העולם דפוק או שאני???

itaystud

New member
צר לי לבשר לך אבל היו לי סטוצים

מהאינטרנט עם בחורות כוסיות חבל"ז. ולא רק שהבחורות נראו ממש טוב גם הסקס איתן היה משובח ביותר. והחברה הנוכחית שלי? כן כן.. גם אותה הכרתי מהאינטרנט (בליינד דייט. לא פחות) אז מה אתה מזיין את המוח מה?

../images/Emo6.gifקראתי הכל, ואתה אידיוט גמור...

כמה דברים: 1. ח"ח ע עופר ניסים
2. גמרת לה על השיער??
3. התקשרת 144??
4. גבר אוהב ציצים, אישה אוהבת זין. מה מגעיל פה? אגב, אהבתי את ה"לחלע".

redrider

New member
בן אדם... עזוב אותך מחייל השריון

טנקים זה לא כיף בעיקר כי הן אוכלות סינמטקים על הל עצמן

הגזמת קצת בענין השמנות לא?

נראה לי קצת שטחי שדווקא עודף המשקל שלה הוא מה שכל כך מרתיע אותך. נכון שבאופן כללי רזה זה בריא ויפה יותר, אבל באופן אישי 2 הנשים הלוהטות ביותר שהכרתי במיטה היו עם לפחות 30 ק"ג עודפים באותה עת, והביצועים שלהן השכיחו ממני את עניין הכרס...

אתה לא דפוק

אתה אולי עדיין קצת ילד..זה לא משהו רע.. אבל אתה צריך ללמוד שני דברים א' לתת כבוד לאנשים ב' להגיד "לא", כשאתה לא רוצה אבל אתה כותב יפה מרתק ובעיקר משעשע :)

העולם בהחלט דפוק וגם אתה../images/Emo70.gif

רק על עצמי לספר ידעתי - א. גם אם אהיה במצב חרמנות על סף התאבדות - בחיים, אבל בחיים! לא אלך לבליינד דייט (בעצם זה לא דייט) בליינד סטוץ נקרא לזה?? ב. נגיד ותפסת אותי ברגע של אי שפיות זמנית והלכתי לבליינד סטוץ - אם האובייקט לא נראה לי - אחורה פנה באותו רגע בלי לחשוב פעמיים. שיהיה בהצלחה בפעם הבאה, חומד!!!

לא מסכימה איתך ../images/Emo26.gif

בעזרת קצת אלגנטיות אפשר להמלט מהרבה מצבים לא נעימים. אמרת לה שלא נעים לך כי היא נשואה - פתח מילוט מס' 1. היו לך עוד כמה פתחים כאלה, אבל כנראה שמצב החרמנות היה ממש חמור.

רואים שאני משועממת, אה?? ../images/Emo192.gif

מצב הניינים עד כה - לא עושה כלום ומחכה להוא מהמשרד ליד שיפיג קצת את השעמום. רק שלא יבקשו ממני לעבוד, ישמרני האל!!!!

ה' אלוהינו ה' אחד../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

את צריכה לבוא לעבודה שלי, תתבלבלי כולך
הבטחה
כולם מסוקסים עד כדי

בשמחה! אפשר לבחור, ד"א?? ../images/Emo150.gif

וואלה, עד כה היה לי אחלה בוקר - גם חיוך ו"בוקר טוב" לבבי מיצירת המופת המכופתרת וגם הזמנה למעוז המסוקסים.
שרק ימשיך ככה!!!

ohadz

New member
באתי לכתוב משהו...

אבל לא רוצה להרוס לך את היום

בטח אפשר לבחור../images/Emo70.gifואפילו כדאי../images/Emo70.gif

אחרי כל יום עבודה אני תוהה מה כדאי לעשות עם מי

למעלה