הסתכלי עליי

הסתכלי עליי

תסתכלי עליי.
רק תסיטי מבט לשנייה ותסתכלי עליי וכל הנסיעה הזו שלך תשתנה.
האוטובוס ריק ודי חשוך. ממילא כבר ערב ומי כבר נוסע עכשיו?
את כל כך מגרה עם החולצה הצמודה הזו והמשקפיים שמקנים לך מראה של ספרנית דדנית.
תסתכלי עליי כבר, נו...
אני פה מצידו השני של המעבר ממש ליד החלון.
אני מלטף את הזין העומד שלי ומתנשם בכבדות ומדמיין שאת יכולה לראות אותי מאונן לידך בהשתקפות של חלונך.
תסיטי מבט לשנייה. אני רוצה לראות את המבט המופתע שלך. את נשיכת השפתיים בלי לשים לב. את ההשהייה של השנייה במבטך כשואלת "אני מדמיינת"?
נו. תסתכלי עליי והביני שאת מושא התשוקה שלי כרגע. שאת כל כך מגרה אותי עד שלא יכולתי אלא לאונן ולהסתכל עלייך ולדמיין אותך עירומה.
הסתכלי עליי.

איכככ

זה נראה לך מגרה סיפור על אוננות באוטובוס ליד אנשים?
נראה לי חצית את הגבול בין ארוטיקה להטרדה מינית

הבהרה קטנה

אני בטוח שבסך הכל מדובר בסיפור דמיוני ולא במשהו שבאמת ניסית, ומההיכרות הוירטואלית הקצרה שלי איתך, אני בטוח שלא כיוונת לעניין של הטרדה...
אבל במקרה הזה פספסת.
עדיף שתבקש מהכחולות למחוק אותו.

כפי שכתבתי כבר לאחרים

יש הבדל בין המציאות לפנטזיה, וזהו בדיוק מקומה של הפנטזיה. שם אנו יכולים לדמיין ולהתגרות גם מדברים שאולי אינםמקובלים חברתית, אולי אינם מוסריים, אינם חוקיים, וכו'.
כפי שרוב הנשים לא יגנו ויתייחסו בבוטות לאשה שיש לה פנטזיות אונס (ואינה מתכוונת לממשן לעולם), כך אין סיבה בעיניי לגנות ולכתוב בבוטות נגד מי שכותב פנטזיה על מציצנות ו/או אוננות פומבית.
מי שעושה את זה במציאות ודאי ייעצר ויישפט. אולם לדעתי משטרת מחשבות אינה דבר רצוי בפורומים אנונימיים שכל עניינם הוא סקס.

מה הקשר למשטרת מחשבות?

כתבת סיפור איכסה פיכסה וכך הגבתי אליו.
אם הייתי כותב פנטזיה על אונס ביתך בת החמש וחצי, זה בסדר? זו רק פנטזיה...
או אולי פנטזיה על מחבט בייסבול וסבתך בת ה-85... זה בסדר?
איפה הגבול?
חוץ מזה כתבת סיפור שאותי הגעיל, החליא והחריד... וזו היתה התגובה שלי.
או שבפורום ציבורי לא מקובל לתת ביקורת על פוסטים דוחים?

דוזורם

New member

ראשית, אין סיבה לתגובה הבוטה שלך.

אני לא כתבתי בשפה בוטה ואני מבקש שגם אתה תמנע מכך. בעיניי זה איכסה פיכסה.
ולא התכוונתי לביקורת הלגיטימית על הסיפור. יכל להיות שהוא כתוב יפה ויכל להיות שהוא כתוב נורא. לא אני אשפוט. קטונתי. מותר לאהוב סיפור או לא. זו טיבה של כל ביקורת "אמנות", וגם כתיבה היא אמנות.
התייחסתי לטיעון שכביכל הפנטזיה אינה לגיטימית. לבקשה מהמנהלות למחוק אותו. זו משטרת מחשבות.
כשיש בפורום הזה והאחרים הנוגעים למין בתפוז סיפורים ופנטזיות השכם והערב על רצון לקשור אחרים ולהכאיב להם. על רצון לאנוס ולהיאנס. על רצון לקיים יחסי מין עם קשישים ועם נכים ועם בעלי חיים. סיפורים ופנטזיות על רצון שישתינו עליך או לעשות צרכים על מישהו אחר. פורום שלם שמוקדש לבגידות. כשיש את כל אלו (ויש) אזי לבחון סיפור מציצנות או חשפנות אחד ולהחליט שהוא הוא לא לגיטימי זה בעיניי בעצמו לא לגיטימי.
המדובר בפנטזיה ותו לא. לא מימשתי אותה מעולם וככל הנראה גם לא אממש. אין בה שונה מסיפורים אחרים שנכתבו פה על לאונן במרפסת מול השכנה, או להפתיע את האינסטלטור עירומה.
לכן כל ההתחסדות פה בנוגע ללגיטימיות כתיבת הפנטזיה היא צביעות. נטו צביעות.
ולגבי הסיפור עצמו? כל ביקורת לגיטימת. אהבת או לא אהבת? זכותך.

