הא?
אני אמנם לא מתרגמת סרטים, אבל ראיתי די והותר סרטים פורנוגרפיים בימי חיי, וממה שאני ראיתי, בהרבה מאד סרטים פורנוגרפיים האשה מופיעה בתנוחה שהיא השולטת באקט (הווה אומר מלמעלה, בשלל תנוחות שונות ומשונות), ובמידה גדולה בהרבה מכפי שהסטטיסטיקה מראה כי מקובל בחיים, ובטח יותר מכפי שמקובל בסרטים רגילים. למעשה, המגבלה העיקרית על תנוחות בסרטי פורנו היא תנוחות שמצטלמות טוב ושאפשר לצלם בקלות. והחילופים הרבים בתנוחות אינם יוזמה של הגבר דווקא, אלא פשוט הוראות בימוי. שנית, בסרטים פורנוגרפיים "נורמלים" (לא סרטים שממוקדים בסצנות אונס כשבסוף הקורבן "אוהבת את זה", שהם דבר באמת מתועב. ואגב, הרבה פעמים כיוון הסצינה מתהפך, ובאותה מידה אפשר לראות "בוסית" שדורשת מה"עובד" שלה להוכיח לה את סגולותיו כדי לקבל קידום) האשה רוצה בדיוק כמו הגבר. הגבר לא אוכף את רצונו על האשה, לא כופה עליה יחסי מין, ואפילו לא מתחנן בפניה - שניהם (או שלושתם, או ארבעתם) עושים את זה מתוך הסכמה. שלישית, לגבי ההתזה על פני האשה - בסרטים פורנוגרפיים מקובלת הגמירה בחוץ. למה? כדי להוכיח לצופי הסרט שבאמת היתה פה אורגזמה. והגמירה בחוץ הזו יכולה להתקיים במגוון אתרים אטרקטיביים, אם כי באופן טבעי, המטרה היא שהדבר יתרחש על גופה של האשה, שאם לא מה הטעם? (במצב ה"טבעי", כמובן, זה היה קורה *בתוך* גופה של האשה). הפנים (וליתר דיוק, איזור הפה) הוא אחד האתרים הללו, ולאור חיבתם הרבה של גברים לסקס אוראלי, אין בזה שום דבר מוזר. אגב, גם לנשים יש חיבה רבה לסקס אוראלי, וגם זה מוצג רבות בסרטים כחולים. רביעית, זה שהנשים בסרטים שראית לא יודעות לזייף, למרבה הצער (שחקניות גרועות, מה לעשות), עוד לא אומר שהמטרה אינה להציג אורגזמה נשית. הסרטים הכחולים מעלים על נס את האורגזמה הנשית, כי היא אחד הדברים שמגרים ביותר את קהל היעד של הסרטים (שמה לעשות, רובו הגדול גברים). זה שלא מצליח להם להציג אורגזמה משכנעת - מה את רוצה, זה מיועד לגברים. מה הם כבר יודעים...
הבעייה הגדולה, בעיני, של סרטים כחולים, היא לא שום דבר ממה שתיארת. כי מהנסיון שלי, זה לא מה שיש בכל הסרטים. הבעייה שלי איתם הרבה יותר פשוטה - הם משעממים. כמעט לא נתקלתי בסרט כחול מעניין בימי חיי. זה מה שמצער אותי. הייתי רוצה לראות את התעשייה הזו מתפתחת. הייתי רוצה לראות סרטים שיהיו מיזוג של סרטי פורנו וסרטים הוליוודיים. זה מה שהיה יכול להיות באמת מוצלח. ואת זה הייתי מוכנה אפילו לתרגם...