אגב טליה -הציצי לפורוס שואלים קלפים היתה לנו התנסות מאד מעניינת שם אתמול בערב...
M MargalitE New member 9/9/04 #59 אגב טליה -הציצי לפורוס שואלים קלפים היתה לנו התנסות מאד מעניינת שם אתמול בערב...
T Tal_Ya_Tal New member 9/9/04 #60 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif
A arlot New member 10/9/04 #61 מרגלית אני חייב לפרגן ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif את תוספת נהדרת לפורום ואני מאוד נהנה לראות אדם בעל ידע מעודן שכזה וצורת חוויה נכונה כל כך , כייף ,פשוט נהדר ,אני מקווה שאת נשארת אה ?
מרגלית אני חייב לפרגן ../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif את תוספת נהדרת לפורום ואני מאוד נהנה לראות אדם בעל ידע מעודן שכזה וצורת חוויה נכונה כל כך , כייף ,פשוט נהדר ,אני מקווה שאת נשארת אה ?
M MargalitE New member 11/9/04 #62 כמובן arlot! וזאת מכמה סיבות: א. רק עכשיו גיליתי את עולם האינטרנט והפורומים (בזכות Dgan המקסימה) אז כבר לעזוב? ב. כל כך נעים פה ונחמד... ג. אני פוגשת ומכירה כאן אנשים מיוחדים, רוחניים, ובאמת יפים... אז אני נשארת!
כמובן arlot! וזאת מכמה סיבות: א. רק עכשיו גיליתי את עולם האינטרנט והפורומים (בזכות Dgan המקסימה) אז כבר לעזוב? ב. כל כך נעים פה ונחמד... ג. אני פוגשת ומכירה כאן אנשים מיוחדים, רוחניים, ובאמת יפים... אז אני נשארת!
מ מרגלית מ New member 12/9/04 #65 למרגלית שלום! אני מקוה שזו לא חוצפה. האם ניתן יהיה לעשות גם לי פתיחת העין השלישית? תודות מרגלית מ.
M MargalitE New member 14/9/04 #66 מרגלית יקרה - אנא קראי את ההודעה שכתבתי ב- 12.9 בשעה 23:44 אור וברכה