העולם התהתפך לי היום ...

אופס... ברח .

היום בחושים של לא יודעת מה גיליתי שבעלי בגד בי . כן , כן ... לא האמנתי שאי פעם אהיה במצב כזה. לא איתו. לא יודעת למה ואיך פתאום צדה את עיני מישהי בפייסבוק שלו שאיך שראיתי את הפרצוף שלה הבנתי משהו .. חיטטתי לו בנייד ( פויה אני יודעת ) וראיתי שהיא אחת ממכותבי ההודעות שלו . (לא ראיתי את ההודעה היוצאת סתם ברשימת המכותבים של ההודעות האחרונות ) ... היום ישבנו לנו בבית קפה לארוחת בוקר ולא יודעת למה פתחתי את הנושא... אמר לי שפעם הוא דיבר איתה משהו בעיניני עבודה אבל זהו. אמרתי לו בשיא הבטחון .. תביא את הנייד שלך. נתן לי . פתחתי באמת בפוקס את ההודעות הנכנסות דווקא וראיתי הודעה ממנה (לא זוכרת בדיוק אבל משהו בסגנון ) " צר לי שאני הייתי המעידה הראשונה שלך .. מבינה שאתה לא בנוי לזה חבל שאתה לא בנישואים פתוחים (או משהו כזה ) אל תבכה על חלב שנשפך". חשכו עיני .לא חשבתי שאני אראה את האמת ככה בפרצוף ברגע אחד. הוא מיד החוויר (לא מבינה איך לא מחק את ההודעה הזו ) .... מיד קמתי מהשולחן ויצאתי . הוא שתק כל הדרך אמר שעשה את טעות חייו ולא מצפה שאסלח לו .. .... שמיד שזה קרה הוא הצטער ובגלל זה שלח לה הודעה שהוא מצטער זה לא היה צריך לקרות וזה לא מתאים לו (בגלל זה ראיתי אותה במכותבות והגרסה שלו תואמת את ההודעה שלה .. ועדיין .....) בקיצור חזרנו לגן לקחת את הילד אמרתי לו שאני אחזור ברגל ועד שאני מגיעה הביתה שלא יהיה שם .. שפשוט יעוף ורק שידאג להעביר שכ"ד בזמן . הוא שתק . אמר שהוא יודע שעשה את טעות חיייו והוא הולך לשלם עליה כל החיים , כמובן שאמרתי לו שהוא עוד לא יודע כמה הוא הולך לשלם .... עולמי חשך עלי. לא יודעת מה לעשות עם עצמי . אמא שלו התקשרה , הוא שם אצלה את הדברים וסיפר לה ... גם לה אמר שעשה את טעות חייו ואמר לה שהוא יודע שאין דרך חזרה שבחיים אני לא אסלח לו והוא אפילו לא מצפה... כואב לי על הילד שלי ועל התינוקת שבדרך .... כואב לי שהם יגדלו בלי אבא. ... אני הולכת ללדת לבד. פרקתי .. זקוקה לתובנות. אין לי עם מי לדבר על זה...לא בא לי להתחיל לספר אפילו לחברות .

../images/Emo2.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הלואי והיו לי מילים מתאימות למצב כזה....

בובית 29

New member
רוצה לתת לך חיבוק חזק../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

למרבה הצער אף אחד לא מחוסן ממצבים כאלה, במשפחתי הקרובה היו גרושים אחרי המון שנים של נשואים מאושרים לכאורה. באמת לא יודעת מה המילים הנכונות כרגע לנחמך חזקי ואמצי

מיקמיק21

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני ממש מצטערת לשמוע. רק מקווה שעם הזמן זה יראה לך פחות שחור ולא בגלל שאני ממעיטה במעשים שלו אלא שלפעמים אחרי שעובר זמן מה , דברים נראים אחרת. במיוחד כשיש משפחה בתמונה. קבלי חיבוקים.

אני הייתי חושבת שוב.

לא נראה לי ה'להפרד' אחרי מעידה אחת,במיוחד שהוא הרגיש רע עם זה,וסיים את הקשר עם הבחורה.

ayala26

New member
בדיוק זה מה שגם אני חשבתי

כשקראתי את המסר שהיא שלחה לו. לחשוב פעמיים, שלוש וארבע! ילדים מאוד מאוד נפגעים מפירוק המשפחה המוכרת! אני מכירה פעוטות שזה קרה להם והם, איך לומר, קצת הרוסים, כן. אני לא מבינה למה בגידה היא מעידה של תהרג ובל יעבור שבשבילה שווה להרוס הכל בעוד שעל דברים אחרים מוצאים את הכוחות לסלוח. רק אתמול היו דעות מתונות על כך שאי אפשר לשפוט הורה ששוכח את הילד שלו באוטו ואני לא ראיתי הרבה דעות שקוראות לאשה לזרוק את בעלה כי הוא שכח את הילד שזו לדעתי מעידה גדולה יותר מבגידה. שנית, אפשר לקחת את המעידה הזו וללמוד ממנה ולהתפתח. מעידות לא באות סתם ביחוד לא שמדובר באדם שכל הזמן בוגד אלא אדם שאפילו מיסר את עצמו על מה שעשה. יותר חשוב לדבר ולהבין למה ולהפיק לקחים. אולי אפילו לצמוח לזוגיות טובה יותר. אני בטוחה שלחיות חיים כפולים (לחיות עם שקר) זה לא קל.

