כזה יתרון. במקום לגמור את הסיפור ב-5 משחקים עכשיו הם בסכנה ממשית.
סיכמת יפה את המשחק אז אין לי הרבה מה להוסיף, רק להתייחס לפוזשן האחרון של אטלנטה ברבע הרביעי שהיה פשוט מביש. בוא נגיד ש-pin down לקורבר זה מהלך הגיוני, למרות שברור שבאינטנסיביות של פוזשן אחרון הוא לא יתפנה. התזמון של המהלך היה גרוע, כי כשלא יכלה להתבצע מסירה (כצפוי), טיג עמד במרחק 35 פיט מהסל עם 3 שניות לסוף. זאת אומרת נקודת המוצא שלו הייתה נוראית. משם הוא קיבל את ההחלטה הכי גרועה שהיה יכול לקבל, שזה לכדרר בנונשלנט ולעלות מטווח משוגע לשלשה בפנים. אם כל זה לא מספיק גם הביצוע היה הדובדבן שבקצפת, כשהכדור החליק לו מהידיים.

Ori L88

New member
איזה כיף!!!

כל כך התגעגעתי לזה שלקבוצה יש מה לשחק. פליאוף זה תמיד מעניין , אבל זה לא מעניין ומרגש כמו שהקבוצה שלך משחקת.
אין כמו להיות דביל ולקפוץ כמו משוגע ב5 בבוקר מהשלשה של תומאס ולקבל נהמות עצבניות מהאישה.הקהל של בוסטון מדהים , אווירה קסומה. הם גם התגעגעו לזה שיש על מה לשחק!
&nbsp
מרכוס סמארט היה פשוט ע-נ-ק. שתי שלשות מדהימות , פייק ודאנק על קורבר. התאבדות על הסל וAND 1 מול הורפורד. ולקינוח חטיפה ושמירה מעולה על מילסאפ(שכן שם עליו שני סלים , אבל בזה נגמר הסיפור). אני מקווה שנקבל יותר משחקים כאלה , מאשר משחקי 0-7 מהשלוש. ובהארכה הוא היה כל כך בוגר , למרות שהיה לוהט במקום לזרוק שלוש , מסר לאמיר ג'ונסון לליאפ קל. פשוט הופעה בוגרת ומרשימה שלו.
ג'רבקו סוף סוף היה טוב! ההוקס משאירים אותו או את קראודר לבד פנוים לחלוטין כל הסדרה , הם פשוט לא פגעו בכלום. אם הם יתחילו לפגוע כמו הלילה , זה משנה את הדינמיקה של הסדרה.
&nbsp
איזיאה תומאס היה ענק עוד פעם , הלוואי הלוואי שהוא יצליח להביא מהיכולת הזאת למשחקי החוץ.
&nbsp
אצל אטלנטה , סוף סוף מילסאפ הגיע לפליאוף. אבל שוב בהארכה נעלם לגמרי ולא קיבל את הכדור. הפוזשן האחרון של טיג היה אחד הגרועים שאני זוכר , פשוט אידיוטי. מאכזב ממאמן מצויין כמו של ההוקס , לצייר איסוליישן של טיג.
&nbsp
&nbsp

Enrique romero

New member
ג'רבקו היה טוב גם במשחק הקודם

נתן 11 12 ו-4 אסט' עם +14 כשהוא על המגרש (הכי גבוה בקבוצה). זה שסטיבנס הכניס אותו לחמישיה הציל לבוסטון את הסדרה, אחרי הפציעה של בראדלי וההיעלמות של קראודר הם היו חייבים מישהו שירווח ובינתיים הוא עושה את זה מעבר למצופה.

FrecCo

Active member
דיבורי סרק על קרי ובוסטון

בגלל שאני לא מפחד משום ג'ינקס ואני מלגלג על אמונות טפלות אני רוצה לומר שאם קרי נפצע הסיפור של האליפות גמור לדעתי. אני חושב שבסדרה של 7 סן אנטוניו פשוט טובה מדי העונה גם בשביל OKC גם בשביל קליפרס וגם בשביל קליבלנד.
כמובן שכל זה לא תקף אם וכאשר יהיו פציעות נוספות, טפו טפו טפו.... (
)
&nbsp
אני יודע שאף אחד לא אוהב קפיצות כאלה מעל הפופיק אבל אני אומר את זה ממקום של אכזבה, חשוב לי שאם ס"א תיקח אליפות לא תהיה עליה אף כוכבית אחרת הערך שלה נמוך מאוד בעיניי...
&nbsp
שנית, ההימור שלי על בוסטון עדיין חי ותרחיש המשחקים גם מאוד נאמן לניתוח שלי- בלי קשר ליכולת של אטלנטה שהייתה טובה יותר לאורך המשחק אתמול, אמרתי שבפלייאוף זה משחק שונה ובוסטון קבוצה עם הרבה יותר "לב" וזה יעשה את ההבדל, אמרתי שהיכולת שלהם תעלה לעומת הסדירה. הלילה זה החזיר אותם ממינוס 16. אטלנטה קבוצה פשוט פרווה ובפלייאוף אין להם הילוך נוסף להעלות, לא חושב שהם שווים ניצחון בסדרה הזו גם עם הפציעות של בוסטון.

