העולם דפוק או שאני???

אף אחד לא נוגע לי בצעצועים../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

ובשל כך, אני גם לא נוגעת בשל אחרים
אי לכך ובהתאם לזאת, אאלץ להזמין אותך לבחור את הבחור שהכי מוצא חן בעינייך... מה הטיפוס שלך

בואי נראה ... ../images/Emo192.gif

האמת, אחרי הצפייה במשחק היום, אני כבר לא בטוחה מה טיפוס שלי!!! בלבלו אותי לגמרי הספרדים האלה! דייויד בקהאם ולגולאס משר הטבעות יתקבלו בברכה. נראה לך שתוכלי לספק את הסחורה?

אויש ילדה, עושה לי בעיות../images/Emo70.gif

טוב אז נלך על הראשון
עיניים ענקיות ירוקות, שיחר שחור חלק- קצת אחרי האוזניים. לבוש תמידית מעונב+ איסימייאקי
משהו מטורף לחלוטין
עבד או לנסות גם את האחר
יש טעם להזכיר שיש לו גב בנוי כתוצאה מ4 ימי אימון בחדר כושר
|יאמי||תענוג|

לקחתי, אין צורך להמשיך!!

בטח שיש טעם להזכיר את הגב! ועוד איך יש טעם!!! אמרת גב בנוי - אמרת הכל!! אהההחחח הגב הבנוי - הזכרת לי משהו נחמד ביותר עכשיו! גב טוב מפצה על "שיער קצת אחרי האוזניים". במחשבה שנייה - למה לקחתי כ"כ מהר?? יש לך עוד משהו מעניין בקולקציה?

../images/Emo8.gifנבדוק דעתך על עוד אחד....

גומות ענקיות, יותר משלי
שיער שחור- תמידית עם ג'ל סטייל מרינס קצת יותר גבוה... עיניים שקד יפות יפות ... מעונב- זה די ברור כולם ככה אצלנו בחברה ... ויש לו חיוך ששובה כל נפש יהודייה טובה
|יאמי|

לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת

לפי האינטואיציה הנשית שלי ואני בוחרת ב .. וילון מס' 2!!! אבקשך להעביר לי 2 תמונות (פנים + גוף), סקירה מקיפה של המצב הבריאותי ורשימת אקסיות. סגרנו?

../images/Emo12.gifבתענוג שלי ../images/Emo8.gif

את פשוט לא מבינה כמה מסובך להתעסק בעבודה עם גברברונים שכמותם
אבל מצד שני טוב שהם שם, אני לא מרגישה שאני מתלבשת לחינם
יש לי את מי להרשים יום יום
והם,
השם ישמור וירחם עליי ... מדהימים שכמותם

אני ירוקה מקנאה, יקירתי, כי כל מה

שיש לי במשרד זה כמה עב"מים מצויידים במחשבון ועניבה מכוערת, שגם עליה הם מוותרים לפעמים. אחרי זה הם מתפלאים למה אני בוהה בדלת רוב הזמן ... אז, אנא ממך, למען האחווה הנשית, תזרקי עצם ... פירור ... משהו...

כבר הזמנתי אותך למשרד שלי ../images/Emo9.gif

אני כל יום אומרת תודה לאל על המשרד בו אני עובדת
כל בוקר מראה מלבב נפש וריח , אחחחחחח איזה ריחות יש להם
תענוג אלוהי להכנס למשרד רווי בזן גברי נכחד שכמותם... מאחלת לך כמו לעצמי הנאה מרובה עם מסוקסים שכמותם
אבל חבל שהם עמיתים למקצוע שלי
ועובדים יחד איתי
כי זה מסבך את הדברים, לצערי הרב יש לציין

ohadz

New member
גם אני עובד עם גברברים...

רוצה לבוא להתרשמות?

למעלה