טאקית24

New member
היי יקירה../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

עצוב לשמוע.. עם כל הכאב והכעס זה נשמע שבעלך מאוד מצטער ושזו באמת היתה מעידה חד פעמית. לא הייתי ממהרת לפרק נישואים ובית עם ילד ותינוקת בדרך, אני מניחה שאת הלקח שלו הוא למד ושאין סיכוי שזה יחזור שוב . קחי לך את הזמן להרגע, את לא חייבת לסלוח לו כל כך מהר, אבל במידה ואת כן רוצה לשקם, הייתי ממליצה בחום ללכת דחוף ליעוץ זוגי כדי לבחון את הסיבות לבגידה, אולי משהו היה חסר לו ובגלל זה הוא בגד, חשוב שתשקמו את האמון ביניכם שבטח נפגע. אל תמהרי להחליט החלטות מתוך כעס..אין סיבה שתתגרשו. גם לא הייתי ממליצה לך לשתף משפחה וחברים, אחר כך זה יכול רק להזיק לשניכם.. אשמח לעזור ולהקשיב אם תרצי אוזן קשבת במסרים או יותר.

ayely33

New member
../images/Emo201.gifאני מסכימה עם טאקית24

אבל ממש עצוב לקרא, נראה לי שזה הפחד של הרבה, לגלות פתאום שבן הזוג בגד בך, קחי נשימה עמוקה וזמן לעצמך ותחשבי טוב לפני שתגיעי להחלטות סופיות.

טובה37

New member
מבינה אותך מאוד

אבל.. את לא נחפזת מדי? יש לך ילד קטן ואחת בדרך תשבי תחשבי נכון, הוא בגד ,זה לא בסדר אבל בשביל זה לפרק נישואין? לכו לייעוץ, גישור משהו הכי קל זה לסגור הכל תחשבי שוב והרבה חיבוקים

אויש ממש ממש מצטערת לשמוע

קראתי חלק מהתגובות ואני קוראת שיש נשים שחושבות להקל על מעידה חד-פעמית וגם אני חשבתי על זה ברגע הראשון אבל לדעתי עשית את הדבר הנכון ואני מחזקת אותך. אין דבר כזה מעידה חד-פעמית. האמון הופר וזהו לדעתי זה תמיד תמיד יעמוד בחדר כמו פיל לבן. אני באופן אישי הייתי מסוגלת לסלוח (בעיקר כדי לגדל יחד את הילדים) אבל בחיים לא הייתי חוזרת לחיות איתו שוב. את יודעת מה היה הכי הכי מפריע לי? אנחנו כנשים עובדות (לפחות רובנו - אני לא יודעת מה איתך) קורעות את עצמנו עם העבודה וגידול הילד (ואת יודעת מה גם מי שלא עובדת - לטפל בילד זו משרה מאד תובענית). לי באופן אישי אין כמעט חיים. יש לי כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לעשות ואני לא עושה כי פשוט אין לי זמן. אחת הסיבות המרכזיות הן שבעלי חוזר כמעט כל יום מאוחר הביתה. אני מפרגנת לו כי אני יודעת שהוא עובד קשה ושהוא אדם מאד יסודי (ומה-לעשות טיפה איטי) ובתקופה כזו של מיתון אני לא רוצה ששמו יופיע ברשימת מפוטרים. אז המחשבה שבמקום להיות בבית איתי ועם הילד. במקום לעזור לי. במקום לפרגן לי קצת זמן לפיתוח אישי. במקום לפנות זמן לזמן איכות זוגי - הוא התברבר שעות בפייסבוק ועוד גלש למפגש (מיני או לא מיני) אפילו חד פעמי - היתה פשוט הורגת אותי. שיהיה לך המון המון בהצלחה. זה לא פשוט אבל עדיף להיות מאושר לבד מאשר אומלל בזוג.

מסכימה כ"כ עם מה שכתבת../images/Emo45.gif

קראתי את ההודעה הזאת כבר אתמול ואם לומר את האמת לא הצלחתי להגיב
קשה לי לתת עיצה לבעיה מסוג זה
אני קוראת את התגובות ועוד יותר קשה לי,קשה לי להבין בנות שאומרות תני לו צאנס בכזאת קלות, יש לי שאלה לכל אותן בנות אם הבעל שלכן האהוב שלכן היה בוגד בכן הייתן נשארות איתו????? הייתן סולחות לו באותה קלות שאתן מייעצות לאותה בחורה? אני לא חושבת! יקירתי לא קל מה שאת עוברת עכשיו,קחי לך איזשהו פסק זמן זה טוב תמיד
תחשבי את לעצמך מה טוב למהלך חייך וכך תפעילי שיהיה בהצלחה בכל דרך אשר תבחרי
ואני מצטטת שוב את בלה קפלן "זה לא פשוט אבל עדיף להיות מאושר לבד מאשר אומלל בזוג."