A לוןA

New member
דמגוגיה בשקל

אתה מערבב בכוונה דברים שהם מקובלים וחוקיים וכאלה שאינם, שם את כולם בכפיפה אחת , מראה על המקובל ושואל- אם זה בסדר, אז כולם בסדר- ומי שטוען אחרת הוא צבוע.
אז בוא אעשה לך סדר-
ראשית, כל מה שנעשה בהסכמה הדדית ובצורה בטוחה (בעגה- SSC) הוא שונה לחלוטין ממה שלא. אז העירבוב שלך בין קשירות, הצלפות, בגידות ויחסי מין עם קשישים ונכים לבין זואופיליה, מעשים מגונים בפומבי, אונס ושאר ירקות הוא פשוט דמגוגיה נמוכה, לא יותר.
שנית, בקשר להתבכיינות על "אבל אם היא פותחת את הדלך ערומה לא הייתם מתלוננים"- צריך גם לקחת בחשבון מה ההשפעה של העניין על הסביבה, והרי ברור לך שגבר שמאונן באוטובוס יפגע הרבה יותר בסביבתו מאשר אישה שפותחת דלת ערומה, ולכן, שוב, דמגוגיה נמוכה וקטנה (מה גם שהראשון חוקי והשני לא- מעבר לעניין המוסרי)

בקשר לפנטזיות אונס- נפריד- אם מדובר על מימוש של פנטזיית אונס כפנטזייה בין שני בני זוג תחת SSC- מקובל עלי. אם מדובר על סיפור אונס עצמו- בוודאי שעליו להימחק, מאותם טעמים בדיוק.

אויש כמה שטויות בגישה מתחסדת אחת

אני רוצה לראות אחד/ת (!!!) שהיה מתלונן על סיפור ובו מישהי הולכת עירומה ברחוב הראשי על עקבים וביריות בלבד. אחד!!!
מה שמותר לנשים לפטז ולכתוב ככל הנראה אסור לגברים - משום שאנחנו שבויים בתפישות שוביניסטיות (ואולי פרה-פמיניסטיות?!) שהאשה היא תמיד קורבן והגבר הוא תמיד תוקפן.
אם גבר פועל בצורה שמציגה את מיניותו לפני "חפות מפשע" זו תקיפה כי נשים תמיד (צריכות) נבהלות מגבר מיני מפחיד ורע. אם אשה פועלת בצורה שמציגה את מיניותה לפני גברים זה סקסי, זה "שחרור האשה", זה "זכותה של האשה על גופה ועל מיניותה".
נו באמת.
כמה פנטזיות נכתבו ונכתבות פה ע"י נשים שמתארות כיצד הן מפתות גברים "חפים מפשע" בפאב, בחוג או ברכבת? אף אחד ואף אחת לא מתייחסים לזה כמשהו בעייתי.
אז טול קורה מבין עיניך כי אתה כותב באופן שמתיימר להיות אינטיליגנטי. אתה מעוות את המציאות כדי שתתאים לאידיאות הפוליטיקלי-קורקט שלך. ואל תענה לי. אני יודע. אני קשקשן.

A לוןA

New member
אתה באמת קשקשן

ומכמה סיבות-
א. בוודאי שיהיו כאלו שזה לא יהיה נעים להם.
ב. דמגוג קטן - יש הבדל עצום בין לפתות מישהו ולהזדיין איתו בהסכמתו, לבין לכפות עליו את הזין החשוף שלך ללא הסכמתו- אבל בגישתך הדמגוגית זה בדיוק אותו דבר, נכון?
ג. נשים לא מפחדות ממיניות גברית חשופה ככה סתם- יש לזה ביסוס חברתי עמוק, מאחר ובהרבה המיניות הגברית המוחצנת ה"תמימה" כפי שאתה מציג אותה היא גם אלימה וניכפית- בדיוק כפי שהצגת אותה כאן. כשנשים יתחילו להפגין את מיניותן באותה צורה שגברים לעיתים מפגינים אותה- בצורה אלימה וכפויה וכמו שאתה מפנטז עליה, וכשיחס החברה כלפי הנפגעים יהיה אותו יחס- תוכל לבוא ולהשוות. עד אז, להשוות בין מיניות נשית מוחצנת למיניות גברית מוקצנת זו פשוט דמגוגיה נמוכה.

