העדכון השבועי ידחה למחר מסיבות אלו ואחרות, עמכם הסליחה. (ואני עדיין זוכר שצריך לצ'פר אתכם)
Y YogevLevi New member 23/12/07 #1 העדכון השבועי../images/Emo183.gif ידחה למחר מסיבות אלו ואחרות, עמכם הסליחה. (ואני עדיין זוכר שצריך לצ'פר אתכם )
העדכון השבועי../images/Emo183.gif ידחה למחר מסיבות אלו ואחרות, עמכם הסליחה. (ואני עדיין זוכר שצריך לצ'פר אתכם )
ה הדריק1 New member 23/12/07 #40 הי...אתם מרושעים!../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif
ע עוזאשכנזי New member 23/12/07 #42 מי חסום????? סתם יוגבבבבבבבב יא שחור תעשה לי ערבים קטנים סמל מין ערבי שכמוך
C cohen shir New member 23/12/07 #9 Tamboor ../images/Emo23.gif I הם כאלה מושלמים... תרמו לנו אלף צבע לשבט...
ה הדריק1 New member 23/12/07 #11 וואי אדיר.. איזה כיף לכם...אנחו גם צריכים לצבוע את השבט....מעניין אם לנו הם יתנו...חחחח אני בספק...:-\
וואי אדיר.. איזה כיף לכם...אנחו גם צריכים לצבוע את השבט....מעניין אם לנו הם יתנו...חחחח אני בספק...:-\
ה הדריק1 New member 23/12/07 #22 ../images/Emo93.gifאוףףף../images/Emo10.gif לא נורא... נתן לשבט בעוד שנתיים להסתדר עם זה.... חוצמיזה..יש לנו חומה יפההה יש עליה קיר גרפיטי באורך של 10 מטרים לפחות אני ציריתי סאות פארקים עם חאקי!
../images/Emo93.gifאוףףף../images/Emo10.gif לא נורא... נתן לשבט בעוד שנתיים להסתדר עם זה.... חוצמיזה..יש לנו חומה יפההה יש עליה קיר גרפיטי באורך של 10 מטרים לפחות אני ציריתי סאות פארקים עם חאקי!