הערב ארבעה משחקי 4

rapgamer4ever

New member
הערב ארבעה משחקי 4

20:00
ממפיס- סאן אנטוניו: הסדרה המיותרת ביותר בסיביב הראשון צפויה להיגמר.

22:30
יוסטון- גולדן: קרי חוזר כך שהווריורס פייבוריטים כבדים. כנראה שיהיה תחת מגבלת דקות.

1:00
בוסטון- אטלנטה: לא הכדורסל הכי טוב בעולם אבל אני מאמין שהמשחק יהיה צמוד ברובו.

3:30
דטרויט- קליבלנד: לקאבס אין חיים קלים אבל יכול להיות שיצליחו לטאטא את הפיסטונס, בדומה לסדרה מול בוסטון בשנה שעברה.

פוטנציאלית סוויפ 3 ברצף של לברון בסיבוב הראשון

לברון של הפלייאוף זה פשוט לא לברון של העונה הסדירה. בעונה הסדירה הוא רוצה לנוח אז הוא משחק ב-80% מאמץ.. בפלייאוף הוא רוצה לנוח אז הוא נותן 120% כדי לנצח כמה שיותר מהר ולנוח בין הסדרות.

FrecCo

Active member
ממפיס עלו לפני דקה ליתרון הכי גדול שלהם בסדרה

יתרון 3 נקודות, כך הכריזה השקופית, וגם לזה הם עלו רק בגלל שביטלו לקוואי שלשה שקלע לפני 10 דקות עשירית שניה אחרי הבאזר.
10 שניות אחרכך קוואי קלע שלשה והחזיר את המשחק לשוויון ונכון לכתיבת שורה זו ס"א כבר חזרו להוביל.
היי, זוכרים שלפני 3 שנים הקבוצות נפגשו בגמר המערב? גם אז זה נגמר בסוויפ, נדמה לי שממפיס הייתה גם אז ללא שחקן חמישייה, או אלן או זיבו או קונלי.
#עובדות_שמחפשים_לדחוף_מרוב_שהמשחק_משעמם
&nbsp
השדרים של ממפיס (שהם מעולים אגב) אמרו משהו מעניין בהקשר לויכוח שהיה פה:
פופ כעס אחרי הרבע הראשון שהקבוצה שלו משחקת גרוע ומזלזלת. השדר אמר שלא משנה כמה פופ ינסה לשקר להם, הם נלחמים מול קבוצה נחותה מהם משמעותית ובמיוחד ביתרון 3-0 הם לא ישחקו ב-100% מאמץ כל הזמן.
אני מסכים מאוד, גם לגבי הדיון שהיה פה על OKC נגד דאלאס. רואים בבירור את ההבדל במאמץ ובנחישות של שחקנים כשיש להם משחק תחרותי לעומת כשהם משחקים נגד קבוצה ברמה נמוכה. גולדן סטייט בעונה הסדירה נתנה דוגמה מעולה- כל פעם שהיא עלתה נגד קבוצת צמרת היא שיחקה טוב במיוחד. 8 מ-9 ההפסדים שלה באו נגד קבוצות בינוניות עד פח.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
היתרון הזה נעלם די מהר

משחק צמוד
השאלה אם זה ישאר ככה

FrecCo

Active member
זה לא

צמוד מבחינת התוצאה כרגע אבל מבחינת היכולת ממש לא
ס"א יברחו ברביעי, יגמר בהפרש דו ספרתי

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה כבר דו ספרתי

הספרס גיחכו לעצמם ונתנו גז

rapgamer4ever

New member
האם הפלייאוף השנה יותר פיזי מהשנים האחרונות?

לתחושתי התשובה חיובית.
ברוב הסדרות יש מלחמה חזקה והמון דחיפות בריבאונד. השופטים לא ממהרים לשרוק לטובת שחקני פרימטר שחודרים לצבע ונתקלים בביג מן. נדמה לי שלפחות בחצי מהסדרות היו כבר עימותים ודחיפות קבוצתיות.
לי אין התנגדות

OrEl74

Well-known member
מנהל
חשבתי על זה במהלך המשחק של טורונטו ואינדי

הקרדיט בעיקר לשופטים שהפסיקו לשרוק על כל נגיעה

Reutk

Active member
תגיד את זה לשופטים במשחק של הספרס נגד ממפיס.

כבר חשבתי שהמשחק הזה בחיים לא יסתיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
37:21 לספרס ברבע השלישי

עלובים כאלה, חטפו 21 נק' ברבע

FrecCo

Active member
חבל שאי אפשר לתייג את פולספגן

אותו פולספגן שבמהלך שעוד יילמד בארץ הטרולים קפץ אתמול להגיד שהוא צדק בכך שטען שהסדרה תהיה צמודה, באומרו שמשחק שמוכרע בדקה האחרונה נחשב צמוד, כאשר המשחק שהוא מדבר עליו (משחק 3) נשאר בהפרש 6 ומעלה לספרס בכל ה-5 דקות האחרונות(!!!) והסתיים ב-9 הפרש. הנה כמה נתונים עבורך:
&nbsp
-הסדרה הראשונה שהסתיימה, בסוויפ כמובן
-הפרש ממוצע בסדרה: 22!
-הפרש מצטבר: 88 !!!
-היתרון הכי גדול שממפיס החזיקה בו לאורך כל הסדרה: 3 נק' למשך 10 שניות
-דקות משחק של מריאנוביץ' (השחקן ה-13 בסגל): 23:13
&nbsp
להמשיך?
עלק "מי רצה להתערב איתי"........................... קשקשן

&nbsp
אה, וכותבים פולקסווגן...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם אתה כבר רוצה להתקטנן

אז כותבים וולקסווגן
volkswagen

FrecCo

Active member
לא נכון

זה אולי התעתיק הפונטי המדויק יותר, מה שרשמת,
אבל תעשה גוגל על פולקסווגן ואז על וולקסווגן ותבין שהשם הרשמי של החברה בעברית (באתר שלהם, בפרסומות שלהם, בויקיפדיה, בכל מקור שיש באינטרנט) הוא פולקסווגן (ולצורה שאתה רשמת אין כמעט איזכור, פשוט כי לא כותבים ככה את שם החברה).
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
פולקס = אנשים, ווגן = אוטו, ושם החברה זה בעצם

האוטו של האנשים, או יותר נכון האוטו של העם.
&nbsp
אמבולנס בגרמנית זה קראקנווגן, קראקן = חולים, ווגן = אוטו.

Cade Foster

New member
משטרת הדקדוק לפניך

פולק (בלי s!) זה עם, ווגן = רכב (אוטו זה אוטו
)
&nbsp
הs שבין המילים היא s החיבור הידועה לשמצה שבאמצעותה ניתן להרכיב מילים באורך אינסופי

FrecCo

Active member
לא ברור איך שניכם חיזקתם או החלשתם את טענותינו

הויכוחון שלי ושל מר מנהל היה לגבי תחילת המילה (פולק לעומת וולק) והסברתי שלא משנה התעתיק של המילה מאנגלית כי מה שמשנה זה איך החברה נקראת בישראל בעברית ויש לה רק שם אחד, היא רשומה כפולקסווגן

&nbsp
או שרק הוספתם מידע פיקנטי שזה גם סבבה, בל רק בגלל שאנחנו עוד בסיבוב הראשון של הפלייאוף, החל מהסיבוב הבא אני לא רוצה לראות עוד אוף טופיק

למעלה