בוא נתמצת לך את זה- לכפות על מישהו משהו זה לא לפתות אותו, לבצע פעילות מינית מחוץ לנורמה בהסכמה זה לא כמו לבצע פעילות מינית מחוץ לנורמה בכפיה, וכל מה שכתבת- דמגוגיה זולה שבאה להכשיר את השרץ שלך שהוא בפירוש- מעשה מגונה בפומבי. פלילי, לא מוסרי ובאופן כללי מגעיל. נקודה.

אין פה שום התחסדות!

1. אם נשים היו חושפות את איבר מינן בציבור- היית מגלה במהירות שזה מאוד אלים, בוטה ותוקפני. המציאות רחוקה מהפנטזיה, לא כל הנשים דוגמניות, והיית נאלץ לראות כוסים, שדיים, ישבנים ועוד איברים שאני בספק רב שהיית רוצה לראות וזאת מבלי אפשרות לבחור (=תקיפה מינית).
2. להציג מיניות זה מושג מאוד רחב. אתה מדבר פה על אוננות בציבור- אז לפחות תהייה גבר מספיק כדי לא לערבב את זה עם בגידות או בדסמ בהסכמה. בכלל, יש הבדל עצום בין אקט בהסכמה ובין כזה שנכפה!
3. כנראה שלעולם לא תבין את האיום שאישה מרגישה כשהיא היא הולכת לבד ברחוב. אולי הסרטון הזה יעזור לך: http://www.youtube.com/watch?v=V4UWxlVvT1A
4. לפחות היית כותב בתחילת הסיפור שזו פנטזיה שאין בכוונתך להגשים. זה היה מוריד מעט את התגובות הקשות שקיבלת.

אמת

ולא צריך ללכת כל כך רחוק שנשים מניות בבית קפה / מסעדה הן מרוחקות משם בלי למצמץ כי פתאום הגברים מתחילים להרגיש מאויימים למרות שמדובר על האצלת ילד ולא סתם לחשיפת שקיים האתגר מיני לגברים ובכל זאת זה מאוס בעיניהם אבל כאן כשמדובר במעשי גברים כנגד נשים וכאתגר מיני גם אם רק בכתיבה פתאום הוא לא מבין מה כל כל נורא

מעניין אותי אם היה נחשף סיטואציה כמו זאת שתיארתי איך היה מגיב בהתחסדות כזאת והיה קופץ נגד או שאז אולי היה מבין במעט על מה אנחנו מדברות כל כך הרבה

רגע רגע

עצרתי במשפט -
צריך גם לקחת בחשבון מה ההשפעה של העניין על הסביבה, והרי ברור לך שגבר שמאונן באוטובוס יפגע הרבה יותר בסביבתו מאשר אישה שפותחת דלת ערומה.

מאיפה לך? אתה יודע למי היא פותחת את הדלת ומה הפגיעה?

A לוןA

New member
מכמה סיבות

ראשית, גבר שמאונן באוובוס חשוף להרבה יותר אנשים מאשר אישה שפותחת דלת ערומה לאדם אחד
שנית, מדובר על הפנטזיה של האישה שפותחת את הדלת ערומה לטכנאי/אינסטלטור, לא לילד בן ה-14 של השכנים. וגבר שיופתע ע"י אישה עירומה יחשוש לעצמו פחות מאשר אישה שתיחשף לעירום גברי.

כמובן שאנחנו לא מדברים פה על מקרה אינדבידואלי אלא עוסקים בהכללות, ולכן התשובה לשאלתך- לא, אני לא יודע למי היא פתחה את הדלת מכיוון שמדובר באישה היפוטתית ממוצע ובטכנאי היפותטי ממוצע, כראוי להכללה.

(מעבר לעובדה שהאוננות הפומבית היא בפירוש עבירה על החוק, ופתיחת דלת בעירום היא משהו הרבה יותר אפור)

למעלה