דיינו

New member
איי הלב שלי נחמץ ../images/Emo201.gif

חבל וחבל וחבל... כתבת שאת זקוקה לתובנות. מנקודת מבט של מישהי מבחוץ, זה נראה שזה לא חייב להיות הסוף - זה משמעותי מאוד שהוא סיים בעצמו את הקשר וגם שהוא כל כך מתחרט. כמובן שזה תלוי רק בכם, ואולי בעיקר בך, הצד הפגוע. כרגע בטח אי אפשר לחשוב על העתיד ואולי גם לא צריך, כרגע את צריכה לשרוד - את הימים הקרובים שיהיו בוודאי קשים מנשוא
.אבל אולי תהיה לך בזה איזושהי נחמה, שאם את לא באמת רוצה שזה יהיה הסוף -זה לא חייב להיות.

efratga

New member
מסכימה עם הדעות ומוסיפה...

קודם כל - קבלי עידוד לתקופה הקשה. מציעה לך לנסות "נסוי מחשבתי" - נניח שהיית עולה על העיניין לפני הבגידה עצמה ( שהיתה ארוע חד פעמי ) אבל כשהקשר ביניהם כבר התחיל ( בו נגיד - יום לפני האקט עצמו). האם גם אז היית נוהגת באותה צורה (פרידה מיידית)? אם מה שפגע בך היא הבגידה עצמה ועל העובדה שהיה בקשר עם מישהי אחרת היית סולחת - לדעתי לאחר תקופת "עונש" יש מקום לחידוש היחסים.

רגע רגע שניה קחי אויר לנשימה עכשיו את זועמת נ

וזה בסדר גמור, אבל שניה, באמת ,תעצרי, אני מבינה שהיתה מעידה אני מבינה שנפגעת נורא , שזה קשה, לא מקובל, בלתי מוסבר, גורם לך לזעם, כעס וכו'. אבל יש לכם ילד ביחד, וילדה בדרך, הזוגיות הזאת והאהבה הזאת קיימים, התחתנתם מאהבה ולא מהאויר מין הסתם, צריך להלחם על זה, אוקי הוא נפל, מעד, אבל צריך להבין למה זה קרה, למה הוא מעד, למה הוא הגיע לזה, איפה הטעות שלו, למה הוא עשה את זה, איפה הטעות שלך בכל העניין הזה? את צריכה לחשוב טוב טוב, לכו לייעוץ זוגי, למגשר, לכי לטיפול, אל תוותרי על זוגיות כל כך מהר, צריך להרים את השברים ולנסות לאחות אותם, למרות שזה קשה וכרגע את רואה רק זעם,אבל באמת לפעמים אפשר להמשיך, אפשר להתגבר על הכל, צריך רק להתאמץ על זה, ביחד, תתאמצו, תשקמו, תאמיני לי שהעולם בחוץ אולי נראה יפה יותר אבל הוא לא כזה ................. יש לכם משהו שעשיתם ובניתם ביחד, תראי איך תשקמו, אני מאמינה שזה ביידים שלך, אלא אם כן את לא רוצה ואז אין על מה לדבר בכלל. בהצלחה, חכי שיעבור זעם ותראי מה יהיה

../images/Emo201.gif

נקלעת למצב הזה בעל כורחך ואני מבינה שאת מבולבלת ונסערת כי לא היתה לך הכנה לזה. אני לא אומרת לך אם לסלוח או לא (אפילו לא יכולה לדמיין מה הייתי עושה במצב כזה)אני רק אומרת שאת זקוקה עכשיו לעזרה של אנשים - גם בתהליך הפורמאלי וגם בתהליך הנפשי. אני לא יודעת בן כמה הילד אבל כדאי שתעשו איתו את השיחה יחד ולא שכל אחד "יפיל" עליו את המטען הריגשי שלו לאור הפרידה. מאחלת לך שיהיו לך הרבה כוחות, שתמצאי את הדרך להתמודד עם הכל ושיהיו לצידך אנשים שיכולים לסייע לך.

../images/Emo24.gif

אני אכתוב לך קצת ממה שלמדתי מנסיון החיים שלי: גבר שמשאיר סימנים כל כך בולטים על בגידה זועק לעזרה ולא שאני מצדיקה בגידה בשום מצב). מציעה לפני שאת עושה צעד כל שהוא לאיזה שהוא כיוון לעשות בדק בי בינך לבין עצמך ואחר כך איתו. יש לכם ילד ועוד אחת בדרך אז לא כדאי לעשות החלטות פזיזות שנובעות מכעס וזה בעיקר מה שאת מרגישה כרגע. אף אחת לא יכולה להגיד לך מה לעשות,זאת רק את שתחליטי!

למעלה