הסתרת פלאפון מהחבר

lolly87

New member
אני מבינה

מאיפה זה בא לך. היא צריכה להתגבר על הפחד שלה, בקטע הזה אתה גם יכול לעזור לה וגם להוכיח לה שיש גברים אחרים ולא כולם כמו הגברים שהיא הכירה. אבל הבסיס לכל דבר הוא תקשורת, תדברו על דברים, בלי תקשורת לא יהיה שום דבר

--->

צודקת, אני גם אשתדל לעשות את זה. גם אני מאמין שבלי תקשורת אין פה כלום, ועדיף שאני אלך ואספר לה מה אני מרגיש במקום להתנהג מוזר בלי שהיא תדע מה הולך כי באמת הקשר הזה חשוב לי

lolly87

New member

בהצלחה!!

בוא נעשה סדר בבלאגן

1. אם מישהי מסתירה הודעות אז כנראה שהיא תעשה את זה כי כולם עושים את זה. גם אתה. מה הלחץ? 2. לפעמים מסתירים הודעות בסיסמאות ומוחקים כי יש בהם משהו שעלול לפגוע בך. אולי במקום לחכך ידיים מאחורי הגב שלך היא דווקא מפחדת שתברח. 3. זה שהיא דואגת להסתיר ממך משהו זה כי היא רוצה אותך והיא מסתירה כדי לשמור עליך. אתה לא טיפש ולא יצור כמו שאתה מדמיין את הבעל שסיבנו אותו. 4. מה לעשות, תתמודד עם זה שבחורות אוהבות אותך אבל גם בוגדות. יש כאלה שמרניות שהמצפון קשה להן ומפחדות ויש כאלו שנפגעו בעבר וזה עזר להן להתגבר. 5. יש כאלו מטורפות בשכל שסתם אוהבות להוציא את הגברים שלהן טמבלים. אבל תגיד אתה מי היא נראית לך? ואתה תדע שהיא כזו ברגע שתאבד את השפיות שלך. מרשם בדוק! 6. אהבה יכולה להיות יפה ואותנטית גם עם שקרים ובגידות כי מהי אהבה אם לא הרצון *לתת* למישהו. אפילו במקביל אפשר לפגוע בך. 6. אתה עוד תחווה הרבה סטוצים בחיים. זה גם אחלה. אתה תחווה עוד הרבה אהבות. זה רק נעשה יפה יותר. 7. תדבר איתה על מה שמפריע לך בזה, כי יכול להיות שהיא תראה לך משהו שלא ידעת. לא משהו שיפגע בך... סתם משהו שלא ידעת ולא קשור אליך. 8. בסופו של דבר רובנו דואגים לשמור על הסודות שלנו אפילו כדי למנוע ממישהו להיפגע ולא כדי לפגוע בו בכוונה. זה שבוגדים בך לא אומר שלא אוהבים אותך אז תפסיק להיות פרונאידי! אם בכלל בוגדים בך... 9. מגי את חיה בסרט! 10. החיים קלים ולפעמים אנשים סתם מנפחים דברים קטנים לשטויות גדולות וזה מטעה אנשים נורמליים. תגדל ביצים כבר! ואז לא יבגדו בך...

ואיך כדי לדבר איתה? בטלפון או פנים מול פנים?

למה דיברנו על איזה מישהי מהעבודה שלא מתנהגת יפה אז זרקתי לה על זה משהו ושאני צריך לדבר איתה על זה.

למעלה