הסתרת פלאפון מהחבר

הסתרת פלאפון מהחבר

שלום, מכוון שנכוותי בעבר מהסתרת פלאפון אני רוצה לעלות לכם נושא פה שיצא לי עם החברה החדשה. בהשוואה ל2 האקסיות הקודמות שלי, זאת שהסתירה את הפלאפון והייתה הולכת איתו לכל מקום בגדה בי. השניה שהייתה פתוחה והפלאפון שלה היה פתוח לרווחה, הייתה נאמנה. אז ככה: אני מרגיש שהחברה החדשה די מסתירה ממני את הפלאפון שלה, יש לה קוד להודעות ולאנשי קשר וכו' (פלאפון פשוט, שלא מחייב קודים) והיא גם תמיד מוחקת הודעות, גם מהפייסבוק. אני נגיד די "מסתיר" את הפלאפון שהיא לא תראה הודעות עבר מידידיות ותתעצבן (להבדיל ממנה לא מוחק הודעות), אבל היא מוחקת הודעות. אז ממה היא כ"כ חוששת? אשמח לשמוע

Megie

New member

איך אתה יודע את כל הדברים האלו ?! לקבי הסיסמה עוד נניח ושמת לב, אבל העובדה שהיא מוחקת הודעות וכו'..אתה מחטט לה בפלא' ובפייסבוק?! ההתנהלות שלך לא הגיונית, לא משנה למה היא עושה את זה, אתה אמור לסמוך עליה ואם אתה מרגיש שהיא מסתירה דברים- תדבר איתה..לעקוב אחריה ולחטט לה בפרטיות, לא יוביל אתכם לשום מקום בריא..כבר המצב הזה שאתה בפרונייה שהיא מסתירה ולמה היא עושה א' ולמה היא עושה ב'- מזיק לך ויזיק גם לה לאורך זמן.. הייתי שם בעבר, אל תגיע למקומות האלו! חוסר אמון הורס את הזוגיות.. וחשדות מיותרות הורסות לך את הבריאות, שוב-אם יש לך סיבות לחשוד ואתה לא סומך עליה באופן מלא, תעבדו על זה, תדבר איתה! קשר בלי אמון זה כמו בית בלי קירות.

אני יודע?

אז ככה: בקשר להודעות בפלאפון, היא אמרה לי שהיא מוחקת בזמן שהיינו ידידים ושהיא הייתה מפלרטת איתי והיה לה חבר. סיסמא? פעם היא קיבלה מאמא שלה הודעה ואמרה לי לפתוח ואז אמרה לי להקיש את הסיסמא. הודעות בפייסבוק? היה פתוח, ויצא לי קצת לחטט. איך אני אדבר איתה? נגיד לה שאני לא סומך עליה. השניה חזרתי מהעבודה (היא עובדת איתי) ורבתי איתה מכוון שכל פעם היא מדברת על האקס שלה שניפרדה ממנו לפני 4 שבועות ושבוע אחרי התחילה לצאת איתי. אז היא דיפדפה בתמונות בפלאפון והיה מלא תמונות שלו והיא שיחקה אותה מופתעת והיא ישרה מחקה, אז התעצבנתי והיא שאלה אותי מה יש לי ? אמרתי כלום הכל בסדר ואז אח"כ סיפרתי והיא התעצבנה שאני מתעצבן מהשטויות האלה. מה אני אעשה בקשר לזה שאני בפרנויות? נכוותי בעבר, איך אפשר להחזיר את האמון בבנות הזוג? אחרי שכל כך הרבה ראיתי בחורות בוגדות בשנים האחרונות.

Another Girl

New member
"יצא לי קצת לחטט"?

אין דבר כזה "יצא לי קצת לחטט". תגיד שחיטטת וקח אחריות על זה שפלשת לה לפרטיות בלי רשותה או ידיעתה.

אני אמיתי

וזה מה שקרה. אי אפשר לחזור אחורה אני קנאי לה בצורה שכבר מציקה לי, אין לי מושג ממה זה נובע

Megie

New member
זה קשה, אני מבינה

במיוחד כשהכרת אותה כבחורה שמשוגלת לעשות דברים מאחורי הגב של בן הזוג.. אני מציעה לך שבשלב הראשון תעלה את הדברים..תסביר לה על החשש ותסביר מאיפה הוא מגיע.. הלאה תחשבו שניכם יחד איך אתם מתמודדים עם הקנאות מבלי שהיא תזיק ותפגע בך ובה.. לחטט זה הפתרון הגרוע.

