במיוחד
אם היא אמרה לך שהיא לא אוהבת שנוגעים לה אז תכבד את זה. הפרטיות שלי מאוד חשובה לי, אני לא חושבת שיש סיבה שאנשים ידעו הכל על החיים שלי כמו ספר פתוח. כשזה בן זוג או חברה קרובה אז אני סביר להניח אספר הכל ובאמת ידעו הכל על החיים שלי, אבל אני מספרת בזמן שלי ובמינונים שאני רוצה באותו רגע, ואם ילכו מאחורי הגב שלי ויגלו את הדברים האלה גם אם התכוונתי לספר אותם, זה יכעיס אותי ואפילו יעליב אותי שלא בוטחים בי שאני אספק ומחטטים וחודרים לפרטיות שלי. זה לא משנה אם היא שמה קוד בגלל הסיבות שאני אמרתי (אגב יש לי גם סמסונג טאץ', אבל תירגע אני בטוח לא הבחורה הזו) או מהסיבות שהיא אמרה שהיא לא אוהבת שנוגעים לה ואולי זה שילוב של כמה סיבות, אבל זו זכותה. היא תספר לך דברים כשהיא תרגיש רצון כזה. אתה צריך להתמודד עם הבעיה שלך על בחורות שבוגדות, היא לא אשמה בזה או כל בחורה אחרת שתהיה איתה. הכרתי מישהו שבגדו בו, הוא כל כך היה חשדן ודיברתי עם ידיד שלי ואמרתי לו והוא קפץ, אני לא רוצה שתדברי איתו שתפגשי איתו הוא בטח רוצה אותך, זה הסרטים שהוא אכל בראש, כל קשר ביניהם לבין המציאות ולביני ספציפית, זה משהו שהוא כמוך צריך לפתור עם עצמו, ואני לא הסכמתי לקחת חלק בדמיון המפותח הזה. אני מאמינה שהבסיס לכל מערכת יחסים הוא אמון הדדי, אם אין אמון אין כלום. אז נכון שהיא התחילה לדבר איתך כשהיה לה חבר, ויכול להיות שהיה מתח כמו שאתה אומר והכתובת היתה על הקיר, אבל זה לא אומר שעכשיו היא תלך ותבגוד בך או עכשיו היא תלך ותכיר מישהו אחר ויהיה מתח באוויר. אתה יכול לדבר איתה על החששות או המחשבות שלך, להיות פתוח איתה, אבל לחטט זו לא הדרך, ולהיות חשדן כל הזמן, אתה גם תראה דברים שלא באמת קיימים כמו הבחור שסיפרתי קודם.