העין השלישית

MargalitE

New member
זה לא רעיון טוב

אם לא נזכרת עד עכשיו, יש להניח שהמערכת שלך בחרה לשמר את החומר ברבדים מודחקים. אם כך- נכבד את מנגנוני ההגנה שלך. כאשר תהיי בשלה - יצופו הדברים מאליהם! יחד עם זאת העין ה-3 שלך נשארה פתוחה, כלומר למרות שעברת בשעה האחרונה תהליך של מהפך שלם במערכת שלך אשר הציף חרדות ולחצים פנימיים, בכל זאת הצלחת לשחרר מסה גדולה מהם ולבחור בהמשך התפתחות רוחנית. בתקופה הקרובה עקבי בשימת לב ותוך מודעות עצמית אחר תופעות ותהליכים שאת עוברת. ללא ספק תתרחש האצה בכל הנוגע לשינוי רטט אנרגטי, ורי-ארגון גוף הגוף שלך. מה שהזכרת כעיקצוצים ברגל - זו תחושה של זרימה אנרגטית תוך כדי הטיפול. אבל אני צופה בהחלט שתמשיכי להרגיש עיקצוצים מעין אלו במקומות שונים בגוף בימים הבאים. כמו כן יפתחו ערוצי תיקשור. ברובד הריגשי - יש לצפות שימשיכו ויצופו חומרים הקשורים לפחדים ולחרדות שלך. זה עשוי להתבטא בחלומות "עשירים" יותר - כלומר את "תעשי יותר עבודה" בלילה ולכן יתכן שגם תקומי בבקרים עייפה וסחוטה. אבל אלה הם תהליכי התנקות -קבלי אותם באהבה. את גם תקבלי חזיונות והבזקי-תמונות שונים. כ"כ תחושות של דה-ז'ה-וו. ועוד ועוד... באהבה

ליאת39

New member
מרגלית,

התעוררתי עכשיו משינה כל כך עמוקה... נמנמתי עוד קצת לפני שפקחתי עיניים, עברו לי תמונות של פרצוף של אדם בתוך האדמה... הפרצוף בולט, אבל באדמה, אחר כך היה איזה מבנה ישן מרובע של בית ואחר כך צללים של ידיים. אבל אני מרגישה מרחפת... עייפה... תודה

MargalitE

New member
היי ליאת39

כפי שכבר כתבתי לך קודם זה הכל צפוי. בעניין תחושת הריחוף שאת מרגישה - אם את רוצה ואם זה חזק מידי, אוכל לקרקע ולמקד אותך.

ליאת39

New member
תודה מרגלית,

אין צורך לקרקע... אני חזרתי לעצמי לאט לאט....מדי פעם מרגישה לחץ באזור המצח... מחכה בקוצר רוח לעבור את כל התהליך! אמשיך לעדכן אותך

ליאת39

New member
הי מרגלית, מעדכנת על הלילה הראשון

בלילה היו לי 2 חלומות ברורים... בטוחה שחלמתי עוד כמה... חלום אחד אני עם חברה שלי, מהעבודה, בבית ספר, היא כותבת על הלוח ואז אנחנו שומעות צלילי גיר נוספים על הלוח ולא רואות דבר. היא לא ראתה כלום ואני הבנתי שמדובר על מישהו שאיתנו שגם כותב ושאנחנו בעצם לא לבד. בחלום השני היו לי המון עכבישים (ואני חרדה מעכבישים במציאות), הם היו עגולים גדולים בצבע אפור עם 8 רגליים דקות וקצרות. אחד התקרב אליי כשהייתי בשירותים, אבל ברחתי, פחדתי שיתקרב כשיצאתי מהשירותים ראיתי שהוא נכנס לשם והרגליים מתארכות...אח"כ נכנסתי לבית מעץ, ראיתי על התקרה עוד 2 כאלה, לקחתי את הספריי והתזתי עליהם עד שנגמר, הם הפכו לבני אדם (כושים) ואחד מהם אמר שהם כנראה צריכים ללמוד איזה דברים רעים הם עשו לאחרים... קמתי שפוכה, במן תחושה שיש לי כאילו שפעת... והכל באזור האף והעיניים, והגוף כולו עייף. האם אני בכוון???

g a i a

New member
העין השלישית

מרגלית האם תוכלי לפתוח גם לי את העין השלישית?.

g a i a

New member
מרגלית לגבי העין השלישית.

האם תוכלי לעזור לי גם בפתיחת העין השלישית אודה לך מאד.

MargalitE

New member
בוקר טוב טליה יקרה

התחלת מוקדם הבוקר!... מה שלומך? יום טוב

MargalitE

New member
לsagsag היקר

עקוב אחר השרשור עם ליאת39. אולי זה יענה לך על השאלה מה קורה אם העין השלישית נפתחת. באהבה מרגלית

s a g s a g

New member
הלחצים וכל אלה?

או שפורקן מכל הלחצים ההם?? אני לא מבין...היא ביקשה שתפתחי לה את העין השלישית כדי שהיא תוכל לראות דרכה...

s a g s a g

New member
את מתכוונת לחלק הזה?

"הצלחת לשחרר מסה גדולה מהם ולבחור בהמשך התפתחות רוחנית."?

Tal_Ya_Tal

New member
היי מרגלית../images/Emo24.gifרק עכשיו קראתי את

כל תהליך פתיחת העין
השלישית של ליאת 39
פשוט לא הייתי כאן ביומיים האחרונים.
אמנם התהילך היה מרתק -אני בטוחה להרבה מאד 'חברה' ואני מאמינה שתקבלי פידבקים בכמויות עכשיו וזה מעולה. אך יחד עם זאת, אני מאמינה שיש צורך להבהיר לחבר'ה הללו שלא כדאי לנסות את הדברים הללו לבד, ללא סיוע של מישהו מיומן כמוך למשל. אולי דווקא הדברים שעברו על ליאת תוך כדי פתיחת המרכז יכולים לתת מושג איך זה יכול היה להיות אילולי היית שם בשבילה, עם יכולת הראיה האנרגטית שלך מרחוק.
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
אגב../images/Emo42.gifמרגלית כדאי להזכיר../images/Emo63.gif

שבספרך, ישנה הדרכה של כל תהליך פתיחת העין
השלישית. אז א. קישטתי עם השרשור המדהים הזה את עמוד הכניסה לפורום ו-ב. שלחתי את זה להנהלת הפורומים, שישמו את זה בעמוד הבית של
L&L TALYA

MargalitE

New member
היי טליה - מלאך נדיר שלי

תודה על כל הפעולות הללו שעשית. זה נהדר. ובעניין "אל תנסו זאת בבית" - אל חשש. פעולה מעין זו לא יכולה להיעשות על-ידי מי שאינו יודע לעשותה... ואם כבר יודע לעשות אזי יודע גם להתמודד עם התופעות הנלוות אליה. נכון בספר שלי ישנה הדרכה של כל התהליך - אבל בספר גם נאמר בבירור שהתפתחות היכולות כהילר מתרחשת רק עם לימוד רצוף - בלי דילוגים ובלי מעקפים. כלומר - לא יכול אדם לפתוח את הספר ישר בעמ' 108 ולבצע מה שכתוב שם. זה אינו ספר בישול עם רצפטים. אם לא הגיע לדרגה המתאימה הפעולה תתבטל מעצמה - פשוט לא תתבצע... חוץ מזה - המדריכים נמצאים כאן איתנו כדי לעזור. אפשר תמיד לפנות אליהם. אהבה וחיבוקים

למעלה