--->

זהו, כבר האמון יורד. לא אומר שהיא לא אחלה בחורה ונראת לי הכי אמינה שיש והכל. אבל המציאות מוכיחה לי שמה שהיא עשתה , היא יכולה גם לעשות לי בעוד כמה זמן. איך אני מעלה דברים כאלה? זה לא מראה על חוסר ביטחון כלשהו? הקנאות פחות חשובה לי, אבל אני לא רוצה להגביל אותה לדבר לידי, אני גם יודע "להתגרות" בה ולשגע אותה בטעם הטוב. זה יעבור לי עם הזמן אני מקווה. מסכים איתך שזה פתרון גרוע ולא מועיל. אבל בזכות חיטוט לפני כמה שנים עליתי על בגידה שאם לא הייתי מחטט גם עוד אלף שנה לא הייתי עולה על זה. לא טוב להיות תמים יותר מדי..

Megie

New member
מסכימה

שיש דברים שמתגלים לנו בצורות יוצאות דופן וזה בסדר.. אבל כשאתה מקנא לה, והקנאות נובעת מחוסר בטחון-טוב לא יצא מזה! פשוט תגיד לה!כל מה שאמרת לנו..מאיפה זה בא ומה זה עושה..זה עדיף מלהתנהג מוזר בלי להסביר

זה עדיין

נראה לי בתור חוסר ביטחון שהיא תרגיש בסופו של דבר שהיא פה עם הכח ואולי זה יכול לשנות הרבה, יכול להיות ויכול להיות שלא. אבל אני מסכים אם זה , שעדיף לא להתנהג ככה בלי שהיא תדע למה

Megie

New member
אז לא הבנתי,

אנחנו משחקים בהורדות ידיים? אצל מי הכח?! מי החזק?! אתם זוג במערכת יחסים ולא אדם קדמון בטבע-שמאמין ב"חזק שורד".. המטרה בקשר היא לא"לשרוד כמה שיותר זמן ביחד" אין פה מישהו שיוצא מליונר בסוף המשחק.. המטרה היא באמת להינות מהרמוניה זוגית כששניכם באותו קו עם אותה שאיפה..להגיע לאותו מקום-ובשונה מכל תחרות, יש פה מקום לשניים-לזכות במשהו שאף תחרות לא תספק. אז במקום להמשיך ולשחק משחקי כוחות כמו ילדים קטנים, קנאות, אגו, מבחנים וחוסר אמון-אתה פשוט צריך להבהיר לה שהעובדה שהיא הצטיירה בעיניך כלו אמינה-לפני הקשר, גורמת לך כמעט ולא לסמוך עליה.. וקשה לך עם זה ואתה רוצה קשר בריא איתה ותגיעו שניכם למסקנה-איך מגיעים לשם.

--->

ברור שלא, אבל לא טוב להתחיל קשר חדש עם פחדים וחולשה כזאת, זאת דעתי לפחות. מסכים איתך ואני אחשוב על לדבר איתה על זה! ויש לי משהו שהיה לי איתה היום, הגענו למצב אנטימי ביחד אבל לא שכבנו עדיין, וזה הגיע הרבה ביוזמתה. היא אמרה לי: " אני לא רוצה שזה יהפוך לקשר יותר פיזי" ושזה יהרוס את הקשר והיא סיפרה לי שיש לה את הפחד הזה בכל קשר, והיא תמיד מפחדת שיהרס דברים וזה והיא לא רוצה למהר עם זה. מה אני אמור להבין מדבר כזה? ממה זה נובע? מה לעשות עם זה? זה משום מה הבהיל אותי וקצת הוריד לי את המצב רוח באותו רגע...

Megie

New member
שאתה צריך ללכת בצעדים שלה

ולכבד את הקצב שהיא תכתיב בהתפתחות האינטימית.. יש אנשים שנפתחים מהר ויש כאלה שלוקח להם זמן.. לה כנראה שהדבר לא פשוט ותצטרך לכבד
ואתה צודק בעובדה שאם ככה זה מתחיל אנחנו בבעיה, אבל זה כבר התחיל..לא עדיף לפתור את הבעיות שעלו?!

עזוב אותך שטויות

הכי טוב סטוצים\יזיזות. מינימום הוצאות, מקסימום הנאה ומינימום כאב ראש ודאגות ואתה יכול להתרכז בחיים שלך. אל תתפשר

למעלה