Anfield

New member
ושוב אני אענה לך

על משקל "רק מי שנהנה בעבר מפציעות רוצה עונה נקייה מפציעות",
מי שכבר ראה אליפויות מחפש אליפויות "ללא כוכבית".
הכוכביות האלה מעניינות את התחת. טבעת זאת טבעת. את הכוכביות רושמים הלוזרים, וזה אני אומר בתור אחד שכמעט תמיד נמצא בצד המפסיד שרושם את הכוכביות.

fatnoam

Active member
בקטנה על קליבלנד - דטרויט

1. דטרויט יכולה להיות גאה באיך שהיא שיחקה בסדרה הזו. היא אמנם הפסידה ארבעה משחקים, אבל בעיקר מטעויות שלה, שהקאבס מינפו. הקאבס לא עשו יותר מדי שטויות. אני חושב שממש אפשר להצביע על טעויות של ילדים שהפיסטונס עשו. זה שכר לימוד.
&nbsp
2. בפלייאוף מתגלים השחקנים האמיתיים לדעתי, ובדטרויט בהחלט יש בסיס צעיר, קשוח, רעב ומוכשר שיכול לקחת אותה רחוק בשנים הבאות. זה לא רק דראמונד, זה גם קייסיפי וג'ונסון. הרבה אופי, והרבה ביחד. לו יצליחו לשמור על התמהיל הזה, הדרך שלהם לפסגת המזרח בשנים הבאות די סלולה.
&nbsp
3. הקאבס עשו הכל בשביל להוציא את רג'י ג'קסון מהמשחק, וזה עבד להם טוב. מעניין אם זה יעבוד להם מול רכזים יותר טובים - לאורי \ דראגיץ' \ קמבה או מי שהם לא יפגשו בהמשך. לדעתי זו גם הכנה טובה לגולדן סטייט. במשחק האחרון מול יוסטון ראינו שלסטף קצת קשה עם הטראפים, והקאבס זו קבוצה עם יכולות ומשמעת הגנתית טובות בהרבה מהרוקטס.
&nbsp
4. שימו לב שלברון ממש ניסה להכניס את כל השחקנים למשחק בסדרה הזו. נתן הרבה ללאב, זז המון הצידה שקיירי התחמם, ויתר על זריקות. הלוואי שבתקופת בלאט הוא היה עושה את זה. בכל אופן, הרוסטר של קליבלנד מאפשר להם הרבה Adjustments במהלך המשחק. אפילו ההרכב השני שלהם (לברון \ טריסטן \ דלי \ שאמפרט וג'פרסון) יכול להחזיר אותם למשחק דרך הגנת הברזל. מה שלא משיג הכשרון סקורינג של החמישיה, יכול להתאפשר דרך הספסל - פריבליגיה שלדעתי אין לאף קבוצה במזרח, וגם במערב.
&nbsp
5. הקאבס היו די גרועים במאני טיים, ומה שהציל אותם היה ריבאונד התקפה. יכול להיות שזה באשמת דטרויט, שהושיבו את דראמונד מחשש להאק, והלכו עם הרכב נמוך - אבל עדיין אתה מצפה מקבוצה ברמה של הקאבס לביצוע יותר טוב ולהחלטות יותר טובות. ב-4 דקות האחרונות הם לקחו שלוש שלשות בפנים (שאחת קיירי קלע וגמר את המשחק, אחת החטיא ואחת לברון החטיא), עוד איבוד של לברון באחד על אחד, עוד זריקה רעה של קיירי, ופעם אחת שכולם ריווחו ולברון הלך לסל אחרי סוויץ' (קיבל את ג'קסון). מול קבוצה יותר טובה, התקפה אחת טובה מהשש האחרונות במשחק תוביל אותם להפסדים.

לפיסטונס יש בעיה רצינית בדמות דראמונד.

הוא פשוט מזעזע מהעונשין בקטע אחר. הוא יהיה חייב להעלות ל-50% עונשין לפחות אם הם רוצים איזשהו סיכוי להגיע למשהו אמיתי אי פעם. האחוזים שלו עכשיו גורמים לו פשוט להיות unplayable.

Marlo Stanfield

New member
משחק המעבר

משחק המעבר של הווריורס הא פשוט מצוין. זה מה שעושה אותה לכל כך טובה.

למעלה