אני היחידה שחלשה כאן באלגברה?
למה X? למה Y? למה אני צריכה לסבול שוב אלגברה? למה לקשקש? בראש ובראשונה, את רוצה עזרה? את צריכה לתת מידע. כשאת מקשקשת לי על ה-X ו-Y, שמהווים את טראומת הילדות שלי, את לא יכולה לצפות ממני, או למעשה מכל אחד אחר, לעזרה. אני חוששת שריבוי הX והY שלך פשוט מבלבלים אותי. לכן אני אדבר בקצרה- כישוף לרוב דוהה עם הזמן לאחר שהוא השלים את מטרתו. ככה זה. לדוגמא ביקשת כסף, לאחר שתקבלי אותו הכישוף מיצה את עצמו וה"השפעה" תעלם. ככה זה כמעט בכל מקרה, לכן מבלי שתסבירי לי מה בדיוק זה X ו-Y אין מצב שאני אוכל להגיד לך האם הכישוף ימצה את עצמו או שיש להסירו. עכשיו, לגבי "הסרת כישוף" מדובר בעניין בעייתי. תביני שמרגע ששלחת את האנרגיה אל המטרה, חתמת משהו. תהליך כלשהו נעשה, ונסגר. אם נדמה את זה לנהר (האנרגיה), את בעצם סכרת את אותו נהר (העלאת אנרגיה) עד אותו הרגע, ואז שיחררת אותו (שליחת אנרגיה) על מנת שישפך אל מאגר המים שלך (המטרה). מרגע שפתחת את הסכר, את לא יכולה שוב לעצור את המים, הם יזרמו בשצף עד הגיעם אל המאגר. אז מה את כן יכולה לעשות? ובכן, כמו שאמרתי למעלה, כישוף ממצה את עצמו. ומבלי שתסבירי לי בדיוק מה עשית, אני לא אוכל להבין מדוע את צריכה להתערב שוב, ולנסות "להסיר את הכישוף". בשנית, כמו שאמרתי, מרגע ששיחררת את האנרגיה, אין ביכולתך להשיבה. הפיתרון הוא, בהנחה ומדובר בקללה רגילה, לשלוח אנרגיה טובה אל המטרה. מומלץ על ידי דמיון מודרך לשלוח אל המטרה אנרגיות טובות, עד שהמטרה תיטהר מהאנרגיות השליליות (או תופעות הלוואי אולי) ששלחת מקודם. שוב, אני אוכל לעזור הרבה יותר עם לא תשתמשי בX ובY. -הצוענייה.