הערב ארבעה משחקי 4

מה נסגר עם השופטים ,צעקה לעברם והם משנים שריקה..

שיסתכלו בריפליי אם לא בטוחים

FrecCo

Active member
שימו לב מי הגיע לעודד את יוסטון

ידידנו אורן חזן שמע שיש קרחנה ובא

FrecCo

Active member
יוסטון כאלה פראיירים, היו להם כ"כ הרבה הזדמנויות לברוח

FrecCo

Active member
קרי נפצע קצת שוב

נפל לא טוב וברח בצליעה קלה
נקווה שמה שלא תהיה הפציעה המתמשכת שלו זה משהו שיעבור בלי ניתוח עד הסדרה נגד הקליפרס, ושגולדן יהיו טובים מספיק איתו או בלעדיו כדי להגיע לסדרה הזו בכלל...

rapgamer4ever

New member
אז קרי נוקע את הברך

ועכשיו השאלה הגדולה היא איזו רצועה נפגעה ובאיזו מידה. אני מקווה שה-ACL שלו לא נפגע בכלל, אחרת זה סימן רע.
לא נראה שמדובר בפציעה קטסטרופלית כי כזו תהיה מלווה בד"כ בכאבים חזקים וראינו שקרי הולך בכוחות עצמו ואפילו חשב לחזור למחצית השנייה.
מצד שני פציעות בברך זה תמיד רע, מה גם שהיעדרות שלו לשבועיים-שלושה יכולה לגמור את הפלייאוף של הווריורס כבר בסיבוב הבא.
צפו לעדכון בקרוב שעשוי להכריע במידה רבה את גורל העונה של גולדן סטייט.

Nirwood

New member
שישמרו אותו לסדרה נגד סן אנטוניו...

בשאיפה כמובן שאין לו פציעה רצינית.

עדיף לGS להפסיד מספר משחקים בפלייאוף מאשר לסכן אותו שוב לפני המאני טיים.

DRORIKO8

New member
השאלה אם הם יכולים לשרוד את הקליפרס בלעדיו

הערב הם אמנם התפוצצו, אבל אתה יודע זה יוסטון....

יכול להיות שקר במשחק הראשון לא ילביש אותו ויבדוק אם הקבוצה יכולה להסתדר בלעדיו.

DRORIKO8

New member
השאלה מה חומרת הפציעה

כי אם זה לא כזה חמור אפשר לשלב אותו לאט לאט נגד הקליפרס. באוקלנד גם צריכים לקוות שפורטלנד תמשוך את הקליפרס כמה שיותר.

ראית היום עד שהוא נפצע שהוא היה בחצי כח מבחינת כושר

ועוד אמרו שהוא בסדר לפני

rapgamer4ever

New member
לדעתי הוא היה יותר חלוד מאשר מוגבל פיזית

בכל זאת הוא לא שיחק למעלה משבוע. ראינו אותו מגיע לצבע כמה פעמים, נותן ספליט לדאבל טים ובורח לשומר בפרימטר.

סבבה, לזה התכוונתי

מה שאני אומר גם עם פציעה או לא,הוא לא יגיע לכושר משחק מלא מייד כי בפלייאוף צריך לתת את האקסטרא וזה קשה אחרי שהוא בחוץ כמה ימים.
ועם הפציעה הזאת כנראה גם שבועיים לפחות

OrEl74

Well-known member
מנהל
חבל עליו

כשאמרתי שהוא מעמיס על עצמו יותר מידי בסוף העונה אנשים התעצבנו.
אבל בעיות הקרסוליים והברכיים של קרי מוכרות לכולם והוא הצליח להמנע מפציעות רק בגלל מיעוט חדירות והעובדה שהוא משחק מעט דקות יחסית לכוכבים אחרים בליגה.
אני מאוכזב מאוד שהוא נפצע ומקווה שזה באמת לא חמור אבל גם קשה לי להגיד שאני מופתע מזה.
&nbsp

liron1311

New member
אתה לא היחיד שראיתי אומר את זה

אז זה לא משהו נגדך או משהו...

אבל אני לא מבין מה לעזאזל אתם רוצים. ראיתם את המהלך? זה היה פשוט חוסר מזל. קרי החליק על הפרקט הרטוב מזיעה של די-מו שנפל 2 שניות לפניו כי נתקע ברגל של הארדן (ועדיין היה על הפרקט 2 מטרים ממנו כשסטף נפל). כתוצאה מהנפילה קרי מתח את הברך וגם חטף מכה מהפרקט בנפילה. אין לפציעה הזו שום קשר לפציעות הקודמות שהיו לו בקרסול (לא זכור לי שום בעיות קודמות בברכיים, תקנו אותי אם אני טועה) ואין לזה שום קשר למנוחה, זה היה יכול לקרות בכל מקום ולכל אחד שמחליק על רצפה רטובה.

כל עניין המנוחה הזו מנופח מעל לכל פורפורציה, בעונה הרגילה מילא חפרו שהם צריכים לנוח אבל במשחקי פלייאוף?! הקבוצה ביתרון 2-1 בסדרה ולמרות שהיא פי 8 יותר טובה אתה לא רוצה להפסיד משחק 4 ולהסתבך/למשוך את הסדרה סתם ככה. אז אחרי 2 משחקי מנוחה לקרסול שסך הכל התעקם קצת מאוד הגיוני להחזיר את הMVP שלך ולא לתת ליוסטון תקווה.

באמת שלא הבנתי מה הטענה? שגולדן סטייט צריכה לתת לקרי לנוח גם בסיבוב הראשון כי הם כאלה טובים שהם יסתדרו? זה שטויות, זה פלייאוף, בשביל זה השחקנים פה ואין שום סיכוי שהוא יסכים לנוח ואין סיבה שהוא ינוח.

הבנתי שלתת לקרי עם ההיסטוריה של בעיות בקרסול שלו לשחק הרבה זה "להתגרות בגורל", זה אגב שטויות מבחינתי אבל נניח. אבל: א. הפציעה הזו היא מזל רע נטו ולא קשורה בכלל לקרסול, יכלה לקרות לכל שחקן שמחליק. ב. מה האטלטרנטיבה? לשחק בלי השחקן הכי טוב בליגה? מילא בעונה הרגילה עם הרדיפה אחרי השיא וזה, שם עוד הבנתי את הטענה הזו (שוב, לא רק ממך שמעתי אותה ובגלל זה אני מגיב) אבל בפלייאוף הוא אמור לנוח גם? לא נחים בפלייאוף בגלל חשש מפציעה.

אני אישית אגב ממש לא אופתע אם הוא יחזור כבר למשחק ה1 מול הקליפרס. השאלה כמה אפקטיבי הוא יהיה.

כאילו אנשים מחפשים למצוא רע בזה שגולדן שברו את השיא

אפשר לחשוב איזה מאמץ מטורף קארי נתן העונה. כולה 34 דקות למשחק ב-79 משחקים. מה הטירוף פה?

למעלה