נכון יוגב שב"א לא יפה לצחוק
T trigotrigo New member 23/12/07 #49 ../images/Emo12.gif אני הצבעתי על פוטנציאל לא ממומש ואם תסתכלי על חתך החניכים, יש אוכלוסיה גדולה שיכולה לבוא לפעולות ולא מגיעה.
../images/Emo12.gif אני הצבעתי על פוטנציאל לא ממומש ואם תסתכלי על חתך החניכים, יש אוכלוסיה גדולה שיכולה לבוא לפעולות ולא מגיעה.
C cohen shir New member 23/12/07 #50 ידוע שהשבט לא ממש את הפוטנציאל שיש בפח"כ אבל בכל זאת... זה לא קשור וזו לא דרך להתחמק מהצורת ביטוי הלא יפה שהשתמשת בה קודם
ידוע שהשבט לא ממש את הפוטנציאל שיש בפח"כ אבל בכל זאת... זה לא קשור וזו לא דרך להתחמק מהצורת ביטוי הלא יפה שהשתמשת בה קודם
C cohen shir New member 23/12/07 #54 אל תעצבן טוב?! יופי!!!! ../images/Emo46.gif זה היה רמז עבה ביותר! עבה כמו הפילים שיוגב רכב עליהם! מקווה שהבנת אותו ואם לא... תחשוב חזק!
אל תעצבן טוב?! יופי!!!! ../images/Emo46.gif זה היה רמז עבה ביותר! עבה כמו הפילים שיוגב רכב עליהם! מקווה שהבנת אותו ואם לא... תחשוב חזק!
C cohen shir New member 23/12/07 #45 תודה אני יודעתץ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif
ה הדריק1 New member 23/12/07 #27 כל פעם שאנחנו כולנו ביחד עושים ערימות ילדים על מישהו...מזל שכבר עליי לא עושים כי אני מתרסקת לגמרי וא ממש ממש כואב לי...
כל פעם שאנחנו כולנו ביחד עושים ערימות ילדים על מישהו...מזל שכבר עליי לא עושים כי אני מתרסקת לגמרי וא ממש ממש כואב לי...
ה הדריק1 New member 23/12/07 #8 מזה הדבר הזה?איך נוכל לחיות בלי העדכון השבועי???לאאאאא...זה אסוןןן!! עכשיו אתה חייב לנו אחד ארוך ביותר(-:
מזה הדבר הזה?איך נוכל לחיות בלי העדכון השבועי???לאאאאא...זה אסוןןן!! עכשיו אתה חייב לנו אחד ארוך ביותר(-: