הסתייגות נגד שידור פורנוגרפיה עברה

augustus

New member
לכל משתתפי השרשרת

קודם כל, הבנתי את ההודעה של אמיר, רק ניסיתי להציג אותה כאירונית. חנה, טל, חשבתי שתבינו את הבדיחה, אבל כנראה שהאירוניה לא תמיד עובדת ומובנת (ראו ערך ירון והודעתו המפורסמת בפורום גאווה). אמיר וגאולה, אני כן קוראת את הודעותיכם, ואני שמחה שאתם מביאים לכאן את הראייה הייחודית שלכם, אבל אם תמשיכו עם אותו מינון של הקנטות, איאלץ להפסיק, כי אני לא זקוקה להעלבות ועקיצות. אפשר לנהל דיון מתוך עמדות מנוגדות לחלוטין ולשמור על כבוד הדדי - לראיה כל הוויכוחים ביני לבין טל בנוגע למיסוד הזנות.

גאולה_ש

New member
תסכול עמוק הביא אותי להצהיר הצהרה

מאין זו. לא התכוונתי לפגוע..... פשוט אני מוצאת את עצמי מותקפת שוב ושוב , על ידי אותם טיעונים , שכבר הבעתי עליהן את דעתי. אך משום מה הם מועלים כול פעם מחדש על ידי אותם אנשים... עד כי נדמה שמצפים ממני לשנות את דעותיי, אמונתי, וצורת חשיבתי..

טל קר

New member
זה בגלל שאת חוזרת שוב ושוב על אותם

טיעונים... בקיצור, זה שקוראים, וזה שמבינים, לא אומר שגם מסכימים. קראתי, הבנתי, לא הסכמתי, וכשאני אראה את זה שוב מנוסח בורסיה אחרת אך עם אותם תכנים בדיוק, אז אני לא אסכים שוב בורסיה אחרת, אך עם אותם תכנים בדיוק.

גאולה_ש

New member
למה שאשנה את טיעוניי ?..זו אמונתי

ואין בה פשרות... ולכן אני לא צריכה לשנות אותה בשביל לקבל את ברכתך.. ואת צריכה להבין זאת ולעבור הלאה...

טל קר

New member
מכיון שזה פורום של דיונים, ולא

פורום של מונולוגים, כשאני רואה דעה שונה משלי, אני נוהגת להביע את דעתי ולנמק, כפי שאני מצפה שיעשו כשאני מביעה דעה ששונה משל מישהי אחרת. נ.ב. שמתי לב שבאמונתך אין פשרות.

גאולה_ש

New member
טיעוני לא סתם חוזרים ,

את שבה ומעלה מחדש את אותם שאלות... הערתי פעם , הערתי פעמיים ... אבל כמה עוד אפשר בסופו של דבר נפסיק להגיב, אבל את מוזמנת לעלות שוב , כול פעם מחדש את אותן שאלות...

טל קר

New member
למה את חושבת שתוקפים אותך?

שאלות עולות מחדש, כי הן עדין רלוונטיות, או מקבלות מימד נוסף או מצטבר מידע חדש, כפי שאמרתי לציפי, איך ששירות נשים בצבא לא יהיה אישיו, אני עוברת לדבר על זה בהקשר היסטורי בלבד. איך שדת ופמיניזם לא יתנגשו בחיי היום יום שלנו, על ידי הפרדת דת ומדינה, אני אשקול לעשות את אותו כנ"ל. שמעתי את הערתך הראשונה, השניה וגם העשירית וגם את אלו שבאו אחריה. שמעתי כן, הסכמתי לא. את רשאית להגיב או שלא להגיב כרצונך, כל פעם על פי בחירתך. אין אף נושא שראיתי שאפשר לעשות עליו "NEXT" עד להודעה חדשה, כי הוא כבר לא רלוונטי. האם לדעתך יש נושא שאפשר לעשות עליו וי? הנושאים הפכו להיות כבר לא רלוונטים?

גאולה_ש

New member
רלוונטיות זה עניין סוביקטיבי..

לי (ודרך אגב גם לאמיר ולציפי) זה נתפס כהשתלחות לשמה...

גאולה_ש

New member
אני לא מתפשרת עם עצמי..וגם

לא מצפה מאחרים להתפשר עם עצמם... איש איש באמונתו יחייה...

augustus

New member
דייייי !!!

טל, אני אבוא אליך וארביץ לך. ד"א גם אנחנו טוחנות את נושא מיסוד הזנות מימי בראשית (ואת מביאה לי תמיד את אותו מאמר של הפרופ´ אלי זומר), זאת כנראה חולשה של פולם

טל קר

New member
אם זה מה שיגרום לך להרחיק נדוד

עד הרצליה, ולפגוש את החתולים, אולי זה שווה... אגב המאמר של אלי זומר הוא משנת 1999 כך שהוא עדין רלוונטי. תתנהגי יפה, או שתקבלי קישור אליו שוב, ראי הוזהרת!

אמיר.

New member
הבעיה אינה בדעות....

אלא בייחוס מוטעה של דעות ועמדות לציבור הדתי. לביסוס עמדות על מידע לא נכון. ולקריאה מרפרפת של דעת הזולת...

Ludwig

New member
נעמי חזן וזהבה גלאון אינן בעד פורנו

נעמי חזן וזהבה גלאון אינן בעד פורנוגרפיה (כפי שהבהירו היטב) אלא בעד צמצום התערבות המדינה בחיי הפרט ע"י שליטה בתכנים המשודרים, ושיקול זה כנראה חזק יותר (ואני מסכים איתן). מדובר בחברות-כנסת שלמיטב הכרתי (והיא די טובה) אין להן ולא היה להן כל כוונה לפגוע באנשים בשל דתם. עוד מעט שוב ישלפו את הססמה המגוחכת "מרצ היא אנטי דתיים" כאשר מרצ היא בעד זכויות האדם וחופש הפרט גם להיות דתי...

Ludwig

New member
והערה קטנה...

על פי מה ששמעתי מאנשים המכירים את ח"כ נעמי חזן אישית, מעבר להיותה אדם נפלא שאוהב לעזור לזולת היא גם קשורה מאוד למסורת ישראל בחייה הפרטיים... (לא בדקתי את המידע בעצמי, זו רק עדות שמיעה).

four seasons

New member
נעמי חזן אחת הפרלמטריות האהובות

עלי ביותר, היא ויעל דיין ושולמית אלוני ועוד, נצר לדור שהולך ונעלם וחבל אני מסכים שההתנגדות שלהם היא מטעמי חופש הפרט, הם אתמול הצליחו לקבוע במה נצפה או לא מחר נשים יצטרכו ללכת בחצאית (נגן רצונם), זה לא מלחמה נגד דת אלה נגד כפיה,

אמיר.

New member
וגם זה מוזר קצת..

הרי הן באות ממפלגה ´שמאלית´... סוציאליסטית... מה פתאום הן תומכות בקפיטליזם ?? דרך ארוכה עשה השמאל הישראל מרעיון הקומונה עד רעיון הקניונה....

למעלה