העולם דפוק או שאני???

ohadz

New member
לי זה לא משנה

בכל מקרה אהיה בראש הרשימה

ככה לפני כולם??? ../images/Emo12.gif

גב בנוי מזכיר לי כמה דברים - 1. חוויה הזויה ביותר, אבל מתוקה לא פחות ... 2. גוף אלוהי ופני מלאך. 3. לקח חשוב מאוד - סקרנות לא תמיד הורגת את החתול, לפעמים היא מביאה אותו למקומות מדהימים.

אני לא רצינית?? ../images/Emo12.gif

טרם קיבלתי מסר ממך, גברתי הצעירה!!!! אני מקווה שהעיכוב לא נובע מעריכת רשימת אקסיות ... האמת, את צודקת - זה לא היה רציני מצידי! אבל מכיוון שבגלל צירוף מקרים קוסמי קיבלתי תזכורת לחוויה ההיא - מתחייבת לספר, אם כי לא כרגע מפאת מחסור חמור בזמן. הולך?

אתה דפוק !

בעידן של היום,יש כל כך הרבה דרכים לברר מי אתה הולך לפגוש. כנראה שאתה בתול בחיי האינטרנט. אבל אתה דפוק מעצם התייחסותך לנשים שמנות. אתה יודע יופי הוא לעיני המתבונן בלבד. בעיניך אישה שמנה היא נראית רע לעומת אחר שיכול לחשוב עליה ככוסית לא נורמלית. בדיוק כפי שאתה תחשוב כמו בערך 99.9% גברים מהפורום כאן שיעל בר זוהר היא אחת שהיית מוכן לתת הכל בשביל זיון איתה ואני למשל אפילו לא הייתי מסתכל עליה. הכל בעיני המתבונן ואתה דפוק כי עשית הכללה נוראית וירדת ליופיין של נשים שמנות. וכמובן ששמנה זה מושג יחסי שוב. אני אישית נורא אבל נורא אוהב נשים מלאות. כאלה שיש איפה לתפוס אותן !!! ולא אוהב נשים רזות שק עצמות וכדומה. רזות אני עלול לפרק בזמן הסקס וגם לא הכי סקסי בעיניי להיות רזה. להיות אישה עסיסית זה סקסי !!! 90-60-90 זה סקסי !!! חזה גדול,בטן קטנה,תחת קצת יותר גדול
כשאתה רוצה לעשות סקס,אתה רוצה לעשות את זה בדיוק כמו שאמרת,עם מישהי שעושה לך את זה. כי מי שתעשה לך את זה אולי לא תעשה את זה לאחר. אז היופי הוא בעיני המתבונן בלבד ואתה יצאת דפוק לחלוטין וחבל שהיא לא נשכה לך אותו קצת.

eli breska

New member
קיצר אחי ....

תנסה פעם הבאה לא להכנס לבור (חור) כזה כי הוא גדול עליך ואם אתה לא מוכן לשלם על מה שאתה עושה ונוטש את מי שאתה הכנסת לסיפור אז אתה דפוק.... ואני במקומך לא הייתי יוצא מטומטם בכך שאומר לאשה כל שהיא "את לא עושה לי את זה"................ יש דרכים יותר אלגנטיות להפתר מצרה כזאת אבל תדע לשלם על הטעויות שלך

ניקוL

New member
ירדה לך , נכון ??

ירדה לך נכון ? ירדה. גמרת עליה נכון ? גמרת לה על השיער. ועכשיו לא עומד לך ? ואתה עוד מאשים אותה ??? תרד על ארבע, כלב, ותתחיל למצוץ לה !!

למעלה