הסתכלי עליי

אני חושבת שהבעיה העיקרית בפוסט שלך

היתה התמונה.
מעבר לעובדה שתמונות של זין גם ככה לרוב הנשים לא עושות יותר מדי טוב, וגבר לא יבין זאת (אמרתי רוב הנשים, לא כולן, לא לקפוץ, שמתי לב שקיבלת תגובות דומות בפורומים השונים בהם פירסמת), אז זו תמונה די דוחה בפני עצמה.
ולא יעזור, לפעמים צריך לקבל שאתה החריג, ובמקרה הזה אתה מסתבר כחריג, או כמייצג של רוב דומם, ואם הוא דומם, אז כנראה שיש לזה סיבה טובה :)
אין לי בעיה עם הפנטזיה שלך, באופן אישי, יש לי בעיה עם איך שהצגת אותה.

את התגובות שאני קיבלתי

לא קיבלו אחרים ואחרות שכתבו סיפור/פנטזיה על מישהי שהפתיעה את האינסטלטור/שליח פיצה (וכד') בעירום...
יש פה ממד לא מבוטל של צביעות ואני האחרון שאנסה לפרש את מקורותיה...

כמו שכתבתי לך, לגבי התמונה

ומעבר לכך, בפנטזיה שלך יש חוסר הדדיות וכפייה.
נכון שלא מדובר בכפייה פיזית, אבל זו כפייה, אתה כופה בפנטזיה על מישהי להיות מושא ה (לא זוכרת את המילה בה השתמשת) שלך ויש בזה משהו קצת גס.
אני לא קוראת את רוב הפנטזיות, גם את שלך לא קראתי עד שראיתי את התגובות, אבל כן ראיתי את התמונה והיא היתה די דוחה, לטעמי האישי כמובן, וגרמה לי ישר לאנטי.
באומנות כמו באומנות (לא שאני מגדירה את הפוסט שלך כאומנות), לך עם האני מאמין שלך, אבל תדע שלא כולם יאהבו.
היה אמן פעם, לא זוכרת מי, שאמר שנורא מפריע לו כשמישהו בא ומחמיא לו על היצירות שלו, כי מבחינתו זה אומר שהוא לא עורר פרובוקציה, וזו היתה המטרה שלו, אז הוא הרגיש שנכשל :)

מה שאני מתכוון

הוא שגם בסיפור בו שליח פיצה מגיע ובעלת הבית מקבלת אותו עירומה יש ממד של אי הדדיות ו"עירום" או "מיניות" בכפייה. אבל איכשהו כשזו אישה ש"כופה" את מיניותה על גבר זה בסדר ואפילו מקבל מחמאות מהקוראים/ות, ואילו כשמדובר בגבר ש"כופה" את מיניותו על אשה זה החטא הקדמון, טריפה, נבלה ושוביניזם על גבול הפרברטיות

ולגבי התמונה - שוב, תמונות של נשים עירומות, מפושקות ופעורות זה בסדר, אבל תמונה של איבר גברי זקוף זה NO NO .
יש פה צביעות. זו כוונתי.
וזה לגיטימי לאהוב תמונה או סיפור או לאהוב אותה. זה עניין של טעם. אבל להפוך את עצם היותם למשהו בלתי לגיטימי או מזעזע או נורא ואיום שצריך להסירו זו כבר צביעות.
ואמנות? היא כבר בעיני המתבונן/ת

מהי צביעות?

כנראה שיש משהו מאד בסיסי במיניות הגברים והנשים שהוא שונה.
אתה יודע כמה שיחות היו לי בחיי (כולל אתמול אגב) עם גברים על הומוסקסואליות שבהן הגבר אמר "אני יכול להבין לסביות, כי שתי נשים ביחד זה יפה ורך ונראה הגיוני, אבל הומואים זה פשוט נראה לי גס ולא נעים",
ואני דווקא לא מדברת על גברים חסרי פתיחות מינית, זה משהו בתפיסה של הגבר כחודרני (וזו עובדה, הגבר הוא החודר), לעומת האישה כיותר מכילה ונעימה, אמהית, אפילו כשמדובר בתמונה מינית.
שמת לב לתגובות שקיבלה פה אש ירוקה כשפרסמה תמונה של עצמה על 6 עם פלאג בתחת ורגל של גבר מחדירה אותו פנימה?
אני לא מסכימה עם הטענה שלך שכל התמונות של נשים מקבלות אהדה וכל התמונות של גברים לא.
הבחירה הספציפית שלך היתה גסה ולא נעימה לעין.

בורות וצביעות

יש בכל מקום.
זה בדיוק העניין. לחשוף אותה ולהתמודד עמה.
ולגבי התמונה - זו דעתך ואני מכבד את זה.
כל הפולמוס שלי הוא על זכותי לכתוב פנטזיה שלי שמעולם לא מימשתי וגם לא אממש (כפי שלא אממש את הפנטזיה לעשות סקס על שולחן קק"ל בטבע הפתוח
)...
זו פנטזיה והיא לגיטימית כמו הפנטזיה של מישהי שכותבת על כך שהכניסה את הטכנאי של יס למיטה..

עניתי - שאני לא רואה מקום להשוואה.

אפשר להתווכח עד שמטאור יפגע בירח.
אני לא רואה דמיון בין הדברים.
הפנטזיה שלי הייתה על אשה ולא רשמתי משהו אחר. הפנטזיה שלי הייתה כרוכה בעינוג עצמי ורצון שהאשה תסתכל עליי ולא כפייה שלה להסתכל עליי.
אין פה שום מקום להשוואה. SORRY.
בדיוק כפי שכאשר מישהו כותב פנטזיה שבה מלכת סאדו דורכת לו על האשכים אף אחד לא שואל אותו האם הוא התכוון לקטינה.
נו באמת.
ההתחסדות שלכם עוברת כל גבול.
זו התגובה האחרונה שלי לנושא הזה.
כתבתי כל מה שאני חושב.
כל השאר סתם בזבוז זמן. אני לבדי לא אצליח לנצח את חומות ההתחסדות והצביעות פה.

אם היית מבין את תחושת

הגועל שעולה כאשר נחשף בפניך ללא בחירה או רצון איבר אינטימי-
לא ההית קורא לזה "התחסדות".

כל אישה פה נחשפה עשרות פעמים לזין של גברים שעומדים ברחוב ומשתינים כאילו זה השירותים הפרטיים שלהם.
למה לעזאזל אני צריכה לראות את הזין שלהם???

יש הבדל גדול

בין עירום וחשיפת איברים פרטיים כאשר עושים צרכים לבין חשיפתם בקונטקסט מיני.

אני לא חושב שזין "מגעיל" או שאיזשהו איבר "דוחה".

זו פרשנות שאנחנו נותנים לזה.

לא הבנתי

אתה טוען שיש הבדל בין זין שמשתין וזין שמאונן בציבור?

אני מסכימה איתך שזו פרשנות שלנו המבוססת על התניות חברתיות-
אבל מה לעשות שבחברה שלנו לא הולכים עם אברי המין חשופים..

אגב, גם כשהייתי ב"פשוט" חוויתי הרבה פעמים את התחושה של: "את זה ממש לא בא לי לראות מול העיניים" ו "איזה מזל שאנחנו לבושים בחברה שלנו". יחד עם זאת, אם הייתי גדלה בחברה נודיסטית כנראה שבאמת לא היה אכפת לי לראות בולבולים כל היום ובלבד שלא נכפת עלי פעילות מינית כלשהי.

קונטקסט

ההקשר שבו דברים נעשים הוא מאוד משמעותי.

אין לי בעיה ללכת את החמש דקות לים בחזיה וג'ינס קצרצר
אבל אני בחיים לא אצא למועדון במיני ועקבים, בטח שלא באמצע החורף.

אז ההבדל בין גבר משתין ברחוב לגבר מאונן באוטובוס הוא עצום.

מצטרף

יש הבדל גדול בין עירום לבין אוננות או סקס במקום ציבורי.

בציבור: אני בעד עירום. אני נגד סקס / אוננות.

In Limbo

New member

מעניינת אותי דעתך בנושא - מה דעתך על הורים שנותנים לילדים שלהם להשתין ברחוב?
כבר קרה שראיתי הורים צעירים מנחים את הילד שלהם להשתין על עץ, על קיר או סתם על המדרכה באמצע הרחוב.
אני מבינה שיש מקרים SOS שהילד לא יכול להתאפק (אני מאמינה שמדובר בילדים בני 4-5) ובכל זאת, כמה מקרים כאלה כבר יש, ואם כבר קרה מקרה - לא עדיף ללכת למקום 'מסתור' מאשר להשתין באמצע הרחוב כאילו זה איזו PEE PARTY?

כשהם היו קטנים-

2-5 לא היתה לי שום בעיה עם השתנה על עץ ברחוב. לפעמים קשה להם להתאפק עד מציאת שירותים הולמים. גם אצלנו בשכונה זה מאוד מקובל- קצת קיבוץ כזה..
גם מבלי שאני אגיד משהו, היום הם מחפשים בעצמם מקום "מוסתר" יותר.
זה תהליך טבעי שקורה עם המודעות לגוף והתהליך החברתי התקין.
בושה בעירום זה משהו שקורה סביב גילאי 6-7. סוג של "יציאה מגו עדן" של התמימות..
אם יש ילד שזה לא קורה אצלו באופן טבעי, מכל סיבה שהיא, ההורה צריך לשים גבולות ברורים מתי אפשר להתפשט ואיפה.

In Limbo

New member
השאלה היא

למה אחרי הגיל שבו כבר אפשר להתאפק, עדיין משתינים ברחוב, גם אם זה במקום מוסתר.
אני תוהה אם גברים שמשתינים ברחוב זה משהו מקובל ולגיטימי, בעיני זה לא לעניין. לא מבינה למה אני צריכה ללכת ברחוב ולראות גבר בן 50 משתין על המדרכה כאילו זה משתנה ציבורית... ואני מדברת על אבן גבירול בת"א, לא על שכונה קטנה ושקטה (גם שם זה לא לגיטימי בעיני אבל איכשהו יותר נסלח, אולי כי אין כ"כ הרבה אנשים ברחוב).

זה סמי-מקובל

מעצם העובדה שיש להם יכולת להשתין בעמידה מבלי להוריד את המכנסיים.

תכלס, אם נשים יכולות להתאפק עד מציאת שירותים, גם גברים יכולים.
זה לא העיניין.
העיניין הוא שזה כן מקובל בחברה שלנו.
נתנחם בכך שבהודו זה גרוע יותר